2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin, Rabbim hep iyi haberler versin. Hepimiz güzelce yavrularımız ile kavuşalım

Kızlar kızlar, bir süredir hiçbir şeye odaklanamıyorum. Buraya da bakamadım herkesin keyifleri iyidir umarım 14. Hafta bitmeye yaklaşırken ikizler karnımı büyüttü bir hayli.
Ay ikiz mi cinsiyetleri nedir? Allah sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar tekrardan, konuya direkt en son konuşulan biberon tavsiyesiyle gireyim:) benim 9 yaşında bir kızım daha var, ondan deneyimlediğim biberonda lansinoh çok iyiydi şimdi de ilk onu almayı düşünüyorum. 2. Seçeneğim de avent olur. Kzım biberon reddeden bir bebekti en rahat lansinoh kullandım.

Beşik konusunda da; mobilya yatak almıştım ama park yatak almadığım için pişman oldum. Onu zaten elden çıkarmıştım. Şimdi sadece park yatak almayı düşünüyorum(anne yanı olarak da kullanılanlardan)

Ben de çok fonksiyonlu şeyleri pek sevmiyorum yaa kurutmalı çamaşır makinesi gibi. Puset içinde olsa güzel olurdu ama oto koltuğu ayrı olmalı bence özellikleri sağlamlığı açısından :/ baston şart ama bildiğim kadarıyla bebek büyüyünce bu bebek arabaları çok ağır oluyormuş baston daha hafif ya ondan lazımmış

Kızlar aldıklarımızı paylaşalım ben nerden başlayacağımı bilmiyorum eşim elektronik ana kucağı aldı.
Çok güzel güle güle kullansın Bizim oto koltuğumuz nuna rebl plus bebek arabası nuna triv. Ana kucağı joie Serina alacağız elektrikli olan. Yatağımız yataş juno (ilk birkaç ay için, reflü yatağı özellikli). Puset araştıracağız. Beşik galiba çilek büyüyenlerdene karar kıldık. Büyük kalemler bunlar galiba

Selamlar, beşik konusunda benim kafam biraz karışık, aslında park yatak düşünüyorduk ama çilek’in büyüyen beşiklerini çok aklımıza yattı. Siz niye mobilya yataktan pişman oldunuz acaba?

Kızlar ben bugün minik kızçeme H&m’ den böyle bir tulum aldım. 3 aya kadar hastaneye giderken falan giydiririm zaten kışa denk geliyor. Normalde fiyatı 1.000 tl civarı. Ama indirimde 500 tlydi. Almak isterseniz bilginiz olsun.

Eklentiler

• IMG_7060.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_7061.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 109
Evet ben de öyle duydum puset insallah kesin alacağım ama o da 3-4 ay sonra kullanilmiyormus bebek hareketi ve büyüdüğü için.Bebek arabasını da o hafif olan yatay pozisyona da cevrilebilen baston denilenlerden almayı düşünüyorum.Yatak için de bu anne yanı olan park yataklardan düşünüyorum.Daha sonra büyüdüğünde zaten yetişkinlerin bile yatabildigi büyük yataklar varmış kenarları korumalı onlardan alacağım inşallah.Oto koltuğunu da ayrı almayı düşünüyorum.
Arastirdigima göre böyle sonuçlar çıktı ortaya ne kadar mantıklıdır bilemiyorum.Esyalari almaya da inşallah cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başlarım dedim.Haftaya Perşembe 16+3 fln oluyoruz sanrm randevumuz var bakalım inşallah her şey yolundadır.1 aydır bebisi görmüyoruz çok heyecanlı

Yani kısaca şu dönemde puset,anne yanı ve baston araba almak mantıklı geldi diğerlerini de büyüdükçe zamanla alalım diyoruz.Biz bide taşınıyoruz eşyaları da yeniliyoruz yani sıfırdan alacağız o yüzden biraz masraflı olacak her şey.En mantıklısı mi bulmaya çalışıyorum o yüzden

Park yatak düşünenler için bu Elele Bonte yi öneririm hem geniş hem konforlu

Eklentiler

• Screenshot_20240423-210241.webp
    27 KB · Görüntüleme: 97
Selam kızlar Bayadır gelemedim herkes oda duzmeye başlamış sanırım. Benim eksik kalan tek şeyim çocuk kıyafetleri onun dışında her şeyi var sanırım. daha önceden almıştık diyeyim birde çok pahalı her şey Allah sıfırdan alacak olan herkese yardım etsin diyeyim. Karnı büyüyen anneler gördüm ben hala patates gibiyim dolmuşta vs kimse yer vermiyor sanırım hamile olduğum hala belli değil

Nuna triv 16.999dan 9999'a düşmüş 29 Nisan'a kadar. Britax Römer Smile 3 ile arasında kaldım Britax daha şık duruyor ama Nuna daha kullanışlı sanırım. Oto koltuğa daha sonra bakacağım

Nuna triv 16.999dan 9999'a düşmüş 29 Nisan'a kadar. Britax Römer Smile 3 ile arasında kaldım Britax daha şık duruyor ama Nuna daha kullanışlı sanırım. Oto koltuğa daha sonra bakacağım
Ay evet ya eşim epeydir takip ediyordu onu, indirim filan olur diye. Şak diye düştü fiyatı biz de şaşırdık. Benim belim çok ağrıyor normalde, bunu mağazada denemiştik benim kullanacağım şekilde hafif beğendim gerçekten, ağır şeyi beceremem taşımayı :/

Yavaş yavaş almaya başlıyoruz malum fiyatlar hepsini bir anda alınca sıkıntı olacak Ben şahsen alacaklarımı favlayıp indirime girdikçe kapıyorum. Sizin de memnun kaldığınız ürünler varsa paylaşır mısınız referans olur Göbiş sanırım biraz bünye meselesi benim ki aldı başını gidiyor

Bu arada eşime sordum dediğiniz britax da gayet iyi dedi, ikisi de benzer skaladaymış hangisini dıştan beğendiyse onu alsın dedi

Bu arada eşime sordum dediğiniz britax da gayet iyi dedi, ikisi de benzer skaladaymış hangisini dıştan beğendiyse onu alsın dedi
Ya çok teşekkür ederim britax daha şık gibi ama 13 kgmış pehh taşıma kapasitesi 23 kg. Sizin aldığınız hafif 8 kg ama taşıma kapasitesi 15 kg. Bilemedim ki bu bebekler kaç kiloya kadar kullanıyor bu arabaları ona göre alalım bari

Ya bende her şeyi ayrı ayrı almaktan hoşlanmıyorum baston olan arabadan var eltimin yeni almıştı ondan alıcam baston olanı ama o yenidoğanda kullanılmıyormuş o yüzden mecburen şuan için bir bebek arabası bakıyorum ekstra bir de büyüyünce oto koltuğu mecburen alıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…