2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Evet kar zarar durumundan dolayı bizde yaptırıyoruz. Demir ilacı bile saglık ocagının verdigini kullanıyoruz cünkü pediatri doktorları tanıdıklarımız kendi cocuguna onu verıyor.

Stres yapma yapmaz inş sen gerilince bebiş de gerilir onun iyiliği için bu aşılar
Bir tane ağızdan iki tane bacaktan yaptılar bakalım şuanlık uyuyor iğnenin birini yaparken gülüyordu sesi çıkmadı ama ikinci iğne yaktı galiba baya ağladı

Standart aşıların hepsini bizler de olduk (diğerleri hakkında fikrim yok) benim çocukluğumda otizm falan yoktu yani varsa da demek ki o kadar azdı ki kimse bilmiyodu. Bence aşıdan ziyade ekran tetikliyo telefon tablet ve o garip çocuk animasyonları. Çevremdeki herkes yaptırmış bilmiyorum kafam bazen karışıyo hepimiz çocuğumuz için en iyisi olsun istiyoruz. Kardeşin yaptır mı diyo?

Hastane tipiydi evet bir tane medical mağazasından kiralamıştım ama affedersin eşek ölüsü gibiydi ve çok büyüktü ama çekim gücü muhteşemdi bide kendinde çekim gücünü ayarlayabiliyordun ama sürekli başına oturmak çok zor yatak odasında duruyordu aslında fiyatı da çok uygundu 2 aylık 600 TL ye kiralamıştım sonra taşınabilir aldım mecburen annemlere felan da gidip geliyordum çünkü. Eşim bile zor kaldırıyordu metaldi gövdesi sanayi tipi diyorlar

Evet biz menenjitleri bile ikisi bir 3-5 ay seklinde gidiyoruz. Dedim yani asısız gelen cocukların durumlarını gorunce riske atmıyo hiç

Haklısın çok büyük sıkıntı. Emzirenler çok şanslı

Ben o dönen muhabbetlerin hepsini çok cahilce buluyorum yani benim için tartışma konusu değil hiç, sadece menenjit zamanları değişken onu çok anlayamadım

Benim de sert yerler rahatlamıyor bir türlü. Çıksa bi dahaki sağıma yine düğünleniyor. Ben deneyim mochiyi. Ayarı kaçta sağıyorsunuz?
Önce 2-3 dk dokuz devirde masaj modu. Sonra dört devirde 10 dk 9 devirde 5 dk. Çok güzel modları var siz kendinize en uygununu bulursunuz

Bebemin vücudundaki döküntüler çok daha kötü oldu. Yumurtadan mı diyodul ama 1 haftadır yumurta yemiyorum. Losyonu kullanmaya başladık ama daha feci kızardı sanki. Banyosunu bile arıtma suyundan yaptırıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum ne oldu birden anlam veremiyorum.

Evet ya hastane tiplerinin de çekim güçleri çok iyiymiş ama sanayi tipini duymamıştım hiç. Kiralama fiyatı da çok iyiymiş Gerçekten başına oturmak zor gelmese ben de kiralayacağım da ondan sordum, sağol canım

Banyosunu kaç günde bir yapıyorsun ve hiç nemlendirici yağ filan kullanıyor musun? Benim kızım iki ay civarında üç gün boyunca artarakk göbekten sırta sonra bacakları benek benek kırmızı olmuştu, doktora yazdık alerji dedi ilaç söyledi. Almadım. Kaynanam görür görmez diyet yap süt yumurta yeme dedi yedim. Akşamında banyo yaptık kundağa sardık nemli nemli kaldı biraz öyle, kundağı açtığımda benekler yok olmuştu. Nemsizlikten olabilir diye düşündüm. Çünkü ilk defa beş gündür yıkayamamıştık kuru kaldı cildi. Ama annem de bebeklerde böyle bebeklerin çıkabildiğini geçici olduğunu söyledi gelişimsel bir durum filan… kendisi 8 çocuk büyüttüğü için itimadım daha fazla djfk

2 3 günde bir banyo yapıyo yağ sürmedim hiç losyon sürüyodum doktorun önerdiğini aldım şimdi onu kullanıyorum. Gün içinde azalıp çoğalıyo sanki sabah baya sönmüştü biraz önce banyo yaptırdık sırtındakiler çoğalmış daha da kızarmış. Çocuğa kullandığım hiçbir ürün değişmedi banyo suyu 37.5 38 derece yapıyorum 2 3 banyoda bir vücudunu köpüklüyorum sadece başına konak şampuanı kullanıyorum. Anlamadım gıda alerjisi olsa kakası da bozulurdu

Evet bence de öyle alerjiyle alakası olsa kakaya yansırdı muhakkak.İnşallah geçici bir durumdur ve geçer tez vakitte kundakta nemli bırakmayı dene istersen birkaç saat banyodan sonra, evin nem derecesi nasıl

Evet biz menenjitleri bile ikisi bir 3-5 ay seklinde gidiyoruz. Dedim yani asısız gelen cocukların durumlarını gorunce riske atmıyo hiç
Bizde 2. Ayda olduk birde bu ay olduk sizin kaç tane olacak menenjit ? Bizim birde 13. Ay olacak 2+1 olarak ayarladı doktor zaten en çok ilk 13 ayda görüşüyormus sanırım

Yediklerini takip edebilirsin daha kötü olduğu zamanlarda neyi fazla kaçırdın bir yaz olmadı

Evet bence de öyle alerjiyle alakası olsa kakaya yansırdı muhakkak.İnşallah geçici bir durumdur ve geçer tez vakitte kundakta nemli bırakmayı dene istersen birkaç saat banyodan sonra, evin nem derecesi nasıl
%45 civarında genelde nemli bırakınca hasta olmaz mı kundak yapmıyorum ben durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…