2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
31 mayısa detaylı ultrason için randevu aldım ben de 2000tl. 15+5 bugün kontrol vardı kız gibi tahmin ediyorum ama net göremedim dedi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona kaldı cinsiyet öğrenmemiz

31 mayısa detaylı ultrason için randevu aldım ben de 2000tl. 15+5 bugün kontrol vardı kız gibi tahmin ediyorum ama net göremedim dedi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona kaldı cinsiyet öğrenmemiz
Fiyat uygun geldi bana radyolog mu yapacak perinatolog mu? Hangi hastane ? Keşke böyle uygun fiyatlara herkes ulasabilse

Evet ben de öyle biliyorum. Organlar daha gelişmiş olduğu için iyi oluyor. Ben de 21+3 e aldım. Sonrası bayrama denk geliyor çünkü
Aynen bizim de 20 21 falan bayrama denk geliyo şehir dışında olabiliriz, doktor da 1 gün oluyomuş bu hastanede o yüzden günümüz kısıtlı bakalım hayırlısı artık

ürünler elime ulaştı bile ben kalite olarak da gayet beğendim. 80*80 olan müslin kumaşı biraz sert gibi, bebebği bir yere koyarken sermelik kullanılır. boyut bence yeterli. ağız mendilleri de çok yumuşak olmasa da kullanılır, güzel ürünler. haberiniz olsun :)

Ne yaziyor canim kim arastiriyor senin olayini hangi bolumm doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…