- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.181
İnşallah canımmAyyy inşallah cokkudu cokkudu emerlerŞimdi baktım onlinedan seti göremedim canım link bulabilirsen atar mısın? Bir de cam olanı mı aldın, diğerini mi? Onda da kararsızım cam olanlar çok çabuk kırılıyormuş bilemedim.
Sağol canım Alfemoya bakarım bende nereden alacağımı bilmiyorum çünküBen de öyle alıcam canım. Alfemonun bebek odası takımlarına bayıldım kız da olsa erkekte olsa onlardan alacaktım. Hem büyüyebilir karyolası var baya büyüyene kadar götürür onuSen de bir bak istersen. Anne yanına da park beşik bakayım ama çok dar yerim umarım sığar
Süpeer fiyat bencede canım iyi yapmışsınKızlar biz bu arada ana kucağını da aldık eve geldi kurulumunu yaptık çook beğendik. Elektrikli otomatik sallananlardan. Ayrıca kendi müzikleri de var yada telefonunuzu da bağlayıp çaldırabiliyosunuz biz çok beğendik. 9 aya kadar kullanılıyor. Markası elele baby dormire 2 modeli. Baya da uygun fiyatı 2bin 600’e aldık. Almak isteyen varsa yazayım dedim indirim varken alırsınız.
Çok teşekkür ederim canımİnşallah canımmbiz cam olanı tercih etmedik canım tam da dediğin gibi kırılır vesaire diye. Linki bu Philips Avent Doğal Tepkili Yenidoğan Hediye Seti | Babymall
canım herkes bana cam alma dedi bende o seti aldımm elinden attıklarında kırılıyormus alan herkesin ortak yorumuyduAyyy inşallah cokkudu cokkudu emerlerŞimdi baktım onlinedan seti göremedim canım link bulabilirsen atar mısın? Bir de cam olanı mı aldın, diğerini mi? Onda da kararsızım cam olanlar çok çabuk kırılıyormuş bilemedim.
ben de bundan kaydettim bilgisaya, ileride almayı düşünüyorum da philips kendi sitesinde daha uygun fiyat çıkıyor Satın al: Avent Avent Natural Response Yenidoğan Hediye Seti SCD837/12 Yenidoğan Hediye Setiİnşallah canımmbiz cam olanı tercih etmedik canım tam da dediğin gibi kırılır vesaire diye. Linki bu Philips Avent Doğal Tepkili Yenidoğan Hediye Seti | Babymall
Travel sistem pusetin aynı zamanda oto koltuğu olması mıydı acaba? Eğer öyleyse eşim sağlam bulmuyor bunları, ona güveniyorum ben de. Eşim eski ebebek çalışanı, epey hakim ürünlerin özelliklerine filan, çok fonksiyonlu şeylerin pek sağlam olmadığını söylemişti. Otokoltuğunu ayrı ve epey sağlam bir şey aldık biz o yüzden. Puset o kadar detaylı bi şey olmasa da olur tabii ama onu da ayrı alacağız bizim bebek arabasında yok çünküBen de travel olanları düşünüyorum bakalım ama marka konusunda emin değilim hala
Ya ben çilek mobilyanın beşiklerine bayıldım, açılıp uzuyor da. Park yatak alacaktım ama buna karar verdik gibi. Sadece şeyden emin olamadım anne yanı oluyor mu acaba? Yani yatak odamıza sığıyor, bu yeterli mi yoksa benim yatağıma bitişik olmak zorunda mı?Ben hem anne yanı park beşik alıcam hem de odasına 5-6 yaşına kadar kullanabileceği beşik karyola gibi bir şey düşünüyorum
Biliyorum onu canımmm :) 6. Haftadan itibaren duyuldu , sağlık ocagi icin demiştim , makinamiz farkli duyulmaz dedilerHocam kalp atışı 35. günde oluyor 7. haftada da devlet hastanelerinin cihazlarıyla bile duyuluyor.
Yok yok seninki cok hakli bence denir mi oyle sey yaa insanlar yasamadan baska insani anlamiyorlar ozellikle aci tecrubeler cok zor saglik sorunlari olan insana nasil konusmani bilmiyorsan dinlen bence haklisin hormonlardan degil gayet guzel anlamissinÇok geçmiş olsun canım. Ben öyle yakın bir arkadaşımı çıkardım hayatımdan. Hep kanamam düşük riskim var diye bana " ay senin de bir geçmedi riskin, ne zaman çıkabileceksin artık görüşelim bana bahane ediyorsun gidi geliyor artık" "Bir sen doğurmuyorsun" hatta daha da ileri giderek düşük riskim olduğunu söylediğimde "tek çocuğunu kaybeden sen değilsin" gibi sözler sarfetti. Anında hayatımdan defettim... Hiç lazım değiller. Aa bir de - hamilelik hormonlarıma veriyormuş bu sinirli halimiBazı insanlar gerçekten şaka gibiler...
Aynisi bende de var bu muhabetler surekli yatma muhabetinden bende cok daraldim yaaÇok saçmalamış. Benimde yakın arkadaşım 12 sene üstüne geçen sene doğum yaptı. Bana sürekli Ay çok zor. Ay çekte gör. Ayvayi yedin Gibi hep olumsuz konuşuyor. En sonunda dedim benimde 7 sene üstüne ilk bebeğim olacak. Böyle konuşup durma bana diye kızdım.
Sanırım aynı benim aldığımla. Ben daha pahalıya almışımben de bundan kaydettim bilgisaya, ileride almayı düşünüyorum da philips kendi sitesinde daha uygun fiyat çıkıyor Satın al: Avent Avent Natural Response Yenidoğan Hediye Seti SCD837/12 Yenidoğan Hediye Seti
yanlış mı bakıyorum acaba farklı modeller falan mı var ki?
belki yeni girmiştir indirime. ben de çamaşır kurutma mak. aldıktan sonra 1000tl indirime girince bi üzüldüm bayaSanırım aynı benim aldığımla. Ben daha pahalıya almışımmigros indirim çeki verdiler onunla teselli edeyim kendimi
Ay iyi ki attın ben de bu seti aldım çok iyi denk geldi teşekkür ederim. Almışken emziklerini de aldım kullanır mıyım bilmiyorumben de bundan kaydettim bilgisaya, ileride almayı düşünüyorum da philips kendi sitesinde daha uygun fiyat çıkıyor Satın al: Avent Avent Natural Response Yenidoğan Hediye Seti SCD837/12 Yenidoğan Hediye Seti
yanlış mı bakıyorum acaba farklı modeller falan mı var ki?
rica ederim. ben de istiyorum almak ama tutuyorum kendimi daha çok var diyeAy iyi ki attın ben de bu seti aldım çok iyi denk geldi teşekkür ederim. Almışken emziklerini de aldım kullanır mıyım bilmiyorum
Alınacak o kadar çok şey var ki ben ay ay bölüyorum indirimde hangileri denk gelirse onları alıyorum. Bir anda almak çok zorlayacak çünkürica ederim. ben de istiyorum almak ama tutuyorum kendimi daha çok var diyeinşallah çok zamlanmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?