- Konu Sahibi kediannesibiri
- #5.461
Ya çok geçmiş olsun ikisi için hayal kuruyoruz sonra rabbim birini nasip ediyor umarım sağlıcakla kucağına alırsınMerhaba Kızlar, dün hafif kanamam vardı Görünce cok panik oldum dokdorumu aradım şehir dışında olduğu icin hemen ultrasona git bakalım ne var dedi, İkizlere gebeydim ultrasoncu kız bebeklerin birinin kalbi 2 hafta önce durduğunu söyledi 6+1 de kalbi durmuş,diger bebek ama sağlıklı 10+0 haftalık dı. Birazcıkda kanama alanı varmış kendi dokdorun iğne yazdı bir sürü ilac yazdı, bu gün kanama durmuşdu, öğrenince çok üzüldüm diger bebek icin dokdordan sorduğum zaman cok zayıfsın vitaminsizsin o yüzden olabilir dedi kilom 43

Çok kilo almamamız lazım umarım başarırız.
 Çok kilo almamamız lazım umarım başarırız.  Yüzme aşırı iyi geliyor bu arada, iyi bir yer bulabilirsem 4. Aydan sonra başlayacağım. Hafif masaj da iyi geliyor eşinden rica edebilirsin çok sızladığı zaman.
 Yüzme aşırı iyi geliyor bu arada, iyi bir yer bulabilirsem 4. Aydan sonra başlayacağım. Hafif masaj da iyi geliyor eşinden rica edebilirsin çok sızladığı zaman.  

eminim seninle bebeğin.
 eminim seninle bebeğin.  

paket fiyatlarını biliyor musun canım kaç bin civarında TOBB yada medicana , sanki medicana yı bir arkadaşımdan 55 bin diye duydum
paket fiyatlarını biliyor musun canım kaç bin civarında TOBB yada medicana , sanki medicana yı bir arkadaşımdan 55 bin diye duydum