- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #14.261
Evet sabahları böyle oluyor.Bende de surekli oluyor bir tanesini fotoda yakalamistim bak , gobegimin bir tarafi tepe olmus sekilde uyaniyorum bazen
Eki Görüntüle 3431256
Demek ki bir problem yok . Yaptırmayınca bir sorun olmuyorBana yaptirmadi sen risklisin dedi kusum
Inan ne derse yaptiracaktim risksizlere yaptiriyorum dedi seni risklisin dedi Ay Allah im hayirlisiyla zamaninda saglikli sekilde aliriz kucaklarimiza EvlatlarimiziDemek ki bir problem yok . Yaptırmayınca bir sorun olmuyor
Aminnn inşallahInan ne derse yaptiracaktim risksizlere yaptiriyorum dedi seni risklisin dedi Ay Allah im hayirlisiyla zamaninda saglikli sekilde aliriz kucaklarimiza Evlatlarimizi
Amin canımAyy ayni gunler planlanmis Allah im sen buyuksin bu guzel duyguyu hepimize Sevdiklerimizle ailemizle yasatmayi nasipnetsin insallah
Evet canım o tedavi görenlerden biriyim zaten ama işte insanlar böyle yapıcak bir şey yok takmamak lazımHamilesin ne guzel.insanlar bunduygulari tatmak icin ne tedaviler goruyor bu grupta bende dahil neler yasadik biraksinlar seni mutlulugunu yasa ne fesat toplum olduk ya
Hiç üzme kendini aynen Allah büyük sağlıklı sıhhatli alacağız bebeklerimizi kucağımızaEvet cansucum en azindan bu yatisimdan kendimi depresife sokmadim mutlu olmaya calisiyorum neyapalim herkesin yolculugu farkli cocuklarimizi saglikli alalim 37 yasinda anne olacagim hic uzmek istemiyorum yasadiklarimdan dolayi Allahbuyuktur emeklerimizin karsiligini verir
Ben yaptırdım. Bugün çıktı sonucum. Doktor bağırsaklarında parlaklık var dedi. Öyle istedi. O da düşük risk çıktı çok şükür. Kanla yapılıyor 2liye çok benziyorMerhaba hanımlar3lü test yaptıranınız var mı? Oğlumda ikili yaptırmıştım 3lü farklı mı oluyor aynı şekilde kan mı sadece
Yaa bunu arkadaşım almış yollamis. O kadar şirin bir şey kiKızlar şundan aldım 3-6 ay olarak. Yenidoğan için biraz büyük ama çok sevimli. Ben 113e almistim daha da dusmus. Dusununen olursa fena degil bence kalitesi.
Allahın bütün güzel mucizeleri bebeğini, seni ve eşini bulsun, Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallahSofienin Kedisi İzmir şehir hastanesinde heyet raporuna göre gebelik sonlandırılması uygun görülüyor. Biz de altına imza attık. Ama aynı zamanda ikinci bir perinatolog görüşü için Ege eğitim araştırma hastanesine gittik. Orada da en erken çarşambaya randevu verildi. Yarın genetik inceleme yapılacak amniyosentez ile. Ama onun ilkin cevabı 1 haftaya, tam cevabı 1-2 aya çıkıyormuş. Çok kararsız durumdayız şuan ne yapacağımız ile ilgili. Çarşamba perinatoloğun görüşü ne olacak ona bakıcaz.
Tabi ben tüm bu süreçler boyunca kahrolmuş durumdayım. Allah kimseye yaşatmasın.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah şifa versinSofienin Kedisi İzmir şehir hastanesinde heyet raporuna göre gebelik sonlandırılması uygun görülüyor. Biz de altına imza attık. Ama aynı zamanda ikinci bir perinatolog görüşü için Ege eğitim araştırma hastanesine gittik. Orada da en erken çarşambaya randevu verildi. Yarın genetik inceleme yapılacak amniyosentez ile. Ama onun ilkin cevabı 1 haftaya, tam cevabı 1-2 aya çıkıyormuş. Çok kararsız durumdayız şuan ne yapacağımız ile ilgili. Çarşamba perinatoloğun görüşü ne olacak ona bakıcaz.
Tabi ben tüm bu süreçler boyunca kahrolmuş durumdayım. Allah kimseye yaşatmasın.
Umarım gelir de alırız.Ben de ona bakıyorum. Trendyoldan Stok gelince haber ver dedim ama takipte kalalım ben de ondan alıcam
Amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz.Maşallah
Teşhis olarak mı koydu bunu? Bana ikidir o alana soru işareti bırakıyorum dedi çünkü. İnşallah yukarı çıkar ve sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir
Ay bana yürüyüşü bile yasakladı, ilişki zaten yasak bu durum olduğu içinUmarım gelir de alırız.
Amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz.
Evet teşhis olarak. Hatta ben geçen kontrolde öyle bir şey söylememiştiniz dedim, dosyadan çıkardı yok görmüşüm yine yazdırmışım dedi. Ben kaçırmışım heyecandan herhalde. İlerleyen haftalarda yukarı çıkabilir takip edeceğiz dikkat edeceğiz dedi. İş yapmak yasak, evimigötürebilir sadece günlük yarım saati aşmamak kaydıyla hafif yürüyüş yapabilirmişim.
Perinatolog takip ediyor artık beni.
Evet bana da ilişki yasak gebeliğin başından beri ama nedendir bilmem yürüyüşü yasaklamadı. Ağır egzersiz ve iş yapmak yasak dedi.Ay bana yürüyüşü bile yasakladı, ilişki zaten yasak bu durum olduğu içinama işe gidiyorum mecburen bakalım hepimiz için hayırlısı
Canımmm Rabbim sabrınızı artırsın inşallah. Umarım her şey yoluna girer. Dualarımız seninle. Kulun en aciz olduğu zamanlar bunlar işte. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Ne mal ne mülk ne para hiçbir şeyin gücü yetmiyor. Sen de tevekkül et. İnşallah her şeyin hayırlısı olur senin için.Sofienin Kedisi İzmir şehir hastanesinde heyet raporuna göre gebelik sonlandırılması uygun görülüyor. Biz de altına imza attık. Ama aynı zamanda ikinci bir perinatolog görüşü için Ege eğitim araştırma hastanesine gittik. Orada da en erken çarşambaya randevu verildi. Yarın genetik inceleme yapılacak amniyosentez ile. Ama onun ilkin cevabı 1 haftaya, tam cevabı 1-2 aya çıkıyormuş. Çok kararsız durumdayız şuan ne yapacağımız ile ilgili. Çarşamba perinatoloğun görüşü ne olacak ona bakıcaz.
ya gitmekle çok iyi yapmışsın rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınKızlar ben geldim:) haberler güzel ben yarın kendi doktorumla randevumu bekleyemedim kuduruk gibi gittim evime yakın bir hastaneye kanamam var diye acilden girdim. Doktor hem Vajinal hem de karından inceledi. Rahim ağzında nur topu gibi zararsız bir polip var. Kendisi arada sırada kanayacakmış:) bebek çok iyi şükür. Gerinip gerinip yumruk atıyordu bana:) doktor bu süreçte kan görürsen korkma zaten polipin var büyük ihtimalle o kanıyor olacaktır dedi. Amniyon sıvısına baktı gayet güzel bir seviyede dedi. Serviks uzunluğu da gayet uzun. Tek problem olabilecek şey normal vajinam akıntımın biraz sıvı olduğunu söyledi. Emin olmak için Amnisure testi yap acaba kesede kaçak mı var su mu sızıyor dedi. Ama dediğim gibi su seviyen çok iyi ben öyle olduğunu düşünüyorum sadece içini rahatlat dedi.
Kızlar tabi ben rahatlayınca bir ağla. Kadın şok:)
Uzun lafın kısası her şey yolunda kızım da kıpır kıpır. Plasenta hala önde ama yukarı çıkabilirmiş.
Bir de tüm ölçümleri aşırı ortalama kızımın:) tam bir düz adam sami:) ne eksiği ne fazlası:)
240 gram olmuş bir tuzlu fıstık paketi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?