- 25 Ekim 2022
- 952
- 1.284
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #14.021
karnın önde, sağda, solda toplanması gibi bir his olan yalancı kasılmalar normalmiş bazıları erken hissedermiş ama adet sancısı gibi sancılar riskliymiş. telegramda gebeler grubu var orda sancısı olan herkese epsom tuzu öneriyor gebeler. İsterseniz grubun linkini paylaşabilirimSorayım dediğiniz gibi 2 gündür iyi gibiyim sanki kasılmam yok ama bir kaç gün daha kendimi takip edeceğim
17 hafta 4 kilo almışımKızlar kaç kilo aldınız? Ben bir deri bir kemiktim 7 kilo aldım ama yeteri kadar alıp almadığımı bilmiyorum. Doktor hâlâ kilo al diyor ama az aldığım için mi diyor çok zayıf olduğum için mi bilmiyorum
Muhtemelen çok zayıf olduğun içindir çünkü ilk yarı için 7 fazla sankiKızlar kaç kilo aldınız? Ben bir deri bir kemiktim 7 kilo aldım ama yeteri kadar alıp almadığımı bilmiyorum. Doktor hâlâ kilo al diyor ama az aldığım için mi diyor çok zayıf olduğum için mi bilmiyorum
Günaydıııınn, ben yemediğim için zorbalanıyorumKızlar günaydın :) Nasılsınız ? Sizde diğer kadınlar tarafından yediğinizden içtiğinize zorbalanıyor musunuz?
Ben de aslında normalde yediğim gibi yiyorum ama yine de göbeğim biranda büyüdü diye zorbalanıyorum. Yok ileride daha çok kilo alırmışım dikkat etmeliymişim daha 5aylık olmama rağmen göbeğim çok büyükmüş v.s v.s ... insanlar değişik gerçektennGünaydıııınn, ben yemediğim için zorbalanıyorumyani fazla kilo almamak için dikkat etmeye çalışıyorum herkes kızıyor sen iki canlısın yemen gerekiyor diye
Canım oncelikle geçmiş olsun kist nerde tam olarak beyinde ise sonradan geçme ihtimali çok büyük ama kist değil de tümör ise bilemiyorum onu Dr tabiki daha iyi bilirBen detaylı ultrasondan randevu almak için kadın doğum doktoruna gitmiştim. Herşeyden habersiz. Ultrasonda baktı, bir kist olduğunu söyleyip çocuk kardiyoloji fetal ekg ye yölendirdi. O da baktı, çok komplike durum olduğunu söyleyip perinatologa yönlendirdi. O da baktı hatta 10 tane doktor başıma toplandı. Yarın heyet kararı verilecekmiş.
el ve ayaklarının şişmesi iyi değil tuzu azaltmalısın bence ve sürekli tansiyon takibi yapmalısınSelam kızlar.. Bizde bugün tamm 16+6 olduk kızımla.. en son 7 mayısta kontrol olduk. 28'inde yine gideceğiz.. 2,5 ay sonra işe başladım bende.. Kamuda müdür olarak görev yapıyorum, iş anlamında zorlanmıyorum fazla ama 8 saat oturmak kuyruk sokumumda ağrı yapıyor.. yine de genel olarak rahat geçiyor fakat ayaklarım köfte ayaklara dönüştü.. şişmeler başladı. canım çok tuz istiyor ve tuzlu yiyorum malesef.. ellerimin kemikleri ağrıyor birde.. doktorumuz takviye verdi, inşallah düzelir. şişme olayına ne iyi geliyor sizce?
tansiyonum 10/7 sık sık bakıyorum. Tuz işini de çözeceğim inşallahel ve ayaklarının şişmesi iyi değil tuzu azaltmalısın bence ve sürekli tansiyon takibi yapmalısın
evet internette de fazla yazıyor ama doktorum her gittiğimde kilo al diye tutturuyorMuhtemelen çok zayıf olduğun içindir çünkü ilk yarı için 7 fazla sanki
ben de çok tuzlu yiyordum böbrekte bile taş oluştururmuş gebeliktetansiyonum 10/7 sık sık bakıyorum. Tuz işini de çözeceğim inşallah
Bende çok zayıfım 1 kilo aldımKızlar kaç kilo aldınız? Ben bir deri bir kemiktim 7 kilo aldım ama yeteri kadar alıp almadığımı bilmiyorum. Doktor hâlâ kilo al diyor ama az aldığım için mi diyor çok zayıf olduğum için mi bilmiyorum
Çok az kilonevet internette de fazla yazıyor ama doktorum her gittiğimde kilo al diye tutturuyor52 kilo oldum
Geçmiş olsun canım muz ye bol bol kasılmaya magnezyum iyi geliyor doktor bana magnimore vermiştiCanim ustten goremedi hersey yolunra dedi mebur alttan bakti rahim kasilmis istirahat et dedi bol bol uzan ve su ic dedi benim isim zor belli oldu tam mutluyim diyorum yine sorun oluyor yatacagim yine kizlar rahim kasilmasina neyapmak lazim yeme icmee olaran
dikkat etmek lazım.. iyi ki söledinben de çok tuzlu yiyordum böbrekte bile taş oluştururmuş gebeliktekorktum bıraktım tuzsuz yiyince midem bulanıyor ama mecbur
Canım kuyruk sokumu ağrısı felaket bir şey ben de biraz fazla ayakta durayım hemen kitleniyorum adım atarken bile kalçama ağrı giriyor çok geçmiş olsun. Geceleri eşinden rica et bol bol masaj yapsın o çok rahatlatıyor, kullanabilirsen ısı bantları kullanabilirsin ilaçsız olanları o da iyi geliyor. Şiş ayaklar için de soğuk su iyi geliyor, duşta ayaklarına soğuk su tutabilirsin. Tuz malesef şu süreçte düşmanımız ben de çok seviyorum ama dikkat etmekte fayda varSelam kızlar.. Bizde bugün tamm 16+6 olduk kızımla.. en son 7 mayısta kontrol olduk. 28'inde yine gideceğiz.. 2,5 ay sonra işe başladım bende.. Kamuda müdür olarak görev yapıyorum, iş anlamında zorlanmıyorum fazla ama 8 saat oturmak kuyruk sokumumda ağrı yapıyor.. yine de genel olarak rahat geçiyor fakat ayaklarım köfte ayaklara dönüştü.. şişmeler başladı. canım çok tuz istiyor ve tuzlu yiyorum malesef.. ellerimin kemikleri ağrıyor birde.. doktorumuz takviye verdi, inşallah düzelir. şişme olayına ne iyi geliyor sizce?
çok teşekkür ederim canım. daha dikkatli olacağım. Soğuk suyu hemen bugün iş çıkışında deneyeceğim..Canım kuyruk sokumu ağrısı felaket bir şey ben de biraz fazla ayakta durayım hemen kitleniyorum adım atarken bile kalçama ağrı giriyor çok geçmiş olsun. Geceleri eşinden rica et bol bol masaj yapsın o çok rahatlatıyor, kullanabilirsen ısı bantları kullanabilirsin ilaçsız olanları o da iyi geliyor. Şiş ayaklar için de soğuk su iyi geliyor, duşta ayaklarına soğuk su tutabilirsin. Tuz malesef şu süreçte düşmanımız ben de çok seviyorum ama dikkat etmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?