• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Bel ağrısından duramıyorum kızlar 11. Haftadayım sağ bacağa vuruyor tek taraflı oturup kalkarken bıçak saplanıyor gibi böyle olan var mı

Daha çok başındayız zamanla yavaş yavaş hepsi alınır aceleye gerek yok☺️ kızım için aldığım her şey duruyor malum arada çok zaman yok hala 5.5 aylık kendisi😂 küçülen giysilerini de hurç yapıyorum çoğu nötr renkler olduğu için kullanılır erkek de olsa bu seferki, artık iki tane hastane çıkışı alır çıkarım ben bu işin içinden😂
Aa maşallah😅 benim de oğlum 11 aylık, emzirme hususunda ne yapacaksınız acaba beni en çok düşündüren konu o

Aa maşallah😅 benim de oğlum 11 aylık, emzirme hususunda ne yapacaksınız acaba beni en çok düşündüren konu o
Ya sormayın beni de😕 kimi doktorlar tandem emzirme öneriyor. Hiçbir sakıncası yok devam edebilirsiniz emzirmeye diyorlar. Kimileri de belli bir sürede kesmek gerekir diyorlar. 10. hafta kontrolüne kadar bir devam edelim sonrasına bakalım dedi benim doktorum. Sizinki ne zamana kadar izin verdi? Ben hamileliği ilk öğrendiğimde üç gün ağladım vicdan azabından. Kızım çok memeye düşkün, ben de emzirmeyi çok seviyorum ve hiç bırakmak istemiyorum, hayalim en az 1 yıl emzirmekti.

Merhaba .
Kafanızı bunlarla meşgul edip strese girmememenizi öneririm .
Ama illa kanama olur mu diye takikiyorsa aklınıza şöyle soyliyim ben 2 yıl önce düşük yaptım.
İlk degerim 57 gibi değerle basladı.
Sonraki 88 böyle arttı .
Çok yavaş artıyordu .
Doktor 20 gün sonrasına randevu vermişti hem kese hem kalp atışı için .
Sıksık kan vermedim o yüzden .
Benim tam transferimden 28 gün sonra lekelenmem başladı doktora gittim .
Ekranda çok kucuk kese benzeri bişey görmüştü ama emin olamadi bu kadar küçük kalamaz bı terslik var dedi .
Beta HCG bakti degerlerim dusuyormus malesef .
Bebek gelişmediği için vücut atmış.
Marta kadar yavaş yavaş kanamayla dusuk yaptım hiç bir ilaç vermedi .
Büyük ihtimal düşük yapmaya önceden basladim beta HCG 27 düşmüştü son baktiginda .
ama lekelenmem sonra başladı .
İlaçlardan dolayı geç başlamış olabilir.
İşte bende bunu diyorum. Korkum da bu zaten. Benim beta düşük başladı 50 ile sonra artarak gitti en son 2 katından fazla arttı doktor kan verme dedi transferden sonra kese için çağırdı transferin 20.günü kese görmeye gittim keseyi gördük yalnız doktorum kese küçük dedi sanırım geç geliştiği için böyle küçük kaldı dedi önemli olan büyüyüp gelişmesi kalp atışları dedi. Şimdi kalp atışları için bekliyorum ama çok stresli bi süreç. Ne olacak kalp atışlarını duyacak mıyız kese gelişti mi ? Bunlar hep soru işareti. Bende merak ediyorum bir aksilik olsa sizin yaşadığınız gibi beta değerim düşse lekelenme kanama yaşar mıydım yoksa hiç bişeyden haberim olmaz mı? Ultrasona girince mi öğrenirim diye merak ediyorum. Kullandığımız çok ilaç var tüp bebek olduğu için.

İşte bende bunu diyorum. Korkum da bu zaten. Benim beta düşük başladı 50 ile sonra artarak gitti en son 2 katından fazla arttı doktor kan verme dedi transferden sonra kese için çağırdı transferin 20.günü kese görmeye gittim keseyi gördük yalnız doktorum kese küçük dedi sanırım geç geliştiği için böyle küçük kaldı dedi önemli olan büyüyüp gelişmesi kalp atışları dedi. Şimdi kalp atışları için bekliyorum ama çok stresli bi süreç. Ne olacak kalp atışlarını duyacak mıyız kese gelişti mi ? Bunlar hep soru işareti. Bende merak ediyorum bir aksilik olsa sizin yaşadığınız gibi beta değerim düşse lekelenme kanama yaşar mıydım yoksa hiç bişeyden haberim olmaz mı? Ultrasona girince mi öğrenirim diye merak ediyorum. Kullandığımız çok ilaç var tüp bebek olduğu için.
Sizin baya olmuş .
Aksilik olsa şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum .
Benim 28 gün sonra düşmüştü .
Kese de büyüyor kendinizi skntiya sokmayın bu zamanlarda gerçekten stres çok etkiliyor .
Lekelenme bile olsa bebeğin dustugune işaret olmuyor bazen minikler korkutabiliyor.

Sizin baya olmuş .
Aksilik olsa şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum .
Benim 28 gün sonra düşmüştü .
Kese de büyüyor kendinizi skntiya sokmayın bu zamanlarda gerçekten stres çok etkiliyor .
Lekelenme bile olsa bebeğin dustugune işaret olmuyor bazen minikler korkutabiliyor.
Canım benim de bugün 28 gün oldu. Ama tabi bilemiyorum. İnşallah güzel şeyler olur hakkımızda hayırlısı 🙏🏻🌹

Ya sormayın beni de😕 kimi doktorlar tandem emzirme öneriyor. Hiçbir sakıncası yok devam edebilirsiniz emzirmeye diyorlar. Kimileri de belli bir sürede kesmek gerekir diyorlar. 10. hafta kontrolüne kadar bir devam edelim sonrasına bakalım dedi benim doktorum. Sizinki ne zamana kadar izin verdi? Ben hamileliği ilk öğrendiğimde üç gün ağladım vicdan azabından. Kızım çok memeye düşkün, ben de emzirmeyi çok seviyorum ve hiç bırakmak istemiyorum, hayalim en az 1 yıl emzirmekti.
Canım doktor 12 hafta dedi benim oğlanın yaşına az kaldı ama benim ki de memeye düşkün ve memesiz uyumayan bir çocuk bide 9-10 hafta civarı sütümün azaldığını hissettim eski sütüm de kalmadı ama hala emziriyorum, bakacağımı bende bilmiyorum seni çok iyi anlıyorum

Bel ağrısından duramıyorum kızlar 11. Haftadayım sağ bacağa vuruyor tek taraflı oturup kalkarken bıçak saplanıyor gibi böyle olan var mı
Benim de dün bütün gün böyleydi. Doktorum baktı hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ama regl sancısı gibi bi ağrı ise progrestan başlarız dedi. Benim daha çok kramp gibiydi. Doktora gittiniz mi?

tamsen kardeş arası bağ açısından da çok faydalı ama en önemlisi sizin psikolojiniz siz iyiyseniz mutluysanız onlar zaten huzurlu olurlar .. ikisini yeri gelim ayrı anda emzirirken bunalmayacaksanız aksine aşırı keyif alacaksanız durmayın devam edin zaten ilk çocuk genelde böyle anlarsa bi süre sonra kendi bırakıyormuş siz sadece normal akışta sakince ilerleyin süreç size yardım edecektir .

Kızlar şuan 8+2 deyim dünden beri karnımın içi acıyor ağrı gibi değil ama acıyor sizce sebebi nedir benim gibi olan var mı

Kızlar ben günlerdir uyuyamıyorum gece 3 te 4te bı uyanıyorum sonra sabaha kadar uyku tutmuyor bı de o durumda işe gidiyorum çok zorlanıyorum doktorum normal deyip duruyor.
Been de öyleyim. Hastalıktan dolayı da uyuyamıyorum tabi 3e 4 e kadar öksürük krizi tutuyor 4te sahura kalkıyoruz. Uyuyana kadar iş işten geçmiş oluyor 7. 15'te işe gitmek için kalkıyorum. Bu böyle gitmez sanki bilmiyorum ne olacak 😔

10+1 deyim ve kasık ağrılarım var birkaç gündür. Yanlış hesaplamadıysam regl döngüme denk gelen zamanlarda böyle ağrılar yaşıyorum. Daha önce böyle ağrılar yaşayan oldu mu, denk mi geldi yoksa bebek büyüdüğü için mi oluyor sizce?

10+1 deyim ve kasık ağrılarım var birkaç gündür. Yanlış hesaplamadıysam regl döngüme denk gelen zamanlarda böyle ağrılar yaşıyorum. Daha önce böyle ağrılar yaşayan oldu mu, denk mi geldi yoksa bebek büyüdüğü için mi oluyor sizce?
Bende de ara ara oluyor regl sancisi gibi doktorum rahim buyudugu icin normal diyor

Back
X