- 25 Temmuz 2013
- 13.365
- 54.571
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.601
Benimki de sadece yoğun kıvamlı olmayan püre ve mama yiyordu. Oluyor böyle.Arkadaşlar bebeğim ilk dişini çıkarmaya çalışıyor. Bir haftada 400 gram vermiş . Sizde böyle oldu mu ? Hiçbir şey yemiyor sadece emmek istiyor . İki gün ateşlendi çok kötüydü . Şimdi iyi ama yine yemek istemiyor
Ya kilo alamaması değil de vermesi beni çok üzdüBenimki de sadece yoğun kıvamlı olmayan püre ve mama yiyordu. Oluyor böyle.
Birde milletin hasta etmişsin demeleri . Çıldırmak üzereyim. Aynen diyorum bilerek harda ettimBenimki de sadece yoğun kıvamlı olmayan püre ve mama yiyordu. Oluyor böyle.
Hiç takma kafana kapa kulaklarını miktiret millet çok konuşur...Birde milletin hasta etmişsin demeleri . Çıldırmak üzereyim. Aynen diyorum bilerek harda ettim
Ateşi 38 den aşağı düşmedi ama doktor vir şeyi yok dedi . Yarın tekrar götürcem çünkü yeşil kaka ve balgamlı öksürük var. Burnunu sık sık yıkıyorum . Ateşi yok çok şükür o bittiHiç takma kafana kapa kulaklarını miktiret millet çok konuşur...
Diş döneminde kilo verilir ishal olunur iştahsızlık olur. Ateş çıkar ancak 38 i geçmez buna dikkat et. Ateşi çok çıkarsa diş değildir. Bnm Oğlum da bu şekilde sürekli meme istiyor yakamdan inmiyo hiç emiyor. Ve 300 gram vermiş.
Ama diş çıktıktan sonra düzeliyor geçici Bi durum. Ama dediğim gibi ateşi çok çıkarsa diş olmuyor. Doktora görünürsünüz.
Bizim 2 diş patladı 1 alttan 1 üstten çok şükür sabah biraz daha erken kalkması hariç bi fark olmadıArkadaşlar bebeğim ilk dişini çıkarmaya çalışıyor. Bir haftada 400 gram vermiş . Sizde böyle oldu mu ? Hiçbir şey yemiyor sadece emmek istiyor . İki gün ateşlendi çok kötüydü . Şimdi iyi ama yine yemek istemiyor
Çok geçmiş olsun götür bence de. Öksürük varsa tabii iş değişiyorAteşi 38 den aşağı düşmedi ama doktor vir şeyi yok dedi . Yarın tekrar götürcem çünkü yeşil kaka ve balgamlı öksürük var. Burnunu sık sık yıkıyorum . Ateşi yok çok şükür o bitti
Bizimki ilk dişi değil de üstleri çıkarırken çok zorlandı. Ek gıda reddi yaşadı bildiğin yoğurt hariç hiçbir şey yemedi. Sanırım çok ağrı çekiyordu damağına bi şey değmesini bile istemedi. O ay doktora gittiğimde hiç almamış tam tersi 100 200 gr vermişti. 2 hafta falan neredeyse sancılı Bir süreç yaşadık. Sonra düzeldi çok şükür. Şimdi bu olaydan 20 gün sonra 400 gr almış. Yani dönemsel böyle şeyler olur. Ateş olmamıştı bizde ama ishal olmuştu o da çok halsiz bırakıyor. Doktora gittiğimde kaka testi temiz çıktı doktor dişe yordu enfeksiyon falan değil dedi.Birde milletin hasta etmişsin demeleri . Çıldırmak üzereyim. Aynen diyorum bilerek harda ettim
Birde milletin hasta etmişsin demeleri . Çıldırmak üzereyim. Aynen diyorum bilerek harda ettim
Oğlum da hepsini yakın zamanda çıkardığı için o da kilo vermişti. Hatta öteki ay da hiç almamıştı. Sonraki ay 700 gr almıştı. Kilo çok önemli değil. Çocuğum genel sağlık durumu önemliBizimki ilk dişi değil de üstleri çıkarırken çok zorlandı. Ek gıda reddi yaşadı bildiğin yoğurt hariç hiçbir şey yemedi. Sanırım çok ağrı çekiyordu damağına bi şey değmesini bile istemedi. O ay doktora gittiğimde hiç almamış tam tersi 100 200 gr vermişti. 2 hafta falan neredeyse sancılı Bir süreç yaşadık. Sonra düzeldi çok şükür. Şimdi bu olaydan 20 gün sonra 400 gr almış. Yani dönemsel böyle şeyler olur. Ateş olmamıştı bizde ama ishal olmuştu o da çok halsiz bırakıyor. Doktora gittiğimde kaka testi temiz çıktı doktor dişe yordu enfeksiyon falan değil dedi.
