- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #5.621
Benim 2 nisanda belli olacak canim hayirlisiyla insallahEylül grubunun cinsiyetleri netleştiriyor tek tek ay bize de o evre ne zaman yüklenecek çok heyecanlıÖğrenen oldu mu hiç fetal sonuçlarınız inşallah temiz çıksında cinsiyetleri de öğrenmiş olursunuz ne güzel ay yanlışlık mı var değişir mi acaba derdiniz de olmaz

bence normal. 9. Hafta başı gideceğim ben de pazartesi günü, doktor daha önce çağırmazsa 12. Haftada giderim bir daha muhtemelen
 bence normal. 9. Hafta başı gideceğim ben de pazartesi günü, doktor daha önce çağırmazsa 12. Haftada giderim bir daha muhtemelen
		 dün öyle bi gerilim yaşayınca 3 hafta geçmez bana artık
 dün öyle bi gerilim yaşayınca 3 hafta geçmez bana artık 

Çok şükür kanama alanım yok oldu
 Çok şükür kanama alanım yok oldu  Belki bir faydası olur size de diye yazmak istedim. Geçmiş olsun
 Belki bir faydası olur size de diye yazmak istedim. Geçmiş olsun  Ben de 11+5'im. Eylül annesi mi ekim mi göreceğiz bakalım.
 Ben de 11+5'im. Eylül annesi mi ekim mi göreceğiz bakalım.  hepimiz inşallah
  hepimiz inşallah Benim göbek bölgemde yağ fazla haliyle zor oluyo ilk haftalar ultrasonda
 Benim göbek bölgemde yağ fazla haliyle zor oluyo ilk haftalar ultrasonda birde dün temizlik yapıp baya yorulmuştum dus alip aç karnına gittim akşam üstü, bida yapmam ders oldu bana
 birde dün temizlik yapıp baya yorulmuştum dus alip aç karnına gittim akşam üstü, bida yapmam ders oldu bana  sağlıklı sıhhatli geçer inşallah şu 12. Haftaya kadar hepimizin
 sağlıklı sıhhatli geçer inşallah şu 12. Haftaya kadar hepimizin
 aynen canım sanada 3 hafta sonra filan der büyük ihtimal, ben dün heyecandan bulantı için ilac yazdırmayı unuttum
 aynen canım sanada 3 hafta sonra filan der büyük ihtimal, ben dün heyecandan bulantı için ilac yazdırmayı unuttum