2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sağlık olsun canım belki erken döllenme oldu ya da iri bebektir . Yani saglikli olması önemli kız bebekti sanırım senin bebiş hareketli olması gerçi cinsiyet ile alakalı değil

Sağlık olsun canım belki erken döllenme oldu ya da iri bebektir . Yani saglikli olması önemli kız bebekti sanırım senin bebiş hareketli olması gerçi cinsiyet ile alakalı değil
Başta geç döllenme dediler ileri attılar işte aslında normal satıma dönsem 1 hafta falan önde oluyor o da sorun değilmiş. Erkek benimki Anne karnında çok hareketli olması sonrası da öyle olacağı anlamına mı geliyor acaba? Öyle derler ama hurafe mi gerçek mi bilemedim

valla hamilelik için denilenlerin tam tersi çıktı bende.. o yüzden çok uslu da olabilir

O zaman normal sattir senin çünkü benimki de bazen 1 hafta bazen 2 3 gün önde çıkıyor olabilir öyle. Önden gitmesinin tek dezavantajı ben de erken doğar mı korkusu
Benim kızlar çok sakindi şimdi de sakinler ama benimkiler ikiz olduğu için pek yerleri de yoktu

1 ay içinde yukarı çıkar inşallah bebeklerimiz sonrasında risk kalmasa bile Doğuma kadar hep dikkat edeceğiz. Sen sanırım ev taşıyacaksın, sakın kendini yorma.
Evet zaten babamlari cagirdim memlekette tasinmada bana destek olsunlar diye dun doktoruma sordum bende rahim sorunu yetmezligi mi var dedim sende rahim yetmezligi yok hic endiselenme dedi istirahata devam dedi

Ya gobek yapindandir buarada hepimiz artik 6 ayliklara girecegiz mayis da bitiyor yani yaa nekadar uzmeye meraklilat

Woow masallah kocaman olmus 3 hafta one gecmis ozaman senin dogum tam eylul baslarinda olur canim sezaryansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…