Yaa evet yaa gerçekten içini boşaltmaya kafam müsait olmuyor. Benimde aklıma hazneliler geliyor. Bide bizim diger evde de var onu getirip üst kata koymayı düşünüyorum. İndir çıkart uğraşması bile zor geliyo. Oyuzden cıkarmıyoruz.Şöyle ki biraz tercih meselesi bence o iş. Uygunu alırsan yine uğraşıyorsun ama işe yarıyor. Pahalıların çekim gücü fazla, kendi kendini temizleme özelliği var, sensörleri iyi, bataryası kuvvetli vs. Ama uygun olanı da sen temizliyorsun, giremediği yeri sen alıyorsun vs.Beni önceden hiç yormuyordu da doğumdan sonra içini temizlemeye vakit bulamadığım için doğru düzgün çalıştıramıyorum. Keşke kendi temizlese dedim yani
Krediye bulaşılacak gibi değil ya eşim kayımpederden istedi bize biraz para ver diye ben sana geri öderim dedi ama umurlarında değil paraları da yok değil ha var yaniBiz de çok zorlanıyoruz arabasız ama bana artık imkansız geliyo. Kredi çekelim desek 3 alıyosun 8 ödüyosun zor yani
Evet canım lastikliler ama dediğim gibi pure and softun lastiği daha güzel. Pure and softa marletlerde hiç denk gelmedim ya bulması zor sürekli internette indirim kovalıyorumEvet sleepy uzun ve dar, ondan taşma yapıyor sanıyorum. Ama 4’ün lastiksiz olması üzdü Molfixte yaaaPrima kesin güzeldir ya zaten
Prima çok güzel ama çok pahalı ya, beze o kadar veresim gelmiyorama çare kalmazsa alacağız. Şimdilik bi molfixi zorlayacağım bakalım, umarım iyi gider Taşma olduğunda Prima mı vardı?
Heh aradığım karşılaştırmasağol canım benim, uzun uzun yazmışsın, süper oldu bu Bunların 4 numarasında da sırtı lastikli değil mi canım? Bi yandan da sadece internette olmasın da markette de bulabilelim istiyorum ama pure and soft da pamukluysa o da olabilir
Kesinlikle ya ama bu çok acayip geliyor bana. İnsan nasıl bu yaşadıklarını unutup da gidip bi yeni anneye böyle şeyler söyleyebiliyor anlayamıyorum ben. En büyük hayalidir heralde herkesin, beşiğe koyalım da uyusunama yüzde 1 bile yoktur yapabilen
Ben artık baya bunalmıştım depresyona girmiştim sonra da zaten ilaç kullanmaya başladım süt sağmak çocuğa yetişmek çok zor gerçektenBenim oğlum da durmuyor yani süt sağcam diye stresten mahvoldum. Ben de artık sağma süresini azaltacağım inşallah çok ağrı çekmem çok teşekkür ederim
Haklısın da erkekler aşırı takılır o konuyaAma öyle napayımerkekler bir kere de yapsa doyuyor beş dk olsa da ama kadınlar öyle değil ki yani Bi de ben ikisi senedir hamileyim ve ikisi de sıkıntılı geçti ilişki olmadı bende insanım artık yani özledim
Benim philips hazneli. Cidden çok aşırı rahat hazneliler paranız varsa alın kurutma makinesiyle birlikte benim evimi adam eden iki şeydi.Yaa evet yaa gerçekten içini boşaltmaya kafam müsait olmuyor. Benimde aklıma hazneliler geliyor. Bide bizim diger evde de var onu getirip üst kata koymayı düşünüyorum. İndir çıkart uğraşması bile zor geliyo. Oyuzden cıkarmıyoruz.
