- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.201
belki yeni girmiştir indirime. ben de çamaşır kurutma mak. aldıktan sonra 1000tl indirime girince bi üzüldüm bayasağlık olsun.
Tabiki de öylee, totoları sağolsunbebişimin canı sağolsun. 3e 5e takılmam
Devletteki doktor yönlendirip randevu alıyorsun diye biliyorum. Tabi randevu denk gelirseHanımlar bi özel bi devlet olarak kontrole gidiyorum , bugun özeldeki kontrolume gittim , detaylı olacakmış bir sonraki kontrol, ama kendileri yapmıyormuş , perinatologları varmış 4000 tl miş :))))) devlette oluyor mu bu işler hakkıyla acaba duyan bilen var mı , yoksa 4000 i vericem mi , yer anadolu yakası
Ben anne yani trendyolda kiwi diye bir marka aldım 1600tl hmde gayet güzel geldiBiberon olarak hangi marka düşünüyorsunuz kızlar. Ben biraz araştırdım, gaz yapmaması için Antikolik öneriyorlar. Aklımda olan markalar da; mamajoo, Dr. Browns, Philips avent... Bir de anne yanı için park beşik mi almak daha mantıklı, ahşap sallananlardan mı?
EkliyorumYaş: 35
SAT: 22.01.2024
Kese+kalp atışı: 6+4
Doğum tarihi: 28.10.2024
kediannesibiri
Sanirim tüm bilgiler tamam :)
Bu ne ki sen benim göbeğimi bir görsenKızlar ben 6 aylık gibi dolanıyorum artık yaa doktoruma sordum karın kasların sıkı değildir, iç miden küçüktür, gazdır falan diyor ama şu an sanırım rekor bende
9. Ayda muhtemelen vinç gerekecek bana. İnsanlar yer falan vermeye başladı bile
Vallahi bende öyle haziran başı olcak bitsin sonra alışverişi yapıcamBende alışveriş için ayrıntılı ultrasonu bekliyorumbenim için psikolojik eşik gibi bişey hdhdjdkdkfkf 22 de yaparız dedi doktorum.. ne kaldı şurda 6 hafta
Evet canım puseti var onu çıkarıp arabaya da koyabiliyorsun falan. Bide büyüyünce baston bebek arabaları oluyor hafif ve yer kaplamayan çok şey var yaniTravel sistem pusetin aynı zamanda oto koltuğu olması mıydı acaba? Eğer öyleyse eşim sağlam bulmuyor bunları, ona güveniyorum ben de. Eşim eski ebebek çalışanı, epey hakim ürünlerin özelliklerine filan, çok fonksiyonlu şeylerin pek sağlam olmadığını söylemişti. Otokoltuğunu ayrı ve epey sağlam bir şey aldık biz o yüzden. Puset o kadar detaylı bi şey olmasa da olur tabii ama onu da ayrı alacağız bizim bebek arabasında yok çünkü
Ben de favoriye attım bunu. Nasıl hemen kırılabilecek bir şey mi?Kızlar aldıklarımızı paylaşalım ben nerden başlayacağımı bilmiyorum eşim elektronik ana kucağı aldı.
Ben de bundan almayı düşünüyorum bugün biri daha attı bunu gruba. Memnun kalırsanız tekrar teyit eder misinizKızlar aldıklarımızı paylaşalım ben nerden başlayacağımı bilmiyorum eşim elektronik ana kucağı aldı.
Bende prego aldım tavsiye ederim, travel sistem aldım ben ama arkadaşım lotus aldı o çok daha kullanışlı bi bakmanızı öneririmİlk defa duydum bakıcam
Benim arkadaşımın oğlunda reflü olduğu için kullanamamiş bende ondan alıcam sanırımKızlar aldıklarımızı paylaşalım ben nerden başlayacağımı bilmiyorum eşim elektronik ana kucağı aldı.
Daha gelmedi canım kargodaBen de favoriye attım bunu. Nasıl hemen kırılabilecek bir şey mi?
TabikiBen de bundan almayı düşünüyorum bugün biri daha attı bunu gruba. Memnun kalırsanız tekrar teyit eder misiniz
Teşekkür ederim onlara da bakıcamBende prego aldım tavsiye ederim, travel sistem aldım ben ama arkadaşım lotus aldı o çok daha kullanışlı bi bakmanızı öneririm
Ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım?@saygidegermisafirler inşallah hayrlı haberler alırız.ben aslında kan sonucundan gariplik oldugunu anladım. beta 243.860 - papp-a 404 cıkmıştı. e nabızda sonucu görnce hemen hastaneye gittim ama doktor yoktu.haftasnu girdi araya dün sabah gittm. analiz sonucuna da baktık. bende trizomi 18-21 de sorun yok.sadece down sendromu riskli gelmiş.kendi doktorumda yasta etkili olmş olabilir dedi 34 yasındayım.ama ultrason da hiç bir sorun yok ölçümler gayet iyi gelişim gayet iyi. kendimi o şekilde teselli ediyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?