2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İnşallah öyledir insallah iyilerdir canım benim

Benim oranlarda bunlar canım, inşallah sagliklidir bebeğin

Eklentiler

• IMG_20240418_194924.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20240418_194933.webp
    24 KB · Görüntüleme: 80
Balonumuz hazırlandı okadar iyiydim ki bakmiycam şuan cinsiyete sağlıklı olsun yeter
Haklısın moral bırakmadı bu haber sende anlıyorum ama o senin bebeğin her türlü. O bebekte strese giriyor ki bence boşa üzüyorsun kendini fetalde temiz çıkacak bence . Malesef biz anneler çok takıyoruz bakma ben de öyleyim.

İnşallah canım bu bı rüya olsun ve bitsin güzel haberler gelsin

Ben pek aşermedim ya ama genelde salata tarzı ekşili yemek yiyebiliyordum halen de öyle. Uzun süre sadece salata tarzı beslendim. Ama tatlı da çok severim her hafta yedim halen yiyorum şeker yüklemesine kadar bebeğim kız

Canimmm uzulme bana da oldu aynisi fetal dna yaptirdim birebir yasadim ultrason muhtis cikti kan testi orta riskli cikti bende fetal yaptim oda temuz cikti yastan kaynakli ben37,5 yasindayim bende uzuldum ilk

Canimmm uzulme bana da oldu aynisi fetal dna yaptirdim birebir yasadim ultrason muhtis cikti kan testi orta riskli cikti bende fetal yaptim oda temuz cikti yastan kaynakli ben37,5 yasindayim bende uzuldum ilk
Temiz çıktığına çok sevindim canım, seninde mi papp a, fb hcg filan onlarda orta çıkmıştı?

Temiz çıktığına çok sevindim canım, seninde mi papp a, fb hcg filan onlarda orta çıkmıştı?
Ya benim doktorum perinatalog bana dediki basta fetali gerek gorursem yaptiracagim gerek gormezsem asla istemeyecegim dedi 2li zaman geldi ultrason cok iyiydi kani verdik 4 gun sonra sonuclar icin yazdi dediki fetali yaptiralim hemde ayrintili ooani istiyorum genoks ile anlasmqsi vardi bende ora ile yaptirdim ben 1 hafta kendime gelemedim cocukta bisey var ondan istedi diye cok detaylu istedi bir de,ama temiz cikti risklisin dedi atiyim sana sonuclarimi

Ya bende cok pisman oldum 2 liye ama doktoruma saygi duyuyoerum ne ders yaptiriyorum 15 gunum korku ile gecti birde zehirlenma kanama yasadim kafam gitti benim dedim cocugun genetik sorunu var vucud atmak istiyor cocugu aman bu testler mahvediyor insani

Canım işte aynılarını banada yaptı doktor USG baktı çok güzel dedi bugün cinsiyet için gittik kan sonucu orta risk, gerekli görmesem istemem fetal DNA dedi o cümleden sonra söylediği hicbiseyi hatırlamıyorum çünkü dondum kaldim. İnşallah bende sevinirim bugün harap oldum

Şimdiki aklım olsa bu yola hiç girmezdim bebegimde üzüldü çünkü çok stres yaptım. İnsan neler atlatıyor inşallah sağ salim kucagimiza alirizda kurtuluruz 14 haftalık olduk zaman durdu bugün bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…