- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #14.721
Evet böyle oluncada korkuyorum bir şey yemeye sonrasında ya kusarsam diye. Normal zamanda kusunca sıvı beslenirdim hep çok beslenmezdim kendimi toparlamaya çalışırdım. Şimdi bebek aç kalcak diye yemesen hi dert yesen bir dert oluyorMidenizi ekşitmiş olabilir yapraklar salamura olunca
Ay cidden mi:) benim bayram sonrası olacak anca:) nedense kayıp akrabamı bulmuş gibi sevindim hahahabende salih hocaya gidiyorummve asiri memnunum ahmet beyi onerdi banada 8 haziran detaylim sizin ne zaman
Detaylı ultrason için arkadaşım bu hafta aynı doktora 7 küsür vermiş ve sigortadan geri almış ama allianz anlaşmalı haliyle belki tamamen anlaşmasız daha pahalıdır diyor.Nekadar canum benim 3500 tl 4 lu tarama perinatalog
Ya öyle denk geldi ciddenOff askim en pahali hastahanedesin
Ay süper öyleyse çok sevindim:)Merhaba doktorumun ismini görünce yazmak istedim. Ben ahmet beye takipliyim ve bu cımartesi detaylım olucak kendisine. Çok iyi bir doktordur kendisi ben hemşire olduğum için o hastanede tanıdıklarım vardı kendisini sorduğumda onlardanda iyi yorumlar duydum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Merhaba kaçıncı haftada değişti bende yarın öğrenicem benimde net belli değilgünaydınnn cinsiyet güncellemesi ile geldim .:) doktor yanlıs gormus cinsiyetımız erkek ismi poyraz olacak :)))kediannesibiri
Bu arada bende allianz indirimiyle gidiyorum. Normal muayenesi 4.500 tl ama alliaz ile anlaşmalı doktor olduğu için prof farkı ödemeyip 1.800 tl ödüyorum ben. Cumartesi günü gittiğimde detaylı için sigortasız halini öğrenip söylerim size istersenizAy süper öyleyse çok sevindim:)
Ben kendisini bayram sonrası göreceğim kısmetse:)
Yaprak ve lahana zaten hazmı en zor besinler, bana muzlu süt iyi geldi, 1gün sonra toparlandı boğazım.Aaa demek ki sarmayı bazen hazmedemiyor mide ya. Sonra mideni nasıl toparladın peki boğazını filan?
Hepsi inan çok güzel. Soyismiyle birlikte düşün, seslenerek denemeler yap içine en çok hangisi siniyorsa onu seçKivanc oguz guzel mi barlas da cok guzel tek tek butun erkek isimlerine baktim ozellikle anlamlari olanlara barlas da var listemde
7 kusur mu umarim sigortam o an karsilarDetaylı ultrason için arkadaşım bu hafta aynı doktora 7 küsür vermiş ve sigortadan geri almış ama allianz anlaşmalı haliyle belki tamamen anlaşmasız daha pahalıdır diyor.
Ayyy nolur soyleee evettBu arada bende allianz indirimiyle gidiyorum. Normal muayenesi 4.500 tl ama alliaz ile anlaşmalı doktor olduğu için prof farkı ödemeyip 1.800 tl ödüyorum ben. Cumartesi günü gittiğimde detaylı için sigortasız halini öğrenip söylerim size isterseniz. Pahalı bir hastane ama hem eskiden çalıştığım kurum olarak hemde aneliyathanesini bile görmüş bir hemşire olarak söyleyebilirim ki. Ben çok memnunum
Biraz daha yağsız sade yemekler tüketin 1-2 gün düzelir bence haşlanmış patates yoğurt gibi. Çiğ sebzelerden uzak durunEvet böyle oluncada korkuyorum bir şey yemeye sonrasında ya kusarsam diye. Normal zamanda kusunca sıvı beslenirdim hep çok beslenmezdim kendimi toparlamaya çalışırdım. Şimdi bebek aç kalcak diye yemesen hi dert yesen bir dert oluyor
Acıbadem ataşehir e gidiyorum eğer düşünürsenizSelam anneler,İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesine yakın tanıdığınız/duyduğunuz veya takibinde olduğunuz bir kd doktor önerisinde bulunabilirmisiniz bana ?
Doktor doktor dolaşmak istemiyorum yoluda yarıladık.Kendi doktorum hastanenin başka şubesine gitti açıkta kaldım gibi
özel sağlık sigortam yokMakul fiyatlı hastane ya da doktor ismi rica ediyorum.
Iyi geceler,Acıbadem fiyatları biraz fazla geldi bana malesef.Dogum ücretleri hakkında başka bir forumda 70 80 bin tl gibi rakamlar yazılmıştı.O yüzden makul hastane diye belirtmiştimAcıbadem ataşehir e gidiyorum eğer düşünürsenizGülay hoca var ben çok memmunum
Ay süper olur sorabilirseniiiiz:)Bu arada bende allianz indirimiyle gidiyorum. Normal muayenesi 4.500 tl ama alliaz ile anlaşmalı doktor olduğu için prof farkı ödemeyip 1.800 tl ödüyorum ben. Cumartesi günü gittiğimde detaylı için sigortasız halini öğrenip söylerim size isterseniz. Pahalı bir hastane ama hem eskiden çalıştığım kurum olarak hemde aneliyathanesini bile görmüş bir hemşire olarak söyleyebilirim ki. Ben çok memnunum
16+3 canım. kız dedıgınde 12+3 haftalıktı.Merhaba kaçıncı haftada değişti bende yarın öğrenicem benimde net belli değil
dolar canım. bence benimki erken büyümeye başladı. benimde göğüslerim hep çok küçüktü.. çatlayınca insan daha çok üzülüyor. hiç kafana takmakızlar göğüslerim çatladı yazmışsınız ama benim daha büyümedi bile. eskisinin 2/3ü kadar büyüdü evet ama yine de küçücükzaten aşırı zayıfım göğüslerim de yok denecek kadar küçüktü. Nolacak hiç bilmiyorum inşallah süt dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?