- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.521
Tüm gebelerde mi oluyor erkek bebeklerde mi? Cahilliğimi mazur görün ben hiç bilmiyordum çünküGünaydın çizgi ilk ayda bile oluşabilir benim hamile kalmadan önce de vardı belli belirsiz esmer insanlarda olabiliyormuş, şu anda da yavaş yavaş belirginleşiyor
Ben kullandım canım ama vajinal enfeksiyon için verdi antibiyotiği bitirdim bile. Öksürük için balgam sökücü şurup verdi çok geçmiş olsunKızlar selam 3 gündür öksürmekten uyuyamıyorum doktora geldim iç hastalıkları uzmanına amoklavin verdi aranızda antibiyotik kullanan oldu mu hiç hamileyken
Tüm gebelerdedir heraldeTüm gebelerde mi oluyor erkek bebeklerde mi? Cahilliğimi mazur görün ben hiç bilmiyordum çünkü
Tüm gebelerde oluyor diye biliyorum, hatta cinsiyet tahmini falan yapılıyor o çizgiyle. Göbek deliğine kadar gelip göbek deliğinde bitiyorsa kız, göbek deliğinden yukarı çıkıyorsa erkek falan diyeTüm gebelerde mi oluyor erkek bebeklerde mi? Cahilliğimi mazur görün ben hiç bilmiyordum çünkü
Haha burçdaşım sende mi terazi burcusun?bayılıyorum bizeee. Kacinci haftada öğrendin ?
O haftada var canim bayram sonrasi ozamanda 6 aylik oluyor hayirlisiylaTekil gebeliklerde sorun yok o haftalarda diye biliyorum. Ben 22. Haftaya ayarladım tatili bayram ve sonrasına
Benim hiç olmadı yaTüm gebelerde oluyor diye biliyorum, hatta cinsiyet tahmini falan yapılıyor o çizgiyle. Göbek deliğine kadar gelip göbek deliğinde bitiyorsa kız, göbek deliğinden yukarı çıkıyorsa erkek falan diye
29 nısanda kontrolum var benımde bı sorucam sıvı olanından ıcebılıyorsam bana onu yazsa keskeÇoğu doktor pastörize süt öneriyor, güvenilir süt bulmak çok zor ama ben de temiz bi yerden alıyorum, antibiyotik vs kullanmadıklarını biliyorum çünkü, kaynatıp içiyorum hem yoğurdu, peyniri falan da yapıyorum. Kabızlık problemi devam ederse ben de kapsül ilaç yerine sıvı olanlara geçicem, doktorum doğumdan sonra bile kullanman lazım dedi
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydınn çok fena sinüzit oldumyüzümün sol yanı başımdan dişlerime, yanaklarımdan çeneme kadar ağrıyo doktora gideceğim.
Beyaz tenlilerde de oluyormuş aslında ama çok belirgin olmadığı için görülemeyebiliyormuş benim çok çok hafif belli oluyor çizgi cinsiyetimiz daha belli değil teyitleyemiyorum o yüzdenBenim hiç olmadı ya2 erkek hamileliği geçirdim şimdi de kız gibi 15+3.. çizgi hiç olmadı belki de beyaz tenli olduğum içindir..benim en büyük fark göğüs büyümesi gibi oldu önceki 2 hamileliğim de baya bay göğüsler büyümüştü şimdi hafif bi dolgunluk oldu.. hurafe midir bilmem amaa erkek hamileliğinde sağ meme daha büyük duruyordu sol küçüktü şimdi sol daha büyük gibi
Ay nasıl anlatayım, çocuğun şurası burası diye tarif edemiyorum ki,googlea yazarsanız görürsünüz aslında. Bacak bölgesindeki çizgi yatay, dikey bir çıkıntı olsa yüksek ihtimal erkek denirdi. Bu şekilde de yüksek ihtimalle kız oluyor. Ama tabi ihtimaller bunlar, kesinliği yokOnu nasıl anlıyorsunuz aşkımnubu yani
Ayyy siz ne zaman gideceksiniz tekrar doktora?12+5 de bana da kız dedi 13+5 de tekrar kız dedi14 de başka doktor da yüksek ihtimal kız ama bi kere daha görelim 16 da dedi benim de 2 oğlum var heyecanla kesin demesini bekliyorum
Tüm gebelerde oluyor ama esmer tenlilerde çok daha yaygın oluyorTüm gebelerde mi oluyor erkek bebeklerde mi? Cahilliğimi mazur görün ben hiç bilmiyordum çünkü
Geçmiş olsun canımBen kullandım canım ama vajinal enfeksiyon için verdi antibiyotiği bitirdim bile. Öksürük için balgam sökücü şurup verdi çok geçmiş olsun
Değil aslında ama karın çok büyüdüğü için keyifli olmayabilirKizlar bisey soracagim 7 aylikken tatil planladik 1 haftalik basinda ama dogru mu yaptim doktorum hic sorun yok degil dedi riskli aylar mi o aylar
Cumartesi gidicemAyyy siz ne zaman gideceksiniz tekrar doktora?
Hemen gidip bakıyorum nereye kadar gidiyorTüm gebelerde oluyor diye biliyorum, hatta cinsiyet tahmini falan yapılıyor o çizgiyle. Göbek deliğine kadar gelip göbek deliğinde bitiyorsa kız, göbek deliğinden yukarı çıkıyorsa erkek falan diye
Yaaa nasıl sabrettiniz biz öğrenir öğrenmez söyledikCumartesi gidicem15+5 oluyor.. artık netleşsin istiyorum.. hamileliği cinsiyetle beraber açıklıycam henüz kimse bilmiyor
Hamileliğim büyük bir sürprizdi benim içinYaaa nasıl sabrettiniz biz öğrenir öğrenmez söyledikSoylemeyn dediler hatta o yüzden korkmuştum da
Ben de beyaz tenliyim geçen hafta farketmistm sanrm bir çizgi vardı anlayamamıştım normalmiş demekkiÇok geçmiş olsun canım
Beyaz tenlilerde de oluyormuş aslında ama çok belirgin olmadığı için görülemeyebiliyormuş benim çok çok hafif belli oluyor çizgi cinsiyetimiz daha belli değil teyitleyemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?