2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Okadar fark ediyormu 3 hafta gibi
Yani 3 hafta fark olmaz normalde ya erken döllenme geç döllenme olayı vardır ya da bebekte kilo alım ile ilgili. Ama genelde sıkıntı olmaz bu arkadaşında ilk başta adet tarihini ileri almışlar ya bebek geç göründü diye ama normal sat a göre 1 haftaymis sorun olmaz yani 1 hafta normal

Karnımda değilde bacaklarımda özellikle uyurken cok fazla kasılma oluyor. Dediğiniz gibi sancılar bu haftalarda olabilirmiş cok siddetli olmadıkca vucud alısması için doğum sancısı oluyormuş. Telegram kullanmıyorum cok teşekkür ediyorum

Woow masallah kocaman olmus 3 hafta one gecmis ozaman senin dogum tam eylul baslarinda olur canim sezaryansa
Daha belli değil canım doğum şeklim 40 haftaya göre 22 Eylül görünüyor ama sezeryanda değişir mi bilmem. Hepimiz yavaş yavaş Eylül annesi olmaya doğru kayıyoruz hayırlısı

Bunu bana da söylemişti biri hatta onda olmuş ama uyurken istemsiz zaten dönüyoruz sonradan araştırmıştım öyle bir şey olmaz diyordu doktorlar bilmiyorum aslında kafama takılan bir soru buda hatta erken haftalarda bir tanıdığımın basına gelmişti sonradan bebek kendiliğinden boynundan cıkarmıs yine kordonu

Uyku sersemi oluyorsun kotu oldu
Aynen kuzum işte o an aklıma gelince dikkat ediyorum ama mutlaka direk döndüğümde oluyor
Bende doktordan duymuştum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…