2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sağol canım Alfemoya bakarım bende nereden alacağımı bilmiyorum çünkü

Süpeer fiyat bencede canım iyi yapmışsın

canım herkes bana cam alma dedi bende o seti aldımm elinden attıklarında kırılıyormus alan herkesin ortak yorumuydu

İnşallah canımm biz cam olanı tercih etmedik canım tam da dediğin gibi kırılır vesaire diye. Linki bu Philips Avent Doğal Tepkili Yenidoğan Hediye Seti | Babymall
ben de bundan kaydettim bilgisaya, ileride almayı düşünüyorum da philips kendi sitesinde daha uygun fiyat çıkıyor Satın al: Avent Avent Natural Response Yenidoğan Hediye Seti SCD837/12 Yenidoğan Hediye Seti
yanlış mı bakıyorum acaba farklı modeller falan mı var ki?

Ben de travel olanları düşünüyorum bakalım ama marka konusunda emin değilim hala
Travel sistem pusetin aynı zamanda oto koltuğu olması mıydı acaba? Eğer öyleyse eşim sağlam bulmuyor bunları, ona güveniyorum ben de. Eşim eski ebebek çalışanı, epey hakim ürünlerin özelliklerine filan, çok fonksiyonlu şeylerin pek sağlam olmadığını söylemişti. Otokoltuğunu ayrı ve epey sağlam bir şey aldık biz o yüzden. Puset o kadar detaylı bi şey olmasa da olur tabii ama onu da ayrı alacağız bizim bebek arabasında yok çünkü

Ben hem anne yanı park beşik alıcam hem de odasına 5-6 yaşına kadar kullanabileceği beşik karyola gibi bir şey düşünüyorum
Ya ben çilek mobilyanın beşiklerine bayıldım, açılıp uzuyor da. Park yatak alacaktım ama buna karar verdik gibi. Sadece şeyden emin olamadım anne yanı oluyor mu acaba? Yani yatak odamıza sığıyor, bu yeterli mi yoksa benim yatağıma bitişik olmak zorunda mı?

Hanımlar bi özel bi devlet olarak kontrole gidiyorum , bugun özeldeki kontrolume gittim , detaylı olacakmış bir sonraki kontrol, ama kendileri yapmıyormuş , perinatologları varmış 4000 tl miş :))))) devlette oluyor mu bu işler hakkıyla acaba duyan bilen var mı , yoksa 4000 i vericem mi , yer anadolu yakası

Yok yok seninki cok hakli bence denir mi oyle sey yaa insanlar yasamadan baska insani anlamiyorlar ozellikle aci tecrubeler cok zor saglik sorunlari olan insana nasil konusmani bilmiyorsan dinlen bence haklisin hormonlardan degil gayet guzel anlamissin

Aynisi bende de var bu muhabetler surekli yatma muhabetinden bende cok daraldim yaa

Eklentiler

• F9C4F07F-79FF-420E-84CB-1882C23F6118.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…