- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.621
Alıştık gülüyoruz da beyin olarak yoruyo memnuniyetsizler 5 sene ara verdim köye gitmedim sırf bu yüzden dolayı istnbulda 1 gün goruoruz batmıyo 1 hafta aynı evde köyde mutasyona mı uğruyo ne yönetmek istiyo. herşeye insan konuşur mu cevap vermiyorum ona bile lafı varAy Allah kolaylık versin zor
Allah yardımcın olsun canım. Zormuş senim kvAlıştık gülüyoruz da beyin olarak yoruyo memnuniyetsizler 5 sene ara verdim köye gitmedim sırf bu yüzden dolayı istnbulda 1 gün goruoruz batmıyo 1 hafta aynı evde köyde mutasyona mı uğruyo ne yönetmek istiyo. herşeye insan konuşur mu cevap vermiyorum ona bile lafı var
Bende artık cevap vermiyorum . Durmadan üşüttü gazı var hasta aç . Geç uyut geç uyansın . Şöyle böyleAlıştık gülüyoruz da beyin olarak yoruyo memnuniyetsizler 5 sene ara verdim köye gitmedim sırf bu yüzden dolayı istnbulda 1 gün goruoruz batmıyo 1 hafta aynı evde köyde mutasyona mı uğruyo ne yönetmek istiyo. herşeye insan konuşur mu cevap vermiyorum ona bile lafı var
Geç uyut geç uyansın mıBende artık cevap vermiyorum . Durmadan üşüttü gazı var hasta aç . Geç uyut geç uyansın . Şöyle böylecevap vermeyi bıraktım sadece bakıyorum ızahaj
Merhaba evet geçti, sağlık ocağına gittiğimde sormuştum sıcaktan olmuştur dedi ve cidden bebeği yıkayıp vücudunu kuru serin turttuğumda hemen düzeldi.Aklım kaldı siz de de noldu bebişin geçti mi durumu
Sevindim iyi bari kötü bir şey çıkmamış ohMerhaba evet geçti, sağlık ocağına gittiğimde sormuştum sıcaktan olmuştur dedi ve cidden bebeği yıkayıp vücudunu kuru serin turttuğumda hemen düzeldi.
Ara ara yine ellerinde oluyor ama oda sürekli ağzında olduğu için diye düşünüyorum çünkü başka yerinde olmadı çok şükür daha.
MalesefGeç uyut geç uyansın mı
Hatta geçenlerde orda yemek yediriyordum . Bitince ellerini yıka dediler zıajajajajaaj şakaaaa yapıyorsunuz nasıl ya ellerini yıkamak mı gerekiyor demek istedimSevindim iyi bari kötü bir şey çıkmamış oh
Ahhhahahhha bakmak bile yoruyo uyuturken elime telefon alıorum elinden düşmüyo der domatesi tırtıklı bıcakla doğradım die ona bile laf söylerBende artık cevap vermiyorum . Durmadan üşüttü gazı var hasta aç . Geç uyut geç uyansın . Şöyle böylecevap vermeyi bıraktım sadece bakıyorum ızahaj
Birde şey var biz üç çocuk büyüttükAhhhahahhha bakmak bile yoruyo uyuturken elime telefon alıorum elinden düşmüyo der domatesi tırtıklı bıcakla doğradım die ona bile laf söyler
Bizler cocuk büyütüyoruz yoruldum demicekmişiz herşey kolaymış tamam kolay ev işleri vs. ama nesil olarak doğan bebekler bir acaipBirde şey var biz üç çocuk büyüttükyani sizin ilginizle bizimki aynı mı yaaa cidden soruyorum zıajaah
Benimki diyor ki uyurken iş yapacakmışımBizler cocuk büyütüyoruz yoruldum demicekmişiz herşey kolaymış tamam kolay ev işleri vs. ama nesil olarak doğan bebekler bir acaip
bazı kvlideler dışında hepsi aynı modelBenimki diyor ki uyurken iş yapacakmışımzaten 20 dk uyuyor ben nasıl iş yapayım ya . Keşke yardımcı olsalar yorum yapacaklarına
bizimki bazen tek uyku yapıyo öğlen uyuyo aksam gece uykusuna kadar uyumuyo bu kez sapıtıyo cok mızmız oluyo ben zorla azda olsa 2 uyku yapıyorum. tek uyku yapınca aksam 8 9 da uyuyo haliyle gece cook kalkıyoGünde tek uykuya geçen oldu mu kızlar
Hala 2 uyku bizimGünde tek uykuya geçen oldu mu kızlar
Bizim de ilk uykusu biraz geçe kalırsa bi de uzun uyursa o zaman tek uyku yapıp erken yatıyor. Ama daha bu aylarda 2 uyku yapmasını tercih ederim çok fazla saat uyanık kalıyor. 2.uyku arası 3 4 saat olması gerekirken 5 6 saat olmuş oluyor şimdiden tek uykuya düşerse bu gündüz uykusunu da erkenden bırakır diye korktumbizimki bazen tek uyku yapıyo öğlen uyuyo aksam gece uykusuna kadar uyumuyo bu kez sapıtıyo cok mızmız oluyo ben zorla azda olsa 2 uyku yapıyorum. tek uyku yapınca aksam 8 9 da uyuyo haliyle gece cook kalkıyo
Çok netbazı kvlideler dışında hepsi aynı model
Hof böyle diyenlere senin büyüttüğünde ortada işte diyesim geliyorrrrBirde şey var biz üç çocuk büyüttükyani sizin ilginizle bizimki aynı mı yaaa cidden soruyorum zıajaah
aynen evet Öğlen uykusuna bağlı geç ve uzun uyursa malesef tek uyku yapıyo.şuan 2 uyku ideal 2. uykusu kısa oluyo..1 yaşından sonra teke düşer uykularıBizim de ilk uykusu biraz geçe kalırsa bi de uzun uyursa o zaman tek uyku yapıp erken yatıyor. Ama daha bu aylarda 2 uyku yapmasını tercih ederim çok fazla saat uyanık kalıyor. 2.uyku arası 3 4 saat olması gerekirken 5 6 saat olmuş oluyor şimdiden tek uykuya düşerse bu gündüz uykusunu da erkenden bırakır diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?