- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #5.581
Fetal DNA sı yakında çıkacak olan birileri var mı haftaya falan açıklanacak olan ???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şurup var doktorum onu verdi bana biraz daha iyi geldiKızlar kabızlığa bir çözüm bulabildinizmi? Ben dünden beri çok kötüyüm. Inanılmaz sancım var, tuvalete çıkamıyorum, hiçbir şey de fayda etmiyor. Kuru kayısı yedim hatta kaşıkla zeytinyağı yedim ama hiç işe yaramadı.
Banada hap verdi ama faydasını görmedim henüz. Gerçi dün başladım kullanmaya. Şurup isteyeyim olmadı.Şurup var doktorum onu verdi bana biraz daha iyi geldi
Selam kızlarultrasona göre 7+1 deyiz. Sat a göre 4 gün geride bebeğim. 6+4 te kalp sesi duyduk. Düne kadar sabah mide bulantım vardı. Bugün birden geçti. Bende biraz panik oldum. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?
 O yüzden endişe etmeyin, bebeğinizle konuşun ve allaha dua edin
 O yüzden endişe etmeyin, bebeğinizle konuşun ve allaha dua edin 

Yeğenim 8+5 te yaptırmış yeni doğum yaptı çok erken değil mi doktoru öyle istemiş ona sordum ama numarası yokmuş nasıl iletişime geçiyorsunuz bu firma ileCanım sonuclarin çok guzel gelir inşallah. Ben 9 haftaligim 11 hafta da vermeyi düşünüyorum bende inşallah.
Mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti gibi belirtiler o kadar değişken ki. Bir gün oluyor sonra iki gün olmuyor. İnsan endişeleniyor evet ama içini ferah tut böyle böyle çok fazla soru ve kaygı olcak doğuma kadar bunlar hep tatlı telaşSelam kızlarultrasona göre 7+1 deyiz. Sat a göre 4 gün geride bebeğim. 6+4 te kalp sesi duyduk. Düne kadar sabah mide bulantım vardı. Bugün birden geçti. Bende biraz panik oldum. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?

Ay rahatladım ya çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım evlatlarımızıMerhaba, 11+3’deyim. Şu ana kadar hiç kusmadım. Bulantım 3 gün oluyor, 2 olmuyor, 1 hafta çok kötü oluyorum, sonra ki hafta iyiyimO yüzden endişe etmeyin, bebeğinizle konuşun ve allaha dua edin

Tuvalete çıkamadıysan çıkana kadar öğün atla yani katı şeyler ekmek makarna pilav gibi bakliyatlar yeme mesela pırasa yemeği yap onu kaşıkla ya da bi öğün yulaf tabağı yap çhia tohumlu sarı erik kurusu yeKızlar kabızlığa bir çözüm bulabildinizmi? Ben dünden beri çok kötüyüm. Inanılmaz sancım var, tuvalete çıkamıyorum, hiçbir şey de fayda etmiyor. Kuru kayısı yedim hatta kaşıkla zeytinyağı yedim ama hiç işe yaramadı.
 Öğrenen oldu mu hiç fetal sonuçlarınız inşallah temiz çıksında cinsiyetleri de öğrenmiş olursunuz ne güzel ay yanlışlık mı var değişir mi acaba derdiniz de olmaz
 Öğrenen oldu mu hiç fetal sonuçlarınız inşallah temiz çıksında cinsiyetleri de öğrenmiş olursunuz ne güzel ay yanlışlık mı var değişir mi acaba derdiniz de olmaz 
Yeğenim 8+5 te yaptırmış yeni doğum yaptı çok erken değil mi doktoru öyle istemiş ona sordum ama numarası yokmuş nasıl iletişime geçiyorsunuz bu firma ile
Yeğenim 8+5 te yaptırmış yeni doğum yaptı çok erken değil mi doktoru öyle istemiş ona sordum ama numarası yokmuş nasıl iletişime geçiyorsunuz bu firma ile
Ben bugun yaptirdim. 11+5. Doktorum 11. Haftadan sonra istedigin zaman yaptirabilirsin demisti
Ben de 12. Haftayı doldurup vereceğim hala araştırmalarım devam ediyor hayırlısı. Umarım herkesin sonuçları çok güzel gelirHerkes güzel sonuçlar alsın inşallah bende 11 haftayı doldurup vermeyi düşünüyorum

Duphalac adı bencede bi sorunBanada hap verdi ama faydasını görmedim henüz. Gerçi dün başladım kullanmaya. Şurup isteyeyim olmadı.

Çok şükür canım çok sevindimSelam güzel anne adaylari ben doktordan geldim çok şükür bu doktor hep olumlu konuştu kanama alanında problem yok küçülmüş dedi gayet normal hersey dedi iki hafta sonra ikili test icin çağırdı ha birde duphaston verdi sabah akşam kullanmam için kanamalarim lekelenme tarzinda hala devam ediyo kendini çok yorma dedi öyle işte rahat bi nefes aldım sonunda çok şükür