2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Yaa evet yaa gerçekten içini boşaltmaya kafam müsait olmuyor. Benimde aklıma hazneliler geliyor. Bide bizim diger evde de var onu getirip üst kata koymayı düşünüyorum. İndir çıkart uğraşması bile zor geliyo. Oyuzden cıkarmıyoruz.

Biz de çok zorlanıyoruz arabasız ama bana artık imkansız geliyo. Kredi çekelim desek 3 alıyosun 8 ödüyosun zor yani
Krediye bulaşılacak gibi değil ya eşim kayımpederden istedi bize biraz para ver diye ben sana geri öderim dedi ama umurlarında değil paraları da yok değil ha var yani

Evet canım lastikliler ama dediğim gibi pure and softun lastiği daha güzel. Pure and softa marletlerde hiç denk gelmedim ya bulması zor sürekli internette indirim kovalıyorum

Benim oğlum da durmuyor yani süt sağcam diye stresten mahvoldum. Ben de artık sağma süresini azaltacağım inşallah çok ağrı çekmem çok teşekkür ederim
Ben artık baya bunalmıştım depresyona girmiştim sonra da zaten ilaç kullanmaya başladım süt sağmak çocuğa yetişmek çok zor gerçekten

Haklısın da erkekler aşırı takılır o konuya başka türlü söyleseydin keşke o yüzden geri çekilmiş olabilir bilemedim

Benim philips hazneli. Cidden çok aşırı rahat hazneliler paranız varsa alın kurutma makinesiyle birlikte benim evimi adam eden iki şeydi.

Olsun canım öyle bötle büyüyorlar bizler mükemmel anneleriz

Ay fiyatı da güzelmiş bakayım buna da ben teşekkür ederimm

Haklısın da erkekler aşırı takılır o konuya başka türlü söyleseydin keşke o yüzden geri çekilmiş olabilir bilemedim
Tamam da mevzu gene 5 dk değil yani tamam ona da razıyım ama ikincisi de olsun benim gönlümü de yap sonra ne yapıyorsan yap yani iki gündür öyle Bi trip atıyorum ki yüzüne bakmıyorum mesajlarda hayatım aşkım yazmıyorum bakalım ne halt yiyecek

Xiaomi eledim kafamda okey aslında şarjlı süpürge de istiyorum dreamenin hangi ürünü var elinde link atabilir misin

Kendi kendini temizleyenler 35₺’den açılış yapıyordu sanki bakıyım yine de dhdjd

Sağlık ocağı hemşiresi aradı 6. Ay aşılarına çağırıyor saat 1 de gel dedi kızçem tam düzene girmişken gene bozulacak

Onu denemedim e bebekten almıştım e bebek markası onu denemiştim. Sorun şu benim kanallarım geride sanıırm çünkü hastanede sağdığımda da hep sıkmam gerekti göğsümü
Benim de sizinki gibi. Denediklerim arasında en iyi mochi. Mutlaka alın derim

Ben artık baya bunalmıştım depresyona girmiştim sonra da zaten ilaç kullanmaya başladım süt sağmak çocuğa yetişmek çok zor gerçekten
Benim psikolojim de altüst durumda gece kalkıyrm besliyorum sonra süt sağıyrm derken 5te uyanıp 7de tekrar uyuyum diyorum 7.30da oğluş uyanıyor

Anlar inş

Xiaomi eledim kafamda okey aslında şarjlı süpürge de istiyorum dreamenin hangi ürünü var elinde link atabilir misin
Direk ele. Popüler oldu ama fiyatıda az bişey değil onun yerşne az koyup roborokc al. Ben en son baktıgımda q7 q8 arasında cok fark yoktu oyuzden q8 max aldık teyzemlere. Yani bende s5 max var baya iyi hala iyi yani 6 yıl falan olucak alalı. S sonic ler mopunu kaldıran seri. Bence cok guzel bi özellik ama halılarımız genelde kalın oldugu için mop deyiyo halıya diyenler var. Ama istasyonlu başka marka alcagıma istasyonsuz roboroc alırım. Çekim gücü cok yuksek bi marka almıştık hediye ama sürekli sıkıntı cıakrdı makşna düzegun süpğrmedi bazı odalara girmiyodu kafasına göre süpürüyodı. Ve cok uzun sürüyodu en son biyerde şarjı bitip kalıyodu. Özellik olarak karsılastırmakta iyi olmuyo bazen. / benim dreeme eski baya 5 yıllık şimdi o model yomtur ama biz gecen yaz dreame h12 dual aldık fiyat uygun özellikler guzel geldi. Bide ben philipsi falan denedim magazaya gidince bu makinayı gördük orada da denedik en iyi performans ondaydı. Kuru süpürme de yapıyor. Fiyat cok uygundu hem kuru hem ıslak diye düsünmeden aldık. Islak kısmı memnun etmezse en kotu kuru süpürge olur dedik. Ama valla rahat ettik. Diger eve de almayı dusunuyoruz. Philips motor durunca su bırakıyor yerde çizgi şeklinde bu bırakmıyor. Bide kururtma ozelligide var başlıgı yıkayıp kurutuyor. Bu özellikleriyle karcher ve philipse fark atıyo. Mpkemmel f/p ürünü yani. Yaklasık 1 yıldır kullanıyoruz ama be kadar bu performansta gider bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…