2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Nasıl gidiyorrrr gelişme var mı

Söylemeni istemiyorum derdim her defasında . Şaka mı kendisine kancık desinler bakalım ne yapacak

Bende kendime saat sınırları koyarak ilerliyorum. Annem geldiği için onunla yapmaya çalışıyoruz. Rüya öğünü yapmıyorum çünkü 9 aydan sonra rüya öğünü de alışkanlık yaptığı için o saatte hep meme isterlermiş. Ben ilk gün 12 ye kadar diğer gün 3 e kadar sınır koydum. Dün mesela 1.30 saat uyutamadım. Kucağımda salladım mecburen . Aslında onu da yapmamak lazım ama uyumadığı için kucak yaptım. Yani internette yatakta sakinleşsin diyor da öyle olmuyor ne yapayım siz neler yapıyorsunuz ? Ben şunu da bilmiyorum bu gidişin sonu iyi olacak mı yoksa saat başı kalkmasını arayacak mıyım

Bence bebeğin konuşunca kancık demeyi öğret. Kancık babaanne desin . Ben niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum kusura bakma

Eşime ayrı sinir oldum zaten. Dediğin gibi kendisinin ikaz etmesi lazimdi ama eşim genelde anne savunması yapan bi insan.
Çocuk mu büyüteyim yoksa yaşına rağmen olgunlaşmamış böyle insanlarla mi uğraşayım şaşırıyorum bazen.

ne bilimm kızz ben bu cocuuu anlamadım gittii herşey güzel gidiyoken sapıttı emme teke düştü de uyanma oluyo haliyle geri uyuması sıkıntı yaşıyorum meme versemde uyumuyo gece delirtti beni 4 den 7bucuka kadar anamı ağlattı üst dişler gelcek sanırım cok salyası akıyo ağzı cukcuk kaşıyo

erken uyuyunca daha cok kalkıyo geçte uyusa Uykuya gecme problemimiz oluyo çözemedim nasıl ilerliceğimi yolun ortasında kaldım.gündüz öğle uykusunu teke düşürdüm.gece uyumayınca 8 gibi uyuyo sabah o saatlerde uyumasa gece uyanmaz diye düşünüyorum.gündüzde memeye düşkün

Bizi yoran bebekler değil ki eşler malesef

Uykuya geçme bir haftadır bizde de sıkıntı . 40-50 dk yı geçiyor bazen . Memem ölüyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…