Çok normal kilo vermesi diş döneminde oluyor malesef canını sıkma ateş istahsızlık bizimde 38 bucuk üstüydü dr.gösterdim küçük dilinde 2 tane af gördü herşeyi ağzına aldığı için etkili sprey damla verdi hemen toparladıArkadaşlar bebeğim ilk dişini çıkarmaya çalışıyor. Bir haftada 400 gram vermiş . Sizde böyle oldu mu ? Hiçbir şey yemiyor sadece emmek istiyor . İki gün ateşlendi çok kötüydü . Şimdi iyi ama yine yemek istemiyor
Hangi ilacı verdi acabaÇok normal kilo vermesi diş döneminde oluyor malesef canını sıkma ateş istahsızlık bizimde 38 bucuk üstüydü dr.gösterdim küçük dilinde 2 tane af gördü herşeyi ağzına aldığı için etkili sprey damla verdi hemen toparladı
Aftarol 20 ml bir puf ağıza s,ö,a ve pelumm oral cözelti 50 ml olanı 5 damla günde bir kere pelum olan bağışıklık hemde üst solunumlar için etkili yetişkinlerde 30 damla kullanıyomuşHangi ilacı verdi acaba
Bitkisel şurup verdi . Kilosuna da olur böyle zamanlar dedi. İnş geri toparlar yavrumÇok geçmiş olsun götür bence de. Öksürük varsa tabii iş değişiyor
İnş bizimki de toparla hemencecik . Elimizden bir şey gelmeyince insan üzülüyorBizimki ilk dişi değil de üstleri çıkarırken çok zorlandı. Ek gıda reddi yaşadı bildiğin yoğurt hariç hiçbir şey yemedi. Sanırım çok ağrı çekiyordu damağına bi şey değmesini bile istemedi. O ay doktora gittiğimde hiç almamış tam tersi 100 200 gr vermişti. 2 hafta falan neredeyse sancılı Bir süreç yaşadık. Sonra düzeldi çok şükür. Şimdi bu olaydan 20 gün sonra 400 gr almış. Yani dönemsel böyle şeyler olur. Ateş olmamıştı bizde ama ishal olmuştu o da çok halsiz bırakıyor. Doktora gittiğimde kaka testi temiz çıktı doktor dişe yordu enfeksiyon falan değil dedi.
Bize de şurup damla filan verdi . Hava veriyorum günde üç kere . İçine serum fizyolojik koyup . İnş toparlar yavrumÇok normal kilo vermesi diş döneminde oluyor malesef canını sıkma ateş istahsızlık bizimde 38 bucuk üstüydü dr.gösterdim küçük dilinde 2 tane af gördü herşeyi ağzına aldığı için etkili sprey damla verdi hemen toparladı
Toparlar tabii ki sen emzir bol bolBitkisel şurup verdi . Kilosuna da olur böyle zamanlar dedi. İnş geri toparlar yavrum
Toparlar tavuk sulu corba yap yogurt yedir bol bol geçmiş olsunBize de şurup damla filan verdi . Hava veriyorum günde üç kere . İçine serum fizyolojik koyup . İnş toparlar yavrum
Ay evet bana da öyle dediler. Çocuğu hasta mı ettin? Mükemmel soru.Birde milletin hasta etmişsin demeleri . Çıldırmak üzereyim. Aynen diyorum bilerek harda ettim
Ay Allah kolaylık versin zorBenim kaynana hiç susmaz mı yaa 1 hafta köye gittim cenesi yordu herşeye bişi diyo cocumm 1 hafta da eridi köyde cok yedirme dokunur gaz yapar tamam verme daha yediğide cay kasıgı ucunda ha cocuk aç istiyotoplum içinde ne yapsam kadına bişi oluyo eline her zaman aldığı bişi veriyorum.ağzını acıtır die aldı elınden ağlıo geri verdim. baktım elınden cekerken ağzını kaynanam acıttı sonra bak acıttı verme diyip uzağa fırlattı neye uğradığımı şasırdım herkez güzel bakıyosun der. kaynanam bezi dolmuş halbuki dolmamış uuu sen nasıl cocuk bakıyosun anlamış deilm altı pişik olcak.ben istanbulun sıcağında hiç biyerini pişik isilik yapmadım burda mı yapıcam dedim. çünkü biliyo 2 oğlumu da hiç pişik isilik bile yapmadım.herşeyime bir kulp diyo yemek yapıorum kısık sesle şarkı mızırdandım içerde eşime demiş ben dier gelinden görmedim vs.anne kızın canı sıkılmış söylemiş sende zamanında söylüyodun ne var demiş.helva yaptım tatsız dedi sonra şekerli iyi dedi arabanın camı acıyorum ayy kapat kapat toz gelıo gözlerime bir hareketler gör eşim dio şuan abarttıyosun anne araba yavas gıdıo toz yok yaniii kapattırmak ıcın elınden geleni yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?