2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben de şort aldım da mevsim geçişinde giydirmek için penye pantolon, eşofman arıyorum ince rahat bir şeyler. Mağaza gezmek benimkiyle zor, ağlıyor durmuyor. İnternetten alıyorum hep ama bulamadım henüz.
İnstgramda enucuzbebekmarket tay_kidss bir bak istersen belki vardır aradıkların 1 yaş üstü alıyorum olmuyo kucukler kalıplardan kaynaklı illa bakıp dokunmam lazım

Hanımlar menenjit aşısı yaptiraniniz oldu mu? Ben bugün kontrolde doktora sordum. 9. Ay yaparız dedi. Biz tam 7 ayligiz. Haberlerde görüyorum korkuyorum. Geç kalmış olmayayım diyorum. Sizler yaptırdınız mi?

Bizim ilk doz haftaya. 7 aylık olunca

6 buçuk aylıkta ilk dozu yaptırdık biz, 8 buçuk aylıkta 2. Dozu yaptıracağız. En fazla ateş yapan aşı menenjit oldu bizde, ilk 2 gün biraz ateşliydi, 3. Güne ne huzursuzluk kaldı ne ateş

Ben ve eşim sağlık çalışanı olduğumuz için 3 ve 5. Aylarda yapıldı. Böyle bi riskiniz yoksa daha geç de yapılıyor sakıncası yokmuş. Doktorumuz böyle söylemişti bize.

Bizim doktor 1 yaş aşısından sonra planlayalım dedi.

Kizlar selamm. Bu uykular nolcak cidden her gece eşimle survivor yaşıyoruz. Habire uyaniyo. Uyku egitimi alayim dedim ama P polimo canim aglatmayan anneye yazdim. Bir ay sürüyormuş e bayram geliyor sehir disina cikicaz sekteye ugrar mi bilemedim.
Alttaki iki dişi çıkmıştı 6. Ayinda. Su an garip sekilde ust yanlardaki iki disi çıkıyor vampir gibi gezecek yavrum ön dislerden ses yok
Off ama uyku konusunda cok cok dertliyimmm. Ek gida zaten kuzu kiyma denedik sevmedi hic tükürdü.

Ben ilk çorbaya kattım, şimdi köfte olarak bile yiyor kıymayı

Evet canım bir ay sürüyor eğitim biz bu hafta ara verdik dişimiz çıkıyor diye biraz huysuz son haftayı güzel bitirelim diye . Eğitim şart ya . Şuan diş sürecinde olmasına rağmen baya toparladık uykuları gece 3 kez uyanıyor 2 gündür ki bu benim için Milad bayramdan sonra başla o zaman canım bence böyle eziyet oluyor çünkü kendimden biliyorum

Aynen önce çorbayla birlikte ver ezerek iyice küçültüp , bizde şuan köfteye geçtik valla .

Ay ne guzelll peki kendi kendine mi uyuyor? Bi de odalari ayiracaktiniz sanki yanlis da hatirliyor olabilirim ama o ne aşamada? Uykularla beraber beslenme saatlerini de duzenliyor mu acaba egitmen? Dis süreci geçince daha da rahatlarsiniz umarım

Kizlar benim beybi her gun gece yatisa gectiginde tam bir saat sonra uyaniyo ve emmeden uyumuyo. Bu bi donem mi sizce ya.
Valla bazen 8 de yatıyor gece 1 e kadar uyanmiyo bazen de dun olduğu gibi 8 de yatip 8:20 8:50 10:00 11:30 gibi gibi sabaha kadar canımıza okuyo. Her gün bi baska bu bebelaklar

Hem beslenme hem uyku uyaniklik sureleri epey düzenlendi . Söyle yatakta kendisi uyuyor ama hafif bi destek veriyorum şuan konuşarak popoya dokunarak dış haftasını geçirince son hafta desteksiz uyku denicez şu halde bile çok iyi öyle soyliyim artık tüm sinyalleri kendisi veriyor bana çok şükür . Umarım onu bekliyorum bende gece mızmızlanmaları ve kaka yaptığı için uyanmaları bu sebepten yoksa cidden 3 uyaniklik şuan şu dönem için çok çok iyi 2 ye düşmesi yeterli zaten o da uyurken beslenme yaparak tabi tamamen uyanma değil .

Kızlar bebeği başını sağa sola sallayan var mı? Düzeltilmiş 7 aylık oldu bugün. Bugün başını sağa sola sallamaya başladı. Korktum ama internette bu aylarda bu hareketi yapabileceği yazıyor. Sizlerdr var mı böyle bir hareket?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…