2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İnşallah yaşar canım neden kaynaklandığını bilemiyorlar hastalığın ama tansiyon yükselince oluyor o yüzden tuz tüketimi falan önemli diyorlar Allah kimseye vermesin zor hastalık
Tuz bu sira bende kacirdim daha yemeyeyim erik fjlan derken herseyi tuzla yiyorum korkttum 4 ay daha sikalim kendimizi insallah yavrusu yasar Allah buyuktur Allah gun verdiyse yasar benim arkadasimin 5 aylik bebegi yasadi simdi 2 yasinda buyudu cok guzel kiz oldu

Canimm cok gecmjs olsun korkularla 4.ay var daha bende sag sol bir anda agri girdj kuyruk sokumu ve karnim tas gibj oldu agridi sukur gece kuyruksokumum karin sertligim gitmis ama kasik agrim var simdi doktora gidecegim korkttum gaz mi yapti cok
Geçmiş olsun canım.. Güzel haberler al inşallah

Günaydın kızlar, 11'de detaylı ultrasona gideceeğim. Biraz gerginim biraz heyecanlıyım falan filan. Çıkınca benim gibi detaylıya ilk kez gidecekler için neler oldu neler bitti anlatırım
Ayy cok heyecanli kac haftaliksin canim bizede haber ver resimlerde cok guzel oluyor bayiliyorum yuzu gozu cok guzel belli oluyor

Evet kalp atisi gibi pit pit atma gibi demi

Evet kalp atisi gibi pit pit atma gibi demi
Artık pıt pıt gibi değil de daha da belirgin hareketler olur . Benimki şu an çok hareketli mesela sabahları bir de geceleri çok hareketleniyor. Sanki içerde yüzen bir balık var Birde hoşuna giden şeyleri yediğimde hiç durmuyo :) Vurması da çok belirgin oluyor elinizi koyduğunuzda belli oluyo. Hatta azönce anneme dokundurdum oda net hissetti nasıl hoşuna gidiyo

Canimm cok gecmjs olsun korkularla 4.ay var daha bende sag sol bir anda agri girdj kuyruk sokumu ve karnim tas gibj oldu agridi sukur gece kuyruksokumum karin sertligim gitmis ama kasik agrim var simdi doktora gidecegim korkttum gaz mi yapti cok
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

Ta evet bugün ben uyandım inanamadım bu kadar net hissettigime acayip mutlu oldum anlatamam elimi koyunca bi daha yaptı sabaha karşı oldu

Ta evet bugün ben uyandım inanamadım bu kadar net hissettigime acayip mutlu oldum anlatamam elimi koyunca bi daha yaptı sabaha karşı oldu
Yaaa çok güzel bir duygu değil mi. Bazen gün içinde çok hareket etmeyince vursun istiyosunuz dün baktım sabah hareket etmiyo öğlen rüşvet verdim dondurma yedim ve sade türk kahvesi içtim 10 dk sonra başladı pıtı pıtı gezinmeye sürekli hareket etsin istiyo insan. Varlığını hissetmek inanılmaz güzel bir duygu Allahım isteyen herkese o duyguyu tattırsın

Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
Canim ustten goremedi hersey yolunra dedi mebur alttan bakti rahim kasilmis istirahat et dedi bol bol uzan ve su ic dedi benim isim zor belli oldu tam mutluyim diyorum yine sorun oluyor yatacagim yine kizlar rahim kasilmasina neyapmak lazim yeme icmee olaran

Kesinlikle cok guzel Allah yurekten isteyen herkese Allah nasip etsin

Kizlar kasik agrilarimin ve karin sisligimin sebebi rahmim kasilmis alttan bakmak zorunda kaldi doktor usten bulamadi rahim kasilmasina ne iyi gelir besin olarak biseu varmi dinlen su dedi baska varmi? Benim hamilelik ilerleyen aylarda daha da zor gececek belli oldu zaten zordu iyice zorlasacak belli oldu Allah im hayirlisiyla sagligliyla evladimi Almam nasip olur insallah

Evet aynen öyle çık değişikmiş uyandığından beri ağzım kulaklarımla artık bekliyorum bi daha ne zaman olucak diye amiiiin herkesin en kısa sürede sağlıkla hissedip ve zamanında kucağımıza almamız nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…