Olsun canım öyle bötle büyüyorlar bizler mükemmel annelerizEds de denedim çekmiyor benim tembel sütü yalıyor çok komik bir görsenilk başta yoğun bakımda emiyordu daha 1600 gr flndı. Sonra oksijen ihtiyacı arttı diye beni çağırmadılar çocuk yüksek akış biberona alıştı. Daha da döndüremedim
Ay fiyatı da güzelmiş bakayım buna da ben teşekkür ederimmBen biraz temizlik konusunda takıntılı birisiyim 2 güne bir büyük süpürge açıyorduk eşimle sırayla yaptığımız için zorla robot süpürge aldı üşenip ben hiç güzel süpüreceğine inanmadım ama çok çok memnun kaldım eşime sürekli iyiki almışsın diyorum çok araştırmadan arkadaş tavsiyesi ile Roborock q7 max almış aşırı memnunuz emin gücü 4200 pa tabi şu an üst modeli çıkmış onun etmiş gücü 5200 pa diye duydum benim evim büyük 180 metre kare en düşük ayarda bütün evi temizliyor ama ben genelde salonu ve bir odamı kapatıyorum hergün yatak odası mutfak banyo süpürüyor ve tertemiz kafası bugüne kadar hiç karışmadı 2 yıldır kullanıyorum ve kime tavsiye ettiysek aşırı memnun kaldı. Her bebekli annenin olması lazımmış şu an büyük süpürge açıp ev asla süpüremezdim en fazla 10 günde bir falan süpürürdüm heralde
Tamam da mevzu gene 5 dk değil yani tamam ona da razıyım ama ikincisi de olsun benim gönlümü de yap sonra ne yapıyorsan yap yaniHaklısın da erkekler aşırı takılır o konuyabaşka türlü söyleseydin keşke o yüzden geri çekilmiş olabilir bilemedim
Xiaomi eledim kafamda okeyXiaomi ve philips alan yakınlarımız pişman roborocka gecıyor. Dreeme nin şarjlısı falan var bizde hele sulu süpürgesi philipse 1000 basar. robotu da iyi olabilir. Değişik farklı markalardadn da aldık baska evlerde ama tırt gerçekten mesela teyzem 2. Süpürgeyi aldı eve roborock q8 modeliydi sanırım. Süpürge açmıyor artık. Diğer markalarda genelde uygulama problemi oluyor. Makina randımanlı çalışmıyor istedigi kadar çekim gücü yuksek olsun. Bizim evde yıllardır saat ayarlı sabah erken saate çalısıyor. Biz işe cıktıgımız anda başlıyor eve geldigimizde temiz ev oluyor. Xiaomi philips ve roborock secenegim varsa 1 dk düşünmem roborock alırım diger ikisini gördüm çünkü boşa masraf. Ama dreeme yi bilemiyorum cünkü sarjlısıyla sulu süpürgesi baya iyi cıktı. Sarjlılar hemen hemen her markada aynı da sulu süpürgesi mük.
Bide bez mevzusı var biraz önce bagladıgım molfixten taşan kakaları temizlemeye kaçıyom arkadaşlar. Ay bide pişik yapmış hemen bezni takalı yarım saat oldu ne ara kaka yaptı da pişik oldu. İlk defa gördüm böylesi. Olacaktı zaten denk mi geldi yoksa molfix kaynaklı mı bilmiyorum
Kendi kendini temizleyenler 35₺’den açılış yapıyordu sankiŞöyle ki biraz tercih meselesi bence o iş. Uygunu alırsan yine uğraşıyorsun ama işe yarıyor. Pahalıların çekim gücü fazla, kendi kendini temizleme özelliği var, sensörleri iyi, bataryası kuvvetli vs. Ama uygun olanı da sen temizliyorsun, giremediği yeri sen alıyorsun vs.Beni önceden hiç yormuyordu da doğumdan sonra içini temizlemeye vakit bulamadığım için doğru düzgün çalıştıramıyorum. Keşke kendi temizlese dedim yani
Benim de sizinki gibi. Denediklerim arasında en iyi mochi. Mutlaka alın derimOnu denemedim e bebekten almıştım e bebek markası onu denemiştim. Sorun şu benim kanallarım geride sanıırm çünkü hastanede sağdığımda da hep sıkmam gerekti göğsümü
Benim psikolojim de altüst durumdaBen artık baya bunalmıştım depresyona girmiştim sonra da zaten ilaç kullanmaya başladım süt sağmak çocuğa yetişmek çok zor gerçekten
Deneyim bi ne kaybederim ki çok sağ olunBenim de sizinki gibi. Denediklerim arasında en iyi mochi. Mutlaka alın derim
Evet canım şnşallah büyüyecekler güzelceOlsun canım öyle bötle büyüyorlar bizler mükemmel anneleriz
Peki sıkmadan çıktı mı süt? Lansinoh baya iyi çıkarıyor ana uzun sürüyor işteBenim de sizinki gibi. Denediklerim arasında en iyi mochi. Mutlaka alın derim
Anlar inşTamam da mevzu gene 5 dk değil yani tamam ona da razıyım ama ikincisi de olsun benim gönlