- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.821
Merhabalar Dr a gidecek arkadaşlar hepinize güzel haberler almanızı diliyorum 
 bende bugün 7+1 im ve Persembe kalp atışları için gidicez içim içimi yiyor
 bende bugün 7+1 im ve Persembe kalp atışları için gidicez içim içimi yiyor  midemde berbat aç karnına çıkarıyorum kahvaltıdan sonra da yine ayağa kalksam hemen çıkacak gibi
 midemde berbat aç karnına çıkarıyorum kahvaltıdan sonra da yine ayağa kalksam hemen çıkacak gibi 

bende bugün 7+1 im ve Persembe kalp atışları için gidicez içim içimi yiyor
 bende bugün 7+1 im ve Persembe kalp atışları için gidicez içim içimi yiyor  midemde berbat aç karnına çıkarıyorum kahvaltıdan sonra da yine ayağa kalksam hemen çıkacak gibi
 midemde berbat aç karnına çıkarıyorum kahvaltıdan sonra da yine ayağa kalksam hemen çıkacak gibi 

ben senden de büyüğüm
 ben senden de büyüğüm  1 kalp durması , 1 de başarısız tüp bebek var. Tüp bebeğin ardından direkt kendiliğinden gebe kaldım
 1 kalp durması , 1 de başarısız tüp bebek var. Tüp bebeğin ardından direkt kendiliğinden gebe kaldım  buradaki genç hanımları biraz rahatlatır belki. Kaybınız vs olursa çok dert etmeyin nolur
 buradaki genç hanımları biraz rahatlatır belki. Kaybınız vs olursa çok dert etmeyin nolur  

aynı ağrı bende de var ama sağ sol olarak ayırt edemiyorum ben tam rahim den aşağıya doğru bıçak saplanır gibi ağrım vardı dün doktor kontolüne gittim ilk kontroldü alttan ultrasonla baktı keseyi göremedi yarın gel kan ver hormona bakalım dedi bugün yine gittim beta hcg bugün 4000 çıktı ağrımı anlattım akıntın var mı dedi var dedim kokusu nasıl dedi rahatsız ediyor deyince o zaman fitil başlayalım enfeksiyon olabilir dedi ağrım içinde normal dedi 4 Mart randevu verdi hem keseyi hem inşallah kalp atışını alırız dedi
 aynı ağrı bende de var ama sağ sol olarak ayırt edemiyorum ben tam rahim den aşağıya doğru bıçak saplanır gibi ağrım vardı dün doktor kontolüne gittim ilk kontroldü alttan ultrasonla baktı keseyi göremedi yarın gel kan ver hormona bakalım dedi bugün yine gittim beta hcg bugün 4000 çıktı ağrımı anlattım akıntın var mı dedi var dedim kokusu nasıl dedi rahatsız ediyor deyince o zaman fitil başlayalım enfeksiyon olabilir dedi ağrım içinde normal dedi 4 Mart randevu verdi hem keseyi hem inşallah kalp atışını alırız dedi  keseyi gördük ama kafam o kadar karismis ki boş görünce kötü oldum tansiyonum düştü gibi oldu ve ben soracagim her seyi unuttum agrimi sızımi akintimi soracaktim unuttum hepsini. bulantim tam 5+0 Gününde doktor randevuma gidemeyecek kadar oldu ama kusmadım cubuk kraker cok iyi geldi sonraki günlerde hep oldu bulantı ama eeen minimum duzeyde az yani maşallah azalarak bitsin gelmesin 1gun boyunca hic yemek yememistim o gün.  Ctesi ilk kez doktora gittim sonraki 4 mart işte
 keseyi gördük ama kafam o kadar karismis ki boş görünce kötü oldum tansiyonum düştü gibi oldu ve ben soracagim her seyi unuttum agrimi sızımi akintimi soracaktim unuttum hepsini. bulantim tam 5+0 Gününde doktor randevuma gidemeyecek kadar oldu ama kusmadım cubuk kraker cok iyi geldi sonraki günlerde hep oldu bulantı ama eeen minimum duzeyde az yani maşallah azalarak bitsin gelmesin 1gun boyunca hic yemek yememistim o gün.  Ctesi ilk kez doktora gittim sonraki 4 mart işte 

ah ah
ah ah
		 benim de 4 Mart’ta randevum
 benim de 4 Mart’ta randevum