2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Kızlar benim oğluş 8 gündür aslaa mama içmiyor. Biberonu, emziği ağzına almıyor. E benim de sütüm yeterli değil ki zaten. Su desen zar zor içiriyorum. 2 gün önceki gece hiç çiş yapmamıştı beze. Uyandığında emzirdikten sonra turuncu idrar yaptı.
Dün mamanın içine bebe bisküvisi koyup içirebişdim 60 cc kadar. Napcam bilmiyorum. 4 dişi oldu. Umarım geçicidir ama biberonu hiç alası yok hala
Canım sen mama neden kullanıyosun ki anne sütü ve ek gıdayla desteklesen olmuyo mu bizlerinde eskisi gibi meme yetmiyo ağır gelmez mi.bardakla içir portakal dokunmuyosa suyu sık koy biberona azda su ekle ıcır susuz kalmaz

Bence havalardan ya kış bebeği oldukları için sıcak da etkiliyor bizimki asla gelemiyor sıcağa mesela.
Vakumlu kavanoz derken weck kavanozlar gibi mi? Çocuğumun süt alerjisi var ama hala evde yoğurt mayalayan ben😅
Canim sen weck kavanoz mu kullanıyorsun peki memnun musun. O da olabilir benim bahsettiğim de sanırım o tarz bi şey

Eklentiler

• 1000165989.webp
    1000165989.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 6
Canim sen weck kavanoz mu kullanıyorsun peki memnun musun. O da olabilir benim bahsettiğim de sanırım o tarz bi şey
Ya weckler çok kullanışsız şu metal klipsleri yüzünden cam kapaklar saçma sapan keskin bir hal alıyor.
Bu resimdekileri hiç kullanmadım ben makine almıştım onun kendisinin plastik kapaklı küçük kavanozları var direkt onlarla yapıyorum ya hiç ekstra bir şeye gerek yok bence. Hatta makineye de gerek yok ama ben beceremedim öteki türlü😂

Kızlar benim oğluş 8 gündür aslaa mama içmiyor. Biberonu, emziği ağzına almıyor. E benim de sütüm yeterli değil ki zaten. Su desen zar zor içiriyorum. 2 gün önceki gece hiç çiş yapmamıştı beze. Uyandığında emzirdikten sonra turuncu idrar yaptı.
Dün mamanın içine bebe bisküvisi koyup içirebişdim 60 cc kadar. Napcam bilmiyorum. 4 dişi oldu. Umarım geçicidir ama biberonu hiç alası yok hala
Ek gıdayla arası iyiyse oradan ilerlesen. Bizim doktor istediği kadar yedirebilirsin diyor porsiyon kontrolü yapmıyor. İki ana bir ara öğün yapıyoruz şu an, yakın zamanda üç ana öğüne bile geçebilirsin dedi.
Benimki de su içmiyordu, idrarı kötü kokulu ve rengi sarıydı. Ara ara su teklif edebilirsin belki

Bu arada yoğurt mayalamak için özel vakumlu kapaklı kavanoz kullanan var mı? İyi midir. Alsam mı acaba diyorum
Ben biliyosunuz yogurt mayalama makinesi aldim yogurt yapmayi beceremiyorum diye. Sonra normal kavanozda da becerdim. Pahali biseyse bosver masraf yapma. Cam kavanozda yapistir gec.

Bu arada yoğurt mayalamak için özel vakumlu kapaklı kavanoz kullanan var mı? İyi midir. Alsam mı acaba diyorum
Ben kendimize de küçük boy normal kavanozlara mayalıyodum önceden de, hala onlarla devam ediyorum. Mayaladıktan sonra üzerine rulo peçete koyup öyle kapatıyorum kapağını, buharını alıyo o şekilde ve taş gibi oluyo

Uyumuyor. On dakika uyuyor uyanıyor. En uzun uykusu yarım saat. Uyumuyor. Uyumuyor. Uyumadıkça ağlıyor. Ağladıkça ağlıyor. Uyuyacağım diye ağlıyor, uyumuyor.
Bizimki de gece bi bagiriyo sanki cocuga igne batiriyolar. O firliyo ben firliyorum.
Dun de kuzenimin esi dogum yapti ona gittim anlatiyorum iste bizimki de soyle boyle. Aayy hepsi bi agizdan aman ne var biz de doğurduk buyuttuk ne lohusalik yasadik ne bisey diye basladi. Anam bi basladim taramali tufek gibi konustuklarina pişman oldular. Biz kimbilir bebeyken neler yaptik neler yasadik da kimse kicina bile sallamadi tabi kolay oyle buyutmek.

Bizimki de gece bi bagiriyo sanki cocuga igne batiriyolar. O firliyo ben firliyorum.
Dun de kuzenimin esi dogum yapti ona gittim anlatiyorum iste bizimki de soyle boyle. Aayy hepsi bi agizdan aman ne var biz de doğurduk buyuttuk ne lohusalik yasadik ne bisey diye basladi. Anam bi basladim taramali tufek gibi konustuklarina pişman oldular. Biz kimbilir bebeyken neler yaptik neler yasadik da kimse kicina bile sallamadi tabi kolay oyle buyutmek.
Evet ağlar ağlar susar mantığı var eskilerde. Kucağa alıştırma, ağlasın alma, çaresiz kalsın sussun. Çaresiz kalsın uyusun. Çaresiz kalsın dursun. O yüzden beştir ondur yapıp geçmişler.

Ayyy gece bir korktum bir korktum size anlatamam 😂😂
Anne yanı beşikte yatıyor oğlum. Bir ara bir ses geldi pat küt diye. Bir hışımla kalktım baktım beşikte yok. Aradım taradım yok. Eşim kalktı sesime o da korktu. Baktık baktık bulamadık çocuğu. Sonra bir baktım ki beşiğin ara katmanındaki fermuar açık kalmış oradan alt katına düşmüş. Allah'tan ki bir yeri acımamış. Emekleme pozisyonunda sessiz sessiz etrafa bakınıyordu. Ödüm koptu ama

Ayyy gece bir korktum bir korktum size anlatamam 😂😂
Anne yanı beşikte yatıyor oğlum. Bir ara bir ses geldi pat küt diye. Bir hışımla kalktım baktım beşikte yok. Aradım taradım yok. Eşim kalktı sesime o da korktu. Baktık baktık bulamadık çocuğu. Sonra bir baktım ki beşiğin ara katmanındaki fermuar açık kalmış oradan alt katına düşmüş. Allah'tan ki bir yeri acımamış. Emekleme pozisyonunda sessiz sessiz etrafa bakınıyordu. Ödüm koptu ama
Şaşırmıştır o da. 😂
Geçmiş olsun.

Ya bana bunu bizim jenerasyon bir arkadaşım yapıyor😂 nasılsınız diye soruyor anlatınca da tabi siz beceremiyorsunuz demiyor ama ima ediyor sürekli😂 heyecanla onun doğumunu bekliyorum artık

Ya bana bunu bizim jenerasyon bir arkadaşım yapıyor😂 nasılsınız diye soruyor anlatınca da tabi siz beceremiyorsunuz demiyor ama ima ediyor sürekli😂 heyecanla onun doğumunu bekliyorum artık
Ayy sinir oluyorum öyle diyenlere başına gelince anlıyolar naneyi😎 hergün parkta ne işin var hiç evde oturmuyosun ben yapmicam bla bla blaa he ben fellik fellik o parktan o parkka mekik dokuyorum spor olsun diye😄

Ayy sinir oluyorum öyle diyenlere başına gelince anlıyolar naneyi😎 hergün parkta ne işin var hiç evde oturmuyosun ben yapmicam bla bla blaa he ben fellik fellik o parktan o parkka mekik dokuyorum spor olsun diye😄
Ayy valla öyle bende içimden parayla değil sırayla diyorum böyle durumlarda😂 dışımdan da aynen sen öyle yaparsın cnm yaaa diyorum😅

Ek gıda konuşulmuş, benim bebede iki gündür hem mız mız hem iştahsız. Henüz diş çıkarmadı ama sanki alt iki diş yeri kabarmaya başlamış gibi ben ondan olabileceğini düşünüyorum çünkü sebepsiz ağlamalar gece sürekli uyanmalar başladı 😭

Bence havalardan ya kış bebeği oldukları için sıcak da etkiliyor bizimki asla gelemiyor sıcağa mesela.
Vakumlu kavanoz derken weck kavanozlar gibi mi? Çocuğumun süt alerjisi var ama hala evde yoğurt mayalayan ben😅
Süt alerjisi benim bebede de var ya neler yediriyorsun? Her tarifte yoğurt labne lor peynir altı suyu falan var bayılcam artık

Süt alerjisi benim bebede de var ya neler yediriyorsun? Her tarifte yoğurt labne lor peynir altı suyu falan var bayılcam artık
Ya daha bugün bir arkadaşıma dert yanıp alerji dostu tarifler kitabı diye bişi var ona baktım desem😂 ama bana biraz saçma geldi oradaki tarifler benimki sizinkilerden küçük daha tadımlar bile bitmedi ama bakınıyorum iyi bir tarif kitabı falan bulursam haber vereyim sana

Cam kavanoza yapıyorum ama çabuk ekşiyor sanki . Acaba bolca sıfır kapak alsam onlarla mi kapatsam
Baby havalar isindi ya ben 8 saatte mayalarken 6 saate dusurdum. Bi de oyle denesene. Benim son yaptigim da muthis eksi olmustu. Sonrakini 6 saatte mayaladim bal oldu. Belki tesaduftur bilmiyorum. Bana seslen bi denersen.

Back
X