2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Gene de kontrolsüz yapmayın bence ya şeker de lazım vücudun ihtiyacı için bence en azından meyveden alın meyveden de çok şeker var çünkü sağlık ile alın kucağınıza inşallah

Gene de kontrolsüz yapmayın bence ya şeker de lazım vücudun ihtiyacı için bence en azından meyveden alın meyveden de çok şeker var çünkü sağlık ile alın kucağınıza inşallah
Meyveyi asla bırakamam zaten ama aslında ona da vücudun hiç ihtiyacı yok keyiften işte. Teşekkürler

Anladım canım çok dikkat et kendine sağlık olsun Allah diğer çocuklarına uzun ömürler versin

Günaydın bebis büyürken de öyle hareket eder ve evet hissettiğin bebek hareketi
Çok üzüldüm canım Allah evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin inşallah kısa zamanda toparlanman dileğiyle

Kızlar ben de bayramdan önce fetal dna için natera panorama firmasına kan vermiştim. Sonuçlar dün çıktı, çok şükür temiz. Bu sabah da doktor kontrolüm vardı, cinsiyeti kağıda yazmasını isteyecektim. Ama doktorumuz bizden önce davrandı, dün "Kuzu her şey yolunda, oğluşunuz geliyor" diye mesaj attı. Eşime söylemedim, sabah da kontrolde cinsiyeti kağıda yazdırdım bilmiyormuş gibi Hafta sonu boyalarla olan cinsiyet partisini yapacağız, inşallah eşim anlamaz bildiğimi

Benimki erkek canım

Meyveyi asla bırakamam zaten ama aslında ona da vücudun hiç ihtiyacı yok keyiften işte. Teşekkürler
Aynen ben gebelikte beslenme ile ilgili video izledim de. Plesenta her şeyi bebeğe geçirmiyormuş. Filtre yapıp öyle zararlıları almıyormuş içeri. Ama şekeri direkt geçiriyormuş onu filtreleyemiyormuş. O yüzden gebeyken şeker tüketmeyin diyor.

Kızlar 15. haftadayım sanki içimden biri karnımı gıdıklıyor gibi bir his oluyor. Bebek hareketi diye düşünüyorum böyle hisseden var mı ya da bebek hareketini tarif edebilecek yeni hissetmeye başlayanlaar
Benim yarın 16 hafta doluyor, sanki ben dd benzer pıtpıtlar hissediyorum ama emin olamıyorum

Ayy bugün gidiyorum doktora bende. Çok heyecanlıyım

İnşallah sağlıklı güzel haberler ile gelirim

Çok yakismis gül cemalini de göreydik

Yarın tekrar netleştirmek için gidicem mutlaka yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…