2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım ya senin için ben bile heyecan yapıyorum cinsiyet konusunda bu kadar sakladigina göre kız olabilir hangi şehirde yaşıyorsun radyalog için 5000 fazla ya bilemiyorum her yer başka ama her şeyin pahalısi istanbulda burda bile 4500 perinatalog ki radyalog daha uygundur

Ay hayırlısıyla inşallah öğrenirimmmm
Herkes dediğin gibi söylüyor canım kızdır kesin saklıyorsa diyor ama 2 arkadaşımla konuştum onlarda ayrıntılıda öğrenmiş doktorlar demiyor dediler cihazlarda kötü olduğundan zan altına girmek istemiyorlarmış Düzcede yaşıyorum bana da fazla geldi radyoloji uzmanı için oda sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak yoksa cok bir bilgim yoktu

Gece ateşim 38C cıkdı uyanarak Parol atdım şimdinde 37 de, cok kötü grip geciriyorum Umarım bebeğime bir şey olmaz

Sağlıkla gelsin de önemli değil ama insan merak ediyor iste yani daha uyguna yapacağın bir imkan varsa degerlendir bence 5000 e çocuğun bir ihtiyacı alınır

Canim cok gecmis olsun hepimiz hastalik donemindeyiz bagisiklik dusuk ve neyapsakta yakalaniyorsun insallah yaza giriyoruz biraz hastaliklardan ariniruz diye umut ediyorum hareketsiz kal biraz hareketlenir ben 3 gundur mecbur yatiyorum hic durmuyor hareket ettim 3 4 gun surekli korkmustum bende bebisler anneler hareket etmeyince hareketbedermis bana biri oyle dedi

Tamam canimm dun iyi gecirdim 2 gundur surekli yatuyorum ayaklarimda havada birde suya atilan magnezyum ve probiyatik ilaca da basladim etkisini daha hizli gorurum bu rahim kasilma sebebi nedir peki uzuntumu sikintimi stres mi yoksa vucud mu rahim mi yapiyor?

Ben 21 haftalıkken 6 30 saatlik yol gideceğim, 2 saatte bir 15 20 dakika yürümek şartıyla istediğin kadar yol gidebilirsin dedi doktorum ama gideceğiniz yere transit gidin aradaki şehirlerde durup gezinti yapmayın dedi

Pınar canım dün okudum yazamadım sana doktor yatmanı mi önerdi sana bir sıkıntı mı var
Evet canim gezme kisitlamasi koydum haftada bundan sonra 3 4 gun evde kalacaksin 1 gun cikacaksin suanda magnezyum verdi ona baslayacagim bugun ,rahim kasilma sebebini sormadim acikcasi korkttumda yazilanlardan erken doguma sebeb oluyormus herhalde

Kızlar selam kendi doktoru perinatalog olup detaylı ultrason için ekstra ücret ödeyen var mı acaba. Aşırı merak ettim de. Her gittiğimde bayıldığım paralar sebebiyle
Evet canim ben 2 li de odedim simdi 4 lu de odeyecegim bence ama benim doktorum sukur cok ilgili benim zor geciyor hep ondayim yolunda uzun daha insallah hayirlisiyla alirim kucagima oglumu

Gece ateşim 38C cıkdı uyanarak Parol atdım şimdinde 37 de, cok kötü grip geciriyorum Umarım bebeğime bir şey olmaz
Canim serum yesene bugun serum iyi geliyor bagisikligini toparlar korkma virus mu kaptin acaba birde test filan yaptir olmadj cok gecmis olsun korkma bende hem rota hem adenov yasadim kanamam oldu kese kasildi cocuugum etkilenmedi bin sukur

Evet radyolog neden pahali perinatalog hemde kadin dogum uzman doktoru sonucta cok demisler bencede canim bu zamana kadar soylememeleri degisik bak ben atiyim nasil anliyorsiun hemen yuzleri gozleri bile artik kime benzedigine benziyor evet birde makina ile ilgili benim ku perinatalog makinasi inanilmaz guzel farki cok yuksek ,veee guzel haberlerle gelsagliklj olsun hepimizin ben de erkek kiz icin bisey demedim hep saglikli olsun zor oldu cunku Allah ik bana verdiyse bildigi vardir benim hayrim icin inaniyorumbak koydum sen bile anlarsin erkek oldugunu resimden

Eklentiler

• 20240517_080353.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 60
Sağlıkla gelsin de önemli değil ama insan merak ediyor iste yani daha uyguna yapacağın bir imkan varsa degerlendir bence 5000 e çocuğun bir ihtiyacı alınır
Amin hepimizin bebişleri sağlıklaa huzurla gelsin öyle yapacağım aradım hastaneyi cumartesi sabahı arayın haftaya almak için bi önceki cumartesi açılıyor randevu dedi ona da anlam veremedim 21+1 olduk bugün haftaya 22+5 filan alacağım bir aksilik olmazsa inşallah

Evet canim gezme kisitlamasi koydum haftada bundan sonra 3 4 gun evde kalacaksin 1 gun cikacaksin suanda magnezyum verdi ona baslayacagim bugun ,rahim kasilma sebebini sormadim acikcasi korkttumda yazilanlardan erken doguma sebeb oluyormus herhalde
Ben neredeyse 1 aydır kullanıyorum magnezyum çok kasılmam vardı rahatladım biraz . Yani yatakta sağdan sola dönerken bile ağrım oluyordu onlar kesildi. Erken doğumu tetikleyecek cinsten kasılma değildir senin de muhtemelen bu tarz bir şeydir için rahat olsun . Magnezyum baya iyi geliyor . Bir de doktorun bilgi vermiştir muhakkak magnezyum en iyi emilim için 3lü format olanlar olması lazım. Devletin karşıladığı magnezic falan maalesef ki bu formatta değil ayrıca para ile aldım ben

Düzce de özel hastane diyebileceğim bir tek çağsu hastanesi var oda radyoloji uzmanı bakıyormuş 5 bin dediler bana da fazla geldi yani en azından bu ay benim maddiyatım açısından iki arkadaşımda yeni doğum yaptı sayılır onlara da söylememiş devlet hastanesi onlarda ayrıntılıda öğrenmiş cihazlar gerçekten kötü bende baktım erkek sandım resmen pipi gördüm sonra kımıldadı göremedik kız mı dedik gecen sefer gidince kıza benziyor dedi kordon mu pipi mi anlaşılmıyor öyle kötü cihazlar sen düşün
Aminn hepsii sağlıkla gelsinn inşallah öyle sende cok zor günler geçirdin Rabbim tekrarını yaşatmasın bundan sonraki günlerin sağlıkla huzurla geçsin canım ayy evett cok belliii masallah yerim onun popişini benim için çok özel bir bebiş zehirlenmede annesini bile korudu Allahım hayırlı evlat etsin

Ay zman hızlı geçiyor valla ben iki hafta geriden geliyorum senden . Benim de haftaya çarşamba ayrıntılı randevum

Canım benimde cok kasılmam var dayanılmaz halde çığlık çığlığa uyanıyorum resmen çok kötü bir şey hatta bu böyleyse normal doğum sancısı nasıldır diye düşünüyorum o derece kötü canımda hiç tatlı değildir benim neden bu kadar canımın yandığını anlamıyorum doktorum MAGNORM yazmış ama çok iyi gelmedi bana biraz dindirdi ama kesmedi normal mi acaba yoksa sizin açıklama yaptığınız gibi 3lü format değil mi

Ay zman hızlı geçiyor valla ben iki hafta geriden geliyorum senden . Benim de haftaya çarşamba ayrıntılı randevum
Evettt bazen yanlış sanıyorum haftayı sacmalama diyorum kendime girip uygulamadan bakıyorum
Bende bu hafta gidecektim herkes biraz geç gidince daha ayrıntılı incelenebilir organlar yazınca bi hafta daha ileri attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…