- Konu Sahibi kediannesibiri
- #5.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah masallah olsun riskli haftalar kendini cok yorma yipratma agir isler yapma yeter hepimiz ayni seylere dikkat ettik doktor bana 2 li taramadan sonra serbestsin dedi insallah senin dogum nezamana geliyorÇok şükür bebişim çok küçük olmasına rağmen kalbini duydukgeç döllenme olabilir dedi doktor. 6+4 ü haftadayım ama 6+0 ile uyumluymuş. Sorun olmaz dedi. Mide bulantısı için priam verdi. Sakız çiğne bolca dedi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı
kediannesibiri
İstanbul yaş 34
6+4 kalp atışımızı duyduk![]()
Ben daha gitmedim 10. Hafta gitmiştim istiyor musun diyince hayır dedim. Doktorlarim da sağlık ocağı ebe de çocuğu aldirmak gibi bir düşüncen yoksa tarama yaptırma dedi. Ayrıntılı ultrason yaptiracagim inşallah. Maşallah ne güzel büyümüş takvime göre 12. Haftamdayim ben de doktora göre bir kaç öndeydi hattaAz önce doktordan çıktım.. Çok şükür her şey yolunda
11+6 haftalık olduk.Doktor ense kalınlığı yok, kalpte parlaklık yok dedi. İkili tarama yaptırmak isteyip istemediğimi sordu ben de kararsız kaldım..Kızımda yaptırmamıştım.
Siz yaptıracak mısınız?
Bu kadar detaylı gerek yoktu tamam ekliyorum
ANNE ADI emozer
YAŞ 33
ŞEHİR Ankara
SAT21 Wkim 2024 KESE 9+1
KALP ATIŞI ANNENİN
?
Menekşe/MehmetDOĞUM TARİHİ 21 Ekim 2024
Ekim sonu olacak benim mecburi sezaryen çünkü.Masallah masallah olsun riskli haftalar kendini cok yorma yipratma agir isler yapma yeter hepimiz ayni seylere dikkat ettik doktor bana 2 li taramadan sonra serbestsin dedi insallah senin dogum nezamana geliyor
Doktorumdan çok memnunum. Burda bi arkadaş da önermişti saolsun.minnierose kontrol nasıldı canım
Ben cevizi normalde de çok zor tüketiyordun. Yoğurdun içine koy çiğ kuruyemiş ile çok iyiCeviz yiyemez oldum ya heleki ceviz ve portakali ayni anda yersem midem cook fena oluyor
Herseyin yolunda olmasına. Benim doktor 4 hafta sonra gel dedi 8 de gitmiştim 12 de gideceğimDoktorumdan çok memnunum. Burda bi arkadaş da önermişti saolsun.
Güzel geçti. Doktor egzersiz önermiyorum dedi. Yürüyüş bile mi dedim. Evet biraz ara ver dedi. 3 hafta sonra yeniden çağırdı. Sizi de 3 hafta sonra mı çağırdı?
Ceviz bana demir yalamış gibi tat verirdi hep. Bebege faydali diye yiyim diyorum ama icim almiyor yogurda granolaya koyayim bari evetBen cevizi normalde de çok zor tüketiyordun. Yoğurdun içine koy çiğ kuruyemiş ile çok iyi
Geliyor granola tarzı mideye
Yaptıracağım canım bayram dönüşü çağırdı beni de test için çok kıymetli bir test olduğunu da söyledi. Ben zaten yaptıracaktım ama doktoruma sizin öneriniz nedir diye sorduğumda yaptırılması önemli çok kıymetli bir test bu haftalar için dediAz önce doktordan çıktım.. Çok şükür her şey yolunda
11+6 haftalık olduk.Doktor ense kalınlığı yok, kalpte parlaklık yok dedi. İkili tarama yaptırmak isteyip istemediğimi sordu ben de kararsız kaldım..Kızımda yaptırmamıştım.
Siz yaptıracak mısınız?
Ben tarçın ve çiya da koyuyoum serin derin. Hatta glutensiz granolalar var hiç şişirmiyorCeviz bana demir yalamış gibi tat verirdi hep. Bebege faydali diye yiyim diyorum ama icim almiyor yogurda granolaya koyayim bari evet
Korkmayın inşallah temiz çıkar tüm değerleriBen cumartesi fetal dna yaptirdim esimden de kan aldilar. 10 15 gun icinde sonuc cikarmis cokk heyecanliyim korkuyla bekliyorum
İçinizi ferah tutunBugün saat 5'te randevum var, 9. haftaya girdim. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. İçimde bir huzursuzluk var kızlar hiçbir belirtim kalmadı. Bana dua edin, bir şeyler ters gibi hissediyorum ya. Allah'ın izniyle şu 9. haftayı da çıkarsak rahatlayacağız.
ya sanki burda biri chia hamilelikte önerilmiyo gibi bişey yazmıstı amaBen tarçın ve çiya da koyuyoum serin derin. Hatta glutensiz granolalar var hiç şişirmiyor
InsallahKorkmayın inşallah temiz çıkar tüm değerleri![]()
Çiya ve keten tohumu tüketme dedi diyetisyen arkadasim bana gebelere önermiyoruz biz dediBen tarçın ve çiya da koyuyoum serin derin. Hatta glutensiz granolalar var hiç şişirmiyor