2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hanımlar oğlanın altını temizleyemiyorum hele kaka yaptıysa savaş veriyorum altını açtığım an pipisini cekiyo götünü oyana buyana atıyo eline bişi veriyorum gene çekiştiriyo ellerini nasıl engelleyebilirim altını bağlatmıyo bas bas bağırıyo illa acık olcak 😒
Bizimki de aynı sayılır. Bacaklarını tutsam götünü havaya kaldırıyor. Kakalı kakalı hop o tarafa hop bu tarafa. Götürüp yıkayayım desem kıyameti koparıyor. Suyun sesinden korkuyor. Islak pamukla siliyorum. Hızlı davranmaya çalışıyorum.

Bizimki de aynı sayılır. Bacaklarını tutsam götünü havaya kaldırıyor. Kakalı kakalı hop o tarafa hop bu tarafa. Götürüp yıkayayım desem kıyameti koparıyor. Suyun sesinden korkuyor. Islak pamukla siliyorum. Hızlı davranmaya çalışıyorum.
Ay Allahım napıcaz böyle kakada zıbını yüzüne kapatıyorum elleriyle acarken hızlı davranıyorum ama o bez kaç kere kayıyo anlatamam😁

Hanımlar oğlanın altını temizleyemiyorum hele kaka yaptıysa savaş veriyorum altını açtığım an pipisini cekiyo götünü oyana buyana atıyo eline bişi veriyorum gene çekiştiriyo ellerini nasıl engelleyebilirim altını bağlatmıyo bas bas bağırıyo illa acık olcak 😒
Canım biz de aynıyız. Kıpır kıpır resmen savaş veriyorum terliyorum alt değiştirirken. Değiştirme işi bitince de bu sefer kıyafetini giymek istemiyor, çıplak kalmak istiyor 🤣

kızlar ya bizim bebito hala sık sık görmediği insanlara ağlıyor yabancılaşma durumu devam ediyor. Sizlerde de öyle mi yapmamız gereken birşey varmı çok zor alışıyor ağlıyor sadece ben ve eşimi istiyor 🥹 babaannesine gittik dün en son bayramda görmüştü bu çocuk niye ağlıyo diyip durdu moralim bozuldu

Çok normal oğluşta öyle uzun görmeyince ağlıyo geçiyo sonra.. bizimki dışarda yabancılara dik dik bakıyo gözünü hiç ayırmıyo karşısındaki şekilden şekile giriyo gülmesi için bizimki hiç pas vermiyo catıyo kaşlarını onlarda bu kez ciddileşiyo kaşlarını catarak bakıyolar cok komik oluyo 😂
Benim oğlum da önce ağlıyordu 6 aylıkken sonra dik dik bakma aşamasına geçti. Sık gördüğü karşı komşuya bile ağlıyodu bi ara. Ama geçenlerde uçakta yanımızda ve çaprazımızda oturanlara gülücükler saçtı, çok şaşırdım. Her bebek farklı ama bu normal bir gelişim aşaması hatta yabancılamıyorsa asıl sıkıntı. Hem ayrılık kaygısı hem Yabancılama gelişimsel. Annemin anlattığına göre 14-15 aylık olana kadar kimseye gidememişiz öyle ağlarmışım, şimdi gülerek hatırlıyo kendisi 😅
Bizim bebişlerimizin yanındayken rahat olmamız lazım öncelikle, bir de aman git korkma bak filan diye ısrarcı olmamak lazım araştırdığım kadarıyla.

Benim oğlum da önce ağlıyordu 6 aylıkken sonra dik dik bakma aşamasına geçti. Sık gördüğü karşı komşuya bile ağlıyodu bi ara. Ama geçenlerde uçakta yanımızda ve çaprazımızda oturanlara gülücükler saçtı, çok şaşırdım. Her bebek farklı ama bu normal bir gelişim aşaması hatta yabancılamıyorsa asıl sıkıntı. Hem ayrılık kaygısı hem Yabancılama gelişimsel. Annemin anlattığına göre 14-15 aylık olana kadar kimseye gidememişiz öyle ağlarmışım, şimdi gülerek hatırlıyo kendisi 😅
Bizim bebişlerimizin yanındayken rahat olmamız lazım öncelikle, bir de aman git korkma bak filan diye ısrarcı olmamak lazım araştırdığım kadarıyla.
Bir de korkup ağladığını görmelerine rağmen insanların çocuğu kucağa alma çabasına hayret ediyorum

Kızlar, bebemin poposunda yani arkaya doğru beyaz kabarcık oluşmuş başına gelen var mı ya nedendir? Mantar mı pişik mi ne olduğunu anlayamadım değişik yani hani böyle ilk doğduğu zaman burunları beyaz beyaz kabarcık oluyordu ya o şekilde

Aynen öyle Allahtan bilinçli anne babayız ama insanlar anlayışsız olunca bi moral bozmuyor değil yani bu durum , teşekkür ederim cevabınız için 🥰

Back
X