2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kizlar sabah yataktan kalkinca bacaklarimin tabanlarimin agrisindan ölüyorum. Beboyu uyuttum koltuga devrildim yattigim yerde bacaklarim sizim sizim sizliyo. Bi vitamin aliyorum kemik icin magnezyum var d vit falan var icinde ama sanirim tirto. Magnezyumla d vitin kendisini icerken daha iyi geliyodu.
Gün içinde dışarı çıkıyor musun? Ayakkabıdan da olabilir mi? Benim de ayak tabanlarım ve baldırlarım fena ağrıyordu anesteziden korkmuştum acaba böyle bir ağrı mı kaldı diye. Sonra eşim yeni bir ayakkabı alıp dene bence ayakkabıdan dedi cidden faydası oldu😅

Yazın sıcakta cesaretin gelir çook rahat oluyo uzasın istemiyorum😁biz evde 4 erkek geziyoruz 😂
Ay yok ya ben kapalı değilim saçlarım da dalgalı kabus gibi uzuyor🤣 o zaman yaptırdığımda da çok kötü uzamıştı bir de insanlar hastayım gibi davranıyordu sıkıntılıydı yani😂

Kizlar sabah yataktan kalkinca bacaklarimin tabanlarimin agrisindan ölüyorum. Beboyu uyuttum koltuga devrildim yattigim yerde bacaklarim sizim sizim sizliyo. Bi vitamin aliyorum kemik icin magnezyum var d vit falan var icinde ama sanirim tirto. Magnezyumla d vitin kendisini icerken daha iyi geliyodu.
Çok ayakta kaldığım işler yaptım hep. Taban çökmesi var bende. Kalktığımda tabanlarım ağrır. Sizinki de o olabilir mi?

Gün içinde dışarı çıkıyor musun? Ayakkabıdan da olabilir mi? Benim de ayak tabanlarım ve baldırlarım fena ağrıyordu anesteziden korkmuştum acaba böyle bir ağrı mı kaldı diye. Sonra eşim yeni bir ayakkabı alıp dene bence ayakkabıdan dedi cidden faydası oldu😅

Ay yok ya ben kapalı değilim saçlarım da dalgalı kabus gibi uzuyor🤣 o zaman yaptırdığımda da çok kötü uzamıştı bir de insanlar hastayım gibi davranıyordu sıkıntılıydı yani😂
😂😂 Deli gibi etrafta dolanır durursun😂bende yeni taşınmıştım komşular denk gelirse korkmasınlar diye cocuktan acılıyo araya sıkıştırıyorum cok dökülüyo tepem attı kestim diye 3e 😅

Bizde de aşırı yabancılama var. Bugun annemle babam geldi. 10 gündür falan görmüyordu. Onlar burda olduğu sürece huysuzlanip ağladı. Artik bi rahatsızlığını var diye düşünmeye başlamıştım. Onlar gidince düzeldi. Ayrıca uykularında da bozulma var. Tam 6 aylik olduk.
Şuan nasıl durumunuz? Benimki de 9 aylık önceden çığlık çığlığa ağlıyordu şuan yine ağlıyor ama eskisi ğibi değil en azindan

Ya benimki bu aralar uyanıkken emmiyo etrafına bakmaktan, uykuya geçince emziriyorum anca. Geçici bi durum mudur, meme reddi mi oluyo bu, sizde durumlar nasıl 😓

Ya benimki bu aralar uyanıkken emmiyo etrafına bakmaktan, uykuya geçince emziriyorum anca. Geçici bi durum mudur, meme reddi mi oluyo bu, sizde durumlar nasıl 😓
Diş ağrısında bazı bebekler memeye düşerken bazıları uzaklaşırmış. Öyle bir şey olmasın

Bilmiyorum öyle diş belirtisi de yok pek. Yani normal zamanda hiç huzursuzluk yok zaten heralde çok da acıkmadı diyorum ama bilmiyorum
Artık beslenme araları daha uzun evet ama sadece uykuluyken olunca bilemedim. 5 dakikada boşaltıyorlar memeyi

Keşfediyolar memeden cıkıp cıkıp gircekler etrafındaki sesler dikkatını cekiyodur eskisi gibi memeye cok ihtiyac duymazlar acıktığı zaman uykuya geçişlerde emceği zaman belli ediyolar ağzını kolluna doru cekiyo emme cupcup yapıyo acıktığını istediğini ordan anlıyorum dier turlu istekli emmiyo

Keşfediyolar memeden cıkıp cıkıp gircekler etrafındaki sesler dikkatını cekiyodur eskisi gibi memeye cok ihtiyac duymazlar acıktığı zaman uykuya geçişlerde emceği zaman belli ediyolar ağzını kolluna doru cekiyo emme cupcup yapıyo acıktığını istediğini ordan anlıyorum dier turlu istekli emmiyo
Aynen evet bu şekilde oluyo genelde

😂😂 Deli gibi etrafta dolanır durursun😂bende yeni taşınmıştım komşular denk gelirse korkmasınlar diye cocuktan acılıyo araya sıkıştırıyorum cok dökülüyo tepem attı kestim diye 3e 😅
Ya az önce annem görüntülü aradı halim o kadar perişandı ki😂 3 numara daha iyi olabilir diye düşünmedim değil🤣

Canım ben ilk gün grip nezle halsizlik ağrı yapar diye verdim sonrasında vermedim. Eşim calpol verelim yazık cocuğa uyuyamıyor falan diyor. Beni vicdansız anne yaptı😅 kendin hasta olunca sık sık parol alıyorsun diyo bana. Ben de uyanmasının nedeni burnu tıkalı öksürüyor ona bağlıyorum. Halsizlik acı çekiyor olsa sızlanmaz mı çocuk acılı bi şekilde ağlar gibi geliyor. Anne sütü de şifa onun için diye calpol vermedim. Aklıma takıldı ama iyileşene kadar ara ara da calpol veriyor musunuz diye

Bugun tabani en rahat ayakkabımı giydim disari cikarken bakalim yarin nasil uyancam.
Çok ayakta kaldığım işler yaptım hep. Taban çökmesi var bende. Kalktığımda tabanlarım ağrır. Sizinki de o olabilir mi?
Ben masabasi calisiyorum ama doğumdan sonra yasadigim sirt agrisini hayatimda yasamadim. Kilo, yorgunluk, uykusuzluk hepsi birlesti. Simdi de bacaklarım tabanlarim sizliyo. Gece biraz ayaklarimi havaya dikip yatayim. Belki ise yarar.

Kizlar bu göğüs pompasini aldım ama bir türlü açamadım. Çalıştıramadım. Satıcı gösterdi işte çalışıyor falan diye. Ama ilk önce neye basıp nasıl çalıştırdı hiç bakmamışim. Şarja koydum var. Her yerine bastım açılmiyor nasıl çalışır bu

Eklentiler

• Screenshot_20250504-170934_Chrome.webp
    Screenshot_20250504-170934_Chrome.webp
    23 KB · Görüntüleme: 20
Back
X