2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aaaaa çok üzücü haklısınız tabi söylemek zor olur

Cumartesi gidicem 15+5 oluyor.. artık netleşsin istiyorum.. hamileliği cinsiyetle beraber açıklıycam henüz kimse bilmiyor
Sizinki kesin kızdır ya, bana da doktor 12+4te kıza benziyor,kız galiba demişti ama haftaya çarşamba netleşecek. Benim de o zaman 15+5 oluyor

Eklentiler

• IMG_2722.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 50
Sizinki kesin kızdır ya, bana da doktor 12+4te kıza benziyor,kız galiba demişti ama haftaya çarşamba netleşecek. Benim de o zaman 15+5 oluyor
Nubu dümdüz benim de 12+5 de böyleydi..çok yüksek ihtimal senin bebiş de kız Allahım sağlıklı hayırlı şekilde gönlümüzdekini nasip etsin

Bebeği kaybettik şimdi hastanede işlemler için bekliyoruz kalbi durmus çok üzgünüm.sizler sağlıkla alın insallah.beni listeden silersiniz hoşçakalın
Çok üzüldüm canım benim Allah sabır kolaylık versin. Birdenbire mi oldu niye böyle oldu ah canım ya kader diyecek söz yok

Oh oh süper iyiyiz ya bi sıkıntımız yok evham bitmiyor hayırlısıyla 9 ayımızı bitirsekbebişlerimize kavuşsak

Çok doğal, sağlıklı gebelik işareti linea negra deniliyormuş ona, bende de var. Ama beyaz tenli olduğum için biraz silik çizgi, aylar sonra daha da belirginleşecek.

Ay ben aksam üstü başlıyor sonra felçli gibi kalıyorum ya

O çizgi bazen erken bazen geç oluyor benim de oluşmaya başladı mesela ilk gebeligimde daha geç olmustu
Eveet aynen felçli gibi koltukta uzanıp kalıyorum... Sonra da boş oturdum diye kendimi suçluyorum, nafile

Bende öğrendiğim andan itibaren oluştu. Ara ara koyulaşıp açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…