2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba hanımlar 3lü test yaptıranınız var mı? Oğlumda ikili yaptırmıştım 3lü farklı mı oluyor aynı şekilde kan mı sadece

Erkek çocuklar daha hareketli, insanı biraz yoruyorlar ama anneye de çok düşkün oluyorlar. Bende ikinci kız olsa diyordum ama nasipte yine erkek varmış. Allah hayırlı evlat eylesin hepsini. Hep beraber büyüteceğiz dediğin gibi

Kızlar birde benim belimde aksamlari ağrı oluyordu bu aralar. Tam kalçamın üstünde. Ebeye söyledim fizyoterapiye yönlendirdi. Içinizde giden oldumu daha önce, egzersizmi yaptırıyorlar? Magnezyumu da sordum kullanayım mı diye. Kullanabilirsin ama o daha çok kramplar için etkili belindeki ağrıya çok faydası olmaz dedi.

6 mı? Onlıne mi? İsmi ne söyle de gitmeyelim

Bende öyle düşünüyorum çünkü eskiye göre yeme oranım aynı iç karnım dardır belki ama gel gör insanlara anlat her şeyi kıyaslıyorlar...
Hamilesin ne guzel.insanlar bunduygulari tatmak icin ne tedaviler goruyor bu grupta bende dahil neler yasadik biraksinlar seni mutlulugunu yasa ne fesat toplum olduk ya

Nasıl oldun peki daha iyisin dimi ?
Evet cansucum en azindan bu yatisimdan kendimi depresife sokmadim mutlu olmaya calisiyorum neyapalim herkesin yolculugu farkli cocuklarimizi saglikli alalim 37 yasinda anne olacagim hic uzmek istemiyorum yasadiklarimdan dolayi Allahbuyuktur emeklerimizin karsiligini verir

Canim benimkide damarlandi estetik cerrahine sor sen bu durumu neolur neolmaz

ah canim temiz cikmasina sevindim kani neden onemsemiyor doktorunki ilacim vardir demi ama kullandigin uzuntu bize yaramiyor bende rahim kasilmamam sebeb oldu onu anladim

Ben her gun aliyorim

Eklentiler

• 1716479641769385488533757592025.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…