2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok üzgünüm ne desek boş kalır şu an senin için, rabbim yüreğine ferahlık versin

Ne kadar güzel yaptın zaten aramızdaymışsın ama yine hoş geldin iyi ki geldin Bebeğin zorluklarla gelmiş ama artık hepsi geçmişte kaldı bebeğini kucağına alıp kokladığında eminim unutacaksın tüm acılarını

Medipol Çamlıca çok güzel hastane canım sana da yakındır diye tahmin ediyorum. Muayene 950 tl. Hüsniye Sedef Binöz, Şerife Erdem, Zeynep Elmalı yı en çok öneriyorlar. Ben Zeynep'e gitmiştim o aşırı yoğun yine de çok profesyonel bir doktor.

Kızlar bu arada haftaya tetenoz aşısı ve kan tahlili yapacaklar bana ASM de siz ne durumdasınız?
Ben 15 gün kadar önce yaptırdım canım
burada okuduklarımdan sonra doktoruma sormadan yaptırdığım için çok korktum ama ben de yaptırmanı önerirdim iyi yapmışsın dedi
rahatladım
İlk gün aşı bana etki etmedi ama sonra 3 gün kas ağrısı gibi bir ağrı yaptı
sanki sporu fazla kaçırmışım da kolum kas ağrısı olmuş gibiydi
daha fazla bişey hissetmedim

bende Zeynep elmalıya gidiyorum memnunum dier özellere göre fiyatıda uygun

Kızlar çıktım detaylıdan hersey yolundaaa cok şükür kızımmm geliyorrrrr
Ayyy sonunda çok şükürrrr En çok seninkinin cinsiyetini merak ediyordum sır gibi sakladı resmen prenses ya Kontrolün güzel geçmesine de çok sevindim, bundan sonrası artık sabırlı bekleyiş

Uçakta görevli raporu soruyor mu peki

Mesajınızı ağlayarak okudum
Rabbim sabrınızı arttırsın
Dilerim acılarınız çok büyük mutluluklarla sonlanır

Ayyy sonunda çok şükürrrr En çok seninkinin cinsiyetini merak ediyordum sır gibi sakladı resmen prenses ya Kontrolün güzel geçmesine de çok sevindim, bundan sonrası artık sabırlı bekleyiş
Evett valla herkes erkek diyordu bende erkek görmüştüm rüyamda ama demek ki tersine cıktı Allahım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn çok şükür ama suyu sınırda gibi dedi az denemez dedi korkuttu biraz birde mikro düzeyde parlaklık var kalpte ama yazma rapora gecmek üzere dedi rahim ağzı uzunluğunu sordum 50 dedi ay Allahıma şükürler olsun

Kızlar detaylidan çıktım maalesef haberler iyi değil bebeğimde kalp hastalığı varmış fallot denilen capaya sevk etti gebeliğin sonlandırılması söz konusu
Kuzum içim aktı gitti bian böyle yazını okuyunca … tedavisi filan yok mu ki Allahım şifa versin inşallah öyle bir durum söz konusu olmaz yavrun seninle sağlıklı şekilde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…