- 3 Mart 2024
- 273
- 443
- 18
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.961
Merhaba;minnierose uzun zamandır yazmamışsınız, umarım yolundadır her şey. iyi misiniz?
Maşallah, hayırlı olsun oğluşunMerhaba;
Açıkçası o kadar yoğun bi iş dönemindeyim ki kafamı kaldırmaya vaktim olmadı. İyiyim çok şükür. Hepiniz iyisinizdir umarım
Bugün ikili tarama testimizi olduk. Çok şükür ultrasonumuz temiz görünüyordu. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de göründü. Doktorumuz cinsiyeti %70 erkek dedikediannesibiri listeye bir mavi kalp daha eklemenizi rica ediciiim böylelikle erkek üstülüğü grupta devam ediyor
Ben de yanlış anlamış olabilirim. İzmirdeyim ben. Başka bir firmadan demişlerdi genelde 15 gün diyoruz gecikme olursa, testte sıkıntı çıkarsa sorun olmasın diye ama genelde daha erken çıkıyor diye. Bir sıkıntı yoktur merak etmeyin, ikili testteki sadece istatistik bilgisi veriyor.keşke 5 günde gelse yaa.. Bana da 15 iş günü dedi aynı firma ne garip. Siz İstanbulda mısınız?
Kızlar ya benim göbeğim çıktı ama hiç hamile göbeği gibi durmuyo, ne zaman hamile gibi durur acaba
Cinsiyeti belli olan anneleeeer
Sizde tutuyor mu bu, bişey deneyeceğim de
Ben sabahları kayısı ve bol su ile idare ediyorum. Ama doktor bana dulcesoft diye bir solüsyon verdi. Zorlanırsan kullan dedi. Bir kaç defa onu da kullandım. Doktorunuza danışın isterseniz çok zorlanıyorsanız, belki bir öneride bulunur.Kabızlığa çare bulanınız oldu mu?
Haha 29 yaşındayım 1. Ayda hamile kaldım çocuğum erkek tutmadı buCinsiyeti belli olan anneleeeer
Benimki uymuş hahahCinsiyeti belli olan anneleeeer
Dinlendim iyi geldi ama ayağa kalkınca geri geliyor inşallah geçerYorulduğunuz içindir dinlenin yatın bol su için bi de
Bidaha da bu kadar yürümem bu korku yetti bana canimYorulunca öylenoluyor canim
Canım aradım hala çıkmamış 2 gün sonra bidaha arayın dediler of bı cikaydi artık yacanim korkma o bende de oluyor benimde kanamam fetal i verdigim zaman oldu 2 li iyi cikmayinca herseyi yoruyordum aradin mi bir daha yeri sen?
Benim 2 gün sonra 16 haftalık olcak canım, sürekli yoklayan bir carpintim var nefes nefese kaliyorum dediğin gibi bı ağırlık ve sıkışma giriyor bana. Randevum 16 Mayıs benim ama ben daha erken gidicemSelam kızlar 17+6 da birden güncelleme geldi. Hiç olmazdı göğüs sıkışmasız, ara ara zor nefes alma sanki kalbimin, göğsümun üstüne bir şey oturmuş gibi bunu yaşayan var mı? 8 Mayıs'ta randevum var daha
Benim doktorumda son gittiğimde 3 kere cinsiyeti görmek için ultrasona soktu canim en sonunda git Su al iç üstüne Nescafe iç öyle gel dedi ondan sonra net gördü3 u bir arada diyor o daha hareketlendiriyormus ben oradayken goruyorum ellerinde 3 bir arada var sira beklerken
Yaş 33 gebe kalma ocak ayıCinsiyeti belli olan anneleeeer
Çin takvimi erkek çıktı Rus takvimi erkek çıktı, happy mom uygulamasinda cinsiyet tahmini yapıp baya tutturan iki bayan var ikisine ayrı ayrı USG foto attım erkek dediler ama benimki kızYaş 33 gebe kalma ocak ayıcinsiyet %95 kız tutuyor gibi
Ayy happy mom a bende sordum hatta sürekli yorum yapan 4-5 bayan var hep kız dedilerÇin takvimi erkek çıktı Rus takvimi erkek çıktı, happy mom uygulamasinda cinsiyet tahmini yapıp baya tutturan iki bayan var ikisine ayrı ayrı USG foto attım erkek dediler ama benimki kıznasıl oldu anlamadım ama çok iyi oldu
Canımm çook sevindim ne güzel haberlerle geldinMerhaba kızlar uzun zamandır girmiyorum belki hatırlarsınız depresyon yüzünden 8.haftada hastanede yatmıştım. Şimdi 13 buçuk haftalık hamileyim. Doktor ultrasonda 12+2 de kız tahmin etti. Fetal dna sonucunda da kız çıktıhayırlı olsununuzu alırım artık kendimi daha iyi hissediyorum ama şimdiden karnım çıktı ve 4 kilo aldım. Çok yiyince rahatsız oluyorum. Mide bulantıları ve yanma azaldı ama bazen fena yokluyor. Bugün hamile pilatesine başladım ama sadece yarım saat yaptım. Bir sıkıntı olmadı şükür. Şu an demir, folik asit içeren takviye multivitaminler, magnezyum ve d vitamini damlası kullanıyorum. Antidepresanlara devam ediyorum. Bebek ultrasonda çok hareketli görünüyor bakalım 11 mayısta gideceğim doktora tekrar. Solante pregna güneş kremi ve lierac çatlak kremi önerdi. Lierac henüz almadım: güneş kremini aldım ama dokusunu hiç beğenmedim. Biraz sizinle güncelimi paylaşmak istedim nup teorisi tutuyor ultrasonda bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?