2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de miyom aldırdım ama senin sezaryen gibi mi kesi oldu? Bana çünkü hiç korkma hala normal doğurabilirsin demişti. Laraposkopik olmuştum
Laparoskopik oldum bende ama benim 2 doktorumda ameliyatı yapanda suan takiplisi oldugum doktorda baska sansın yok sezeryan dedi rahim duvarına dikiş atıldıgından dolayı baskıyı kaldıramaz diye bahsettiler

Kızlar günaydın, sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyordum şuan sırtımın sağ tarafında çişim gelince sancim başlıyor dün acile gittim sağ böbrekte genişleme çıktı, taş ya da kum düşürüyor olabilirsin dediler bugün ürolojiye gidicem ama ağrım çok fazla gerçekten hamilelikte böbrek ağrısı çeken var mı benim gibi?

Canim rahim kasilmasi dedi bende sormadim seninki de mi rahim kasilmasiydi Altan gordu benimki ustten israrla herseyin guzel dedi nasil olur dedi sonra bakti ,benimki neden oluyor biraz stresli hafta gecirdik o mu oldu acaba o.mu tetikledi esime uzuldum onun yasadiklarina

Bana da magnorm yazdi senin neyden kaynakli canim rahmindemi kasilma senin

Canim serum yesene bugun serum iyi geliyor bagisikligini toparlar korkma virus mu kaptin acaba birde test filan yaptir olmadj cok gecmis olsun korkma bende hem rota hem adenov yasadim kanamam oldu kese kasildi cocuugum etkilenmedi bin sukur
Dokdor Grip icin iğne ve Sprey yazdı bakalım umarım bu gecirir

Cok gecmis olsun kuzum ama burada o agrilari okudum yaaa hamilelik baya herseyi etkiliuormus kum dedikleri de sey cok kotu neyapacaklar ki

Laparoskopik oldum bende ama benim 2 doktorumda ameliyatı yapanda suan takiplisi oldugum doktorda baska sansın yok sezeryan dedi rahim duvarına dikiş atıldıgından dolayı baskıyı kaldıramaz diye bahsettiler
Yaa doktorumda bana dediki miyom ameliyatinda etkiler dedi rahim kasilmasini isimiz uzun da daha 4 ay var insallah saglikli dogsunlarda

Cok gecmis olsun kuzum ama burada o agrilari okudum yaaa hamilelik baya herseyi etkiliuormus kum dedikleri de sey cok kotu neyapacaklar ki
Canım ben sana bişey dicektim geçen gün dikkatimi çekti de sen emin misin kasılma dedigine doktorun çünkü genelde üstten bakınca görünmeyen rahim ağzı uzunluğu öyle olunca alttan bakılıyor uzunluğa kendimden de biliyorum bide attığın ultrason da serviks yazıyordu ölçümde serviks uzunluğu ile ilgili bişey dedi mi sana doktorun ama kasılma için de magnezyum veriliyor bilemedim kafam karıştı

Ben doğana kadar göstermemişim cinsiyetimi ailem doğduğumda görebilmiş ne olduğumu hep saklamışım Olabiliyor böyle şeyler ama ben de kız tahmin ediyorum, saklarsa kız derler çünkü Sağlıklı olsun da

çok geçmiş olsun. hamileliğimi henüz bilmeden böbrek ağrısıyla hastaneye gitmiştim, 7 mm'lik taş göründü. ilaç kullanmaya başlamıştım. sonra hamile olduğumu öğrendim, kadın doğuma gittim. tam o sıralarda taşı düşürdüm neyse ki. bebek 5mm, taş bile daha büyük diye espirisini yapmıştık :) böbrek genişlemesi bende de olmuştu taş nedenli. sadece böbrekte ciddi ağrıyı düşürene kadar çektim. sonra antibiyotik kullandım. düşürürken de çok acı çekmedim ve sonrasında çok rahatladım. böbrek de eski boyutuna geldi. sadece doktorum her ay böbreklerini kontrol edelim dedi. çünkü hamilelikle baskıdan kaynaklı böbrekte sorun olabiliyormuş. sağ böbreğimdi, mümkün olduğunca sol tarafına yat dedi. tabi ki en etkili çözüm ve engelleme yöntemi booool bol su, reflü vs probleminiz yoksa limonlu su.

Canim anlamiyorum bende sormadim acikcasi detayini sen anlat bana belki anlarim dedikiustten bakti israrla herseyin normal dedi bende agrilarimi anlattim sonra dediki senin miyon ameliyatin var dur alttan bakalim elime verdigi ultrasonu attim bende sen anliyormusun

Neye dikkat etmek lazim peki bobrektede canim

Kan verdim bugün demirim yine düşük çıkmış. Bu sidefer toz bir işe yaramıyor sanırım. Mg çok düşük geliyor galiba bana. Kullananlar vardı sizin değerleriniz yükseldi mi ?

Neye dikkat etmek lazim peki bobrektede canim
tuzu azalt demişti. ben taşı analize gönderdim düşürdüğümde. en yaygın olanından çıktı adını hatırlamıyorum. tuzun etkili olduğunu söylüyorlar. ben de o sıra çok fazla tuzlu çekirdek yerdim onu bıraktım. son kontrolde tertemiz çıktı böbreklerim çok şükür. hem tuzu azaltmanın, hem çok çok su içmenin hem de bol c vitamini almanın etkisi olduğu çok net.

Valla kuzum attığın o fotoda serviks yazıyordu o da rahim ağzı uzunluğu demek benim mesela oranın uzunluğu 40 mm den 33 lere düştü 25 altına düşerse dikiş atılacak rahim ağzı na o yüzden perinatolijiye gidiyorum sürekli takip ediliyor ilk bebeğim de de kısalmış ti ve açılmam başlamıştı 26.haftada ama igne ilaç derken bir tane plastik alet konuldu çok şükür 38+5 de doğdu bebeğim bir sorun yaşamadım sen yine de takiplerini ihmal etme dinlen mutlaka bir sonraki gidişte sor doktoruna rahim ağzı uzunluğunda mi sıkıntı var hocam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…