- 26 Aralık 2016
- 949
- 703
- 103
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.221
Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin, Rabbim hep iyi haberler versin. Hepimiz güzelce yavrularımız ile kavuşalımKızlar selaammm doktora gittik bugün bir ay sonra yine hersey yolunda 16+2 bebisko 17 haftalık çıktı önden gidiyormuş tüm değerleri hersey iyi göstermediği pipisini de gösterdierkek olduğunu gözlerimle görmüş oldum heheh . Onun dışında bi sorun olmadığını söyledi kabiz ve ishal olunabilirmiş dönemsel olarak bide bana demir ilacı verdi ekstra demirim çok dusuktu benim . Yarın ona başlayacağım bir sonraki randevum da haziranin 3.nde detaylı ultrason olucak bakalım en azından içim rahatladı hersey iyi bebek iyi dolayısıyla bende iyi darısı hepinizin başına
Ay ikiz miKızlar kızlar, bir süredir hiçbir şeye odaklanamıyorum. Buraya da bakamadımherkesin keyifleri iyidir umarım 14. Hafta bitmeye yaklaşırken ikizler karnımı büyüttü bir hayli.
Ben de çok fonksiyonlu şeyleri pek sevmiyorum yaa kurutmalı çamaşır makinesi gibi. Puset içinde olsa güzel olurdu ama oto koltuğu ayrı olmalı bence özellikleri sağlamlığı açısından :/ baston şart ama bildiğim kadarıyla bebek büyüyünce bu bebek arabaları çok ağır oluyormuş baston daha hafif ya ondan lazımmışEvet canım puseti var onu çıkarıp arabaya da koyabiliyorsun falan. Bide büyüyünce baston bebek arabaları oluyor hafif ve yer kaplamayan çok şey var yanibilmiyorum ki kesin öyledir ama hepsini ayrı ayrı almak istemiyorum
Çok güzel güle güle kullansınKızlar aldıklarımızı paylaşalım ben nerden başlayacağımı bilmiyorum eşim elektronik ana kucağı aldı.
Merhabalar tekrardan, konuya direkt en son konuşulan biberon tavsiyesiyle gireyim:) benim 9 yaşında bir kızım daha var, ondan deneyimlediğim biberonda lansinoh çok iyiydi şimdi de ilk onu almayı düşünüyorum. 2. Seçeneğim de avent olur. Kzım biberon reddeden bir bebekti en rahat lansinoh kullandım.
Beşik konusunda da; mobilya yatak almıştım ama park yatak almadığım için pişman oldum. Onu zaten elden çıkarmıştım. Şimdi sadece park yatak almayı düşünüyorum(anne yanı olarak da kullanılanlardan)
Evet ben de öyle duydum puset insallah kesin alacağım ama o da 3-4 ay sonra kullanilmiyormus bebek hareketi ve büyüdüğü için.Bebek arabasını da o hafif olan yatay pozisyona da cevrilebilen baston denilenlerden almayı düşünüyorum.Yatak için de bu anne yanı olan park yataklardan düşünüyorum.Daha sonra büyüdüğünde zaten yetişkinlerin bile yatabildigi büyük yataklar varmış kenarları korumalı onlardan alacağım inşallah.Oto koltuğunu da ayrı almayı düşünüyorum.Ben de çok fonksiyonlu şeyleri pek sevmiyorum yaa kurutmalı çamaşır makinesi gibi. Puset içinde olsa güzel olurdu ama oto koltuğu ayrı olmalı bence özellikleri sağlamlığı açısından :/ baston şart ama bildiğim kadarıyla bebek büyüyünce bu bebek arabaları çok ağır oluyormuş baston daha hafif ya ondan lazımmış
Yani kısaca şu dönemde puset,anne yanı ve baston araba almak mantıklı geldi diğerlerini de büyüdükçe zamanla alalım diyoruz.Biz bide taşınıyoruz eşyaları da yeniliyoruz yani sıfırdan alacağız o yüzden biraz masraflı olacak her şey.En mantıklısı mi bulmaya çalışıyorum o yüzdenEvet ben de öyle duydum puset insallah kesin alacağım ama o da 3-4 ay sonra kullanilmiyormus bebek hareketi ve büyüdüğü için.Bebek arabasını da o hafif olan yatay pozisyona da cevrilebilen baston denilenlerden almayı düşünüyorum.Yatak için de bu anne yanı olan park yataklardan düşünüyorum.Daha sonra büyüdüğünde zaten yetişkinlerin bile yatabildigi büyük yataklar varmış kenarları korumalı onlardan alacağım inşallah.Oto koltuğunu da ayrı almayı düşünüyorum.
Arastirdigima göre böyle sonuçlar çıktı ortaya ne kadar mantıklıdır bilemiyorum.Esyalari almaya da inşallah cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başlarım dedim.Haftaya Perşembe 16+3 fln oluyoruz sanrm randevumuz var bakalım inşallah her şey yolundadır.1 aydır bebisi görmüyoruz çok heyecanlı
Bunu çok görüyorum kaç aylığa kadar kullanılabilir bu ?Kızlar aldıklarımızı paylaşalım ben nerden başlayacağımı bilmiyorum eşim elektronik ana kucağı aldı.
1,40 mmEnse kalınlığı kaç çıkmıştı canım?
Nuna triv 16.999dan 9999'a düşmüş 29 Nisan'a kadar. Britax Römer Smile 3 ile arasında kaldım Britax daha şık duruyor ama Nuna daha kullanışlı sanırım. Oto koltuğa daha sonra bakacağımÇok güzel güle güle kullansınBizim oto koltuğumuz nuna rebl plus bebek arabası nuna triv. Ana kucağı joie Serina alacağız elektrikli olan. Yatağımız yataş juno (ilk birkaç ay için, reflü yatağı özellikli). Puset araştıracağız. Beşik galiba çilek büyüyenlerdene karar kıldık. Büyük kalemler bunlar galiba
Ay evet ya eşim epeydir takip ediyordu onu, indirim filan olur diye. Şak diye düştü fiyatı biz de şaşırdık. Benim belim çok ağrıyor normalde, bunu mağazada denemiştik benim kullanacağım şekilde hafif beğendim gerçekten, ağır şeyi beceremem taşımayı :/Nuna triv 16.999dan 9999'a düşmüş 29 Nisan'a kadar. Britax Römer Smile 3 ile arasında kaldım Britax daha şık duruyor ama Nuna daha kullanışlı sanırım. Oto koltuğa daha sonra bakacağım
Yavaş yavaş almaya başlıyoruz malum fiyatlar hepsini bir anda alınca sıkıntı olacakSelam kızlar Bayadır gelemedim herkes oda duzmeye başlamış sanırım. Benim eksik kalan tek şeyim çocuk kıyafetleri onun dışında her şeyi var sanırım.daha önceden almıştık diyeyim birde çok pahalı her şey Allah sıfırdan alacak olan herkese yardım etsin diyeyim. Karnı büyüyen anneler gördüm ben hala patates gibiyim dolmuşta vs kimse yer vermiyor sanırım hamile olduğum hala belli değil
Bu arada eşime sordum dediğiniz britax da gayet iyi dedi, ikisi de benzer skaladaymış hangisini dıştan beğendiyse onu alsın dediNuna triv 16.999dan 9999'a düşmüş 29 Nisan'a kadar. Britax Römer Smile 3 ile arasında kaldım Britax daha şık duruyor ama Nuna daha kullanışlı sanırım. Oto koltuğa daha sonra bakacağım
Ya çok teşekkür ederim britax daha şık gibi ama 13 kgmış pehhBu arada eşime sordum dediğiniz britax da gayet iyi dedi, ikisi de benzer skaladaymış hangisini dıştan beğendiyse onu alsın dedi
Ya bende her şeyi ayrı ayrı almaktan hoşlanmıyorum baston olan arabadan var eltimin yeni almıştı ondan alıcam baston olanı ama o yenidoğanda kullanılmıyormuş o yüzden mecburen şuan için bir bebek arabası bakıyorum ekstra bir de büyüyünce oto koltuğu mecburen alıcam bakalımBen de çok fonksiyonlu şeyleri pek sevmiyorum yaa kurutmalı çamaşır makinesi gibi. Puset içinde olsa güzel olurdu ama oto koltuğu ayrı olmalı bence özellikleri sağlamlığı açısından :/ baston şart ama bildiğim kadarıyla bebek büyüyünce bu bebek arabaları çok ağır oluyormuş baston daha hafif ya ondan lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?