- 4 Ağustos 2017
- 2.774
- 10.009
- 208
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.661
Aminnn inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımHayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına al canımm
Gene de kontrolsüz yapmayın bence ya şeker de lazım vücudun ihtiyacı için bence en azından meyveden alın meyveden de çok şeker var çünküBüyük ihtimalle gebelik şekeri çıkar bende, önceden insülin direnci vardı çünkü, öyle tahmin ediyorum. Tamamen kesmem gerekir o durumda. Zaten azaltmaya başladım ikinci trimesterda, bundan sonrasında daha da azaltmak istiyorum:/
Meyveyi asla bırakamam zaten ama aslında ona da vücudun hiç ihtiyacı yokGene de kontrolsüz yapmayın bence ya şeker de lazım vücudun ihtiyacı için bence en azından meyveden alın meyveden de çok şeker var çünküsağlık ile alın kucağınıza inşallah
Anladım canım çok dikkat et kendine sağlık olsun Allah diğer çocuklarına uzun ömürler versin15 haftalıkti,herşey yolundaydi.sagliksiz bebeklerde 13-20 hafta arası kalbi durabilirmis benimkide sagliksizmis mesane ve böbreklerde genişlik farketti.iki gün olmasına rağmen hiçbir belirti olmadı sabah bulantım yine devam etti.hamilelik durumum stabildi hiç anlayamadım.uc çocuğum var rabbim onlara sağlıkla uzun ömürler nasip etsin çok şükür onlar var.sizler lütfen benim dururmumdan etkilenmeyin, Allah size sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin kızl
GünaydınGünaydın kızlar, 16+2’den bildiriyorummmDün gün boyu şiddetli olmayan kasık ve alt karın ağrısı yaşadım. Ara ara kramplar girdi, yine kabızlık yaşıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum, ya da bebiş büyüyor Şükür bu sabah kalktığımda hepsi geçmişti. Ayrıca ilk gebeliğim bu ancak vücudumu çok dinledim, bağırsak hareketleri mi yoksa bebek mi hareket ediyor diye; sanırım artık ufak ufak hareketleri hissetmeye başladım. Tam göbek deliğimin hizası ve hafif altı olmak üzere ufak seğirmeler ve sanki 2 3 tane pıt pıt diye kısa süreli nabız gibi atışlar hissediyorum
Çok üzüldüm canım Allah evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin inşallah kısa zamanda toparlanman dileğiyle15 haftalıkti,herşey yolundaydi.sagliksiz bebeklerde 13-20 hafta arası kalbi durabilirmis benimkide sagliksizmis mesane ve böbreklerde genişlik farketti.iki gün olmasına rağmen hiçbir belirti olmadı sabah bulantım yine devam etti.hamilelik durumum stabildi hiç anlayamadım.uc çocuğum var rabbim onlara sağlıkla uzun ömürler nasip etsin çok şükür onlar var.sizler lütfen benim dururmumdan etkilenmeyin, Allah size sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin kızlar.
Kızlar ben de bayramdan önce fetal dna için natera panorama firmasına kan vermiştim. Sonuçlar dün çıktı, çok şükür temiz. Bu sabah da doktor kontrolüm vardı, cinsiyeti kağıda yazmasını isteyecektim. Ama doktorumuz bizden önce davrandı, dün "Kuzu her şey yolunda, oğluşunuz geliyor" diye mesaj attı.DUYURU
Günaydın kızlar
Çok zaman geçmesine rağmen güncelleme yapmayanlar var . Ekim ayının başında doğum yapacakların cinsiyetleri belli olmuştur diye tahmin ediyorum lütfen beni etiketleyip ya da bu mesajı alıntılayıp güncelleme yapınız
Benimki erkek canımDUYURU
Günaydın kızlar
Çok zaman geçmesine rağmen güncelleme yapmayanlar var . Ekim ayının başında doğum yapacakların cinsiyetleri belli olmuştur diye tahmin ediyorum lütfen beni etiketleyip ya da bu mesajı alıntılayıp güncelleme yapınız
Aynen ben gebelikte beslenme ile ilgili video izledim de. Plesenta her şeyi bebeğe geçirmiyormuş. Filtre yapıp öyle zararlıları almıyormuş içeri. Ama şekeri direkt geçiriyormuş onu filtreleyemiyormuş. O yüzden gebeyken şeker tüketmeyin diyor.Meyveyi asla bırakamam zaten ama aslında ona da vücudun hiç ihtiyacı yokkeyiften işte. Teşekkürler
Benim yarın 16 hafta doluyor, sanki ben dd benzer pıtpıtlar hissediyorum ama emin olamıyorumKızlar 15. haftadayım sanki içimden biri karnımı gıdıklıyor gibi bir his oluyor. Bebek hareketi diye düşünüyorum böyle hisseden var mı ya da bebek hareketini tarif edebilecek yeni hissetmeye başlayanlaar
Ayy bugün gidiyorum doktora bende. Çok heyecanlıyımDUYURU
Günaydın kızlar
Çok yakismisKızlar Ocak ayında hamilelikten önce kendime tulum almıştım hava ısınsa da giysem diye bekliyordum sonra bebişi öğrendim, ay içine girer miyim giremez miyim derken bugün giydim tulumu çok mutlu oldum sizle de paylaşayım dedimEki Görüntüle 3416642
Teşekkür ederim canımÇok yakismisgül cemalini de göreydik
Yarın tekrar netleştirmek için gidicemDUYURU
Günaydın kızlar
Doktorum çok normal dedi bağlar gerildigi için olabilirmişbenim öyle ya böyle kaşınıyor gibi acıyor :/
Ben de emin olamıyorum ama insan da sürekli karnının içinden gıdıklanmaz herhalde diye düşünüyorumBenim yarın 16 hafta doluyor, sanki ben dd benzer pıtpıtlar hissediyorum ama emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?