2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet ağlar ağlar susar mantığı var eskilerde. Kucağa alıştırma, ağlasın alma, çaresiz kalsın sussun. Çaresiz kalsın uyusun. Çaresiz kalsın dursun. O yüzden beştir ondur yapıp geçmişler.
Bir nesil anksiyete sahibi oldu iste. Baglanma problemleri panik ataklar…

Baby havalar isindi ya ben 8 saatte mayalarken 6 saate dusurdum. Bi de oyle denesene. Benim son yaptigim da muthis eksi olmustu. Sonrakini 6 saatte mayaladim bal oldu. Belki tesaduftur bilmiyorum. Bana seslen bi denersen.
Kışın 5 saat, yazın 4 saat tutarım dışarıda mayalanma için. Sonra açar ağzı açık şekilde dolaba koyarım. 12 saatin sonunda ağzını kapatırım. 12 saatten önce de açmam mayalanmış yoğurdu. Dolapta dinlenmesi lazım. 6-8 saatte hele yazın çabuk ekşir, sulanır.

Ayy valla öyle bende içimden parayla değil sırayla diyorum böyle durumlarda😂 dışımdan da aynen sen öyle yaparsın cnm yaaa diyorum😅
İstanbul gibi biyerde cocuk nereye salalım evde sıkılıyolar mecbur ilk cocuksa oo daha fena sosyalleşsin diye kar kış demeden arkadaş grubları nerde bebek etkinlikleri ordaydım avmler parklar evim olmuştu😁

İstanbul gibi biyerde cocuk nereye salalım evde sıkılıyolar mecbur ilk cocuksa oo daha fena sosyalleşsin diye kar kış demeden arkadaş grubları nerde bebek etkinlikleri ordaydım avmler parklar evim olmuştu😁
Ya çocuk her yeri yalayarak sürünüyor diye tek olmasına rağmen ben de bir yere gidemiyorum ahahaha ancak bebek arabasına atıp sokak sokak geziyorum😅

Ya bana bunu bizim jenerasyon bir arkadaşım yapıyor😂 nasılsınız diye soruyor anlatınca da tabi siz beceremiyorsunuz demiyor ama ima ediyor sürekli😂 heyecanla onun doğumunu bekliyorum artık
Dewicim rica etsem bu arkadasina ima ettigi sirada “AY GOTUM” der misin.

Ya daha bugün bir arkadaşıma dert yanıp alerji dostu tarifler kitabı diye bişi var ona baktım desem😂 ama bana biraz saçma geldi oradaki tarifler benimki sizinkilerden küçük daha tadımlar bile bitmedi ama bakınıyorum iyi bir tarif kitabı falan bulursam haber vereyim sana
O tarifler bana da değişik geliyor ya, bide sanki benim çocuk öyle tarifler karışımlar sevmiyor gibi 😏

O tarifler bana da değişik geliyor ya, bide sanki benim çocuk öyle tarifler karışımlar sevmiyor gibi 😏
Ya benimki de öyle geçen avokado ile yumurta sarısı verdim ama hiç sevmedi🥲 yani ne yiyecek bilmiyorum peynirsiz kahvaltı da ben düşünemiyorum valla🥲

Kizlar regl oldum 😬
Ayy iyi oldum rahatladım diyenlerden misin yoksa olmasaydım iyiydi diyenlerden misin😅

Ya benimki de öyle geçen avokado ile yumurta sarısı verdim ama hiç sevmedi🥲 yani ne yiyecek bilmiyorum peynirsiz kahvaltı da ben düşünemiyorum valla🥲

Ayy iyi oldum rahatladım diyenlerden misin yoksa olmasaydım iyiydi diyenlerden misin😅
Baby bitsin oyle yazicam bu soruna cevabimi. Suan agri cekiyorum bildigin, bu kismini hic ama hic ozlememisim 🥴 bitince belki bi rahatlama gelir.

Baby bitsin oyle yazicam bu soruna cevabimi. Suan agri cekiyorum bildigin, bu kismini hic ama hic ozlememisim 🥴 bitince belki bi rahatlama gelir.
Ben hiç olmak istemiyorum ya bu hali çok iyi ama arada sebepsiz gergin oluyormuşum eşim olmamı istiyor olabilir😂 o adet olamama gerginliği geliyor sanırım bana😂

Ben hiç olmak istemiyorum ya bu hali çok iyi ama arada sebepsiz gergin oluyormuşum eşim olmamı istiyor olabilir😂 o adet olamama gerginliği geliyor sanırım bana😂
Aman bu erkekler de ya. Sey mi zannediyolar kadinlar sadece regl olamadiklari icin gergin… Bi kanasalar ohh pambuk gibi olcaklar.. ooh biraz da surama regl oohh azcik gerdanima regl ooooh

Aman bu erkekler de ya. Sey mi zannediyolar kadinlar sadece regl olamadiklari icin gergin… Bi kanasalar ohh pambuk gibi olcaklar.. ooh biraz da surama regl oohh azcik gerdanima regl ooooh
Ayyy cidden ya sabah bana diyor ki altını değiştir oğlanı ben alayım sen uyu. Değiştirdim gittim baktım horlamaya başlamış😂 sonra neden gerginsin dewi balım😂

Benim hep oyleydi. Simdi de sagolsun bu cocuk dogurdu ben de sorun cikarmiym demedi. Bam bam bam…
Ya eskiden zaman zaman zor zaman zaman etkilenmeden geçerdi. Ama artık hayata küsmeli eşimle aşırı sıkıntılar yaşamalı ağlama krizleriyle falan geçiyor. İçimde hep negatif bi ses var. Reglin 3.günü gibi rahatlıyorum sjsjsj

Ya eskiden zaman zaman zor zaman zaman etkilenmeden geçerdi. Ama artık hayata küsmeli eşimle aşırı sıkıntılar yaşamalı ağlama krizleriyle falan geçiyor. İçimde hep negatif bi ses var. Reglin 3.günü gibi rahatlıyorum sjsjsj
Hatta eşimle olan tartışmalarımızda bunun regl nedeniyle olduğunu söylemiyorum senin döneminden dolayı aşırı alıngansın deyip de kendini haklı görmesin diye 😂

Back
X