- Konu Sahibi kediannesibiri
- #5.861
Benim ağrım sancım varsa görüyorum öyle rüyalar. Geçen gece mesela karnım çok ağrıyordu sabaha kadar birilerinden kaçtım rüyamdaKorkunç rüya görüyor musunuz? Hormonlardan mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ağrım sancım varsa görüyorum öyle rüyalar. Geçen gece mesela karnım çok ağrıyordu sabaha kadar birilerinden kaçtım rüyamdaKorkunç rüya görüyor musunuz? Hormonlardan mı acaba
Tabloda istenen tüm bilgileri girinizkediannesibiri Ankara, 33, ilk hamilelik
Hamileyken de yapıyorlar mı? Çabuk çıkar mı?Sağlık ocağında yaptırsaydınız keşke, 2 hafta sürmemişti bizim çıkması.
Kötü düşünme benim de belirtiler bi kayboluyor bi geri geliyor..Bugün saat 5'te randevum var, 9. haftaya girdim. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. İçimde bir huzursuzluk var kızlar hiçbir belirtim kalmadı. Bana dua edin, bir şeyler ters gibi hissediyorum ya. Allah'ın izniyle şu 9. haftayı da çıkarsak rahatlayacağız.
Benim hamileliğimin ilk anından beri her gün aralıklı kramplarım olurdu, göğüslerim şiş olurdu. iki gündür aa bildiğin kuş gibiyim. ne bir kramp, ne şişlik hiçbir şey yok.Kötü düşünme benim de belirtiler bi kayboluyor bi geri geliyor..
Biz öncesinde yaptırmıştık hızlı çıkmıştı ama normalde2-3 ay diyorlarmışHamileyken de yapıyorlar mı? Çabuk çıkar mı?
O tam olarak ben oluyorumKızlar sizin de bulantınız bi gün çok bi gün az oluyor mu?
Az önce bi doktorun videosuna denk geldim.. Gebeliğin en önemli iki sırrı:Benim hamileliğimin ilk anından beri her gün aralıklı kramplarım olurdu, göğüslerim şiş olurdu. iki gündür aa bildiğin kuş gibiyim. ne bir kramp, ne şişlik hiçbir şey yok.
Zaten 6-7-8 sıkıntılı haftalarmış en kötüsünü düşünmekten alamıyorum kendimi.
İyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme.Bugün saat 5'te randevum var, 9. haftaya girdim. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. İçimde bir huzursuzluk var kızlar hiçbir belirtim kalmadı. Bana dua edin, bir şeyler ters gibi hissediyorum ya. Allah'ın izniyle şu 9. haftayı da çıkarsak rahatlayacağız.
Ben sürekli görüyorum ya bilincaltım çok karışıkBenim ağrım sancım varsa görüyorum öyle rüyalar. Geçen gece mesela karnım çok ağrıyordu sabaha kadar birilerinden kaçtım rüyamda![]()
Bende de öyle ya bilinçaltım baya fenaEşim polis memuru, 2 gün önce gece vardiyasındaydı evde tektim haliyle. Gördüğüm şeyler, uyaninca bana rüya mi gerçek mi onu sorgulatiyor o derece diyeyim, daha fazla da detay vermeyeyim ki kimsenin bilinçaltına yerleşmesin![]()
Belirtilerin gecmesi cok normal vucudun alistigi icin hic korkma doktorum 9. Haftadan sonra belirti kalmamasi normal doguma kadar bir daha yasanmayabilir demistiBenim hamileliğimin ilk anından beri her gün aralıklı kramplarım olurdu, göğüslerim şiş olurdu. iki gündür aa bildiğin kuş gibiyim. ne bir kramp, ne şişlik hiçbir şey yok.
Zaten 6-7-8 sıkıntılı haftalarmış en kötüsünü düşünmekten alamıyorum kendimi.
Ay cidden mi:')Belirtilerin gecmesi cok normal vucudun alistigi icin hic korkma doktorum 9. Haftadan sonra belirti kalmamasi normal doguma kadar bir daha yasanmayabilir demisti
Ben de cok evhamliyimdir surekli kesin kotu bisey oldu kafasindayimdir ama alistim artik sürece daha rahat olmaya basladım. Belirtilerin olmasi da olmamasi da cok normal vucut yeni bir durumla karsi karsiya hormonlar yukseliyor ve zamanla alistigin icin belirtiler kaybolabilirAy cidden mi:')
Çok teşekkürler valla geri sayıyorum bu akşamüstüne dek.
Tabi Youtube da uzman doktor Kağan Kocatepe'den dinlemiştim. Vücut eski düzende gidebiliyor. Benim de memelerim çatlar gibi ağrıdı regl döngüsü tarihinde.Kızlar merhaba ben 8+1 deyim çok şükür dün kontrolüm var doktor gayet iyi dedi bayramdan sonrası için gel o zaman ikili test yapacağız hem cinsiyeti de söylerim dedi. Ama bende dün doktordan çıktıktan sonra şiddetli bir bel ve bacak ağrısı başladı tam da adet olacakmışım gibi zaten adet tarihime de denk geliyor. Sizin adet tarihlerinde böyle ağrılarınız oluyor mu diye merak ettim![]()