2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay tek uyku için erken değil mi canım nasıl dayanıyor bebiş
Öğle uykusuna gelmeden 12den önce azcık kestiriyo sonra 2 gibi cıkmak zorunda kalıyorum oğlan okuldan alıcam diye uyumuyo eve gelince 3 gib uykusu gelmiş oluyo 1 kere uyuyo uzun.engel koyamadığım zamanlar kaçamak uyku yapıyo kendi isterse tek yapıyoruz coğu gün

Eğitim uykusuymus bizede uymuyo yada ben beceremiyorum mayısık koysam zank bas bas ağlıyo öyle böyle deil desteksiz hiç uyutamıyorum bile mayışık popuyu pışpış sırtına sıvaz hayatta yaptırmıyo götünü oyana buyana atıyo yatakta kaç tur dönüyoruz uyuyamıyınca cığlık mem mem annee

Ay bir dk memeyi kestin hiç mi uyumamaya başladı . Aman Allahım kesmesem mi şimdi okudum bu mesajı
kesmeme rağmen uyanması cok vardı ilk haftasında.sonra 2 ye düştü onda bile uyumuyodu sabah 6 gibi ilk emzirme yapıyodum. şimdi teke düştü 4 den sonra uyanırsa emziriyorum durmuyo hiç 3 4 gün kesmiştim komple iyi giderken sonra bozdu ağlamalar aşırı olunca diş felan.şimdiki halime şükür 1 kere uyanıyo ama cok zor uyuyoruz

Dişten dolayı bmyle yani sizin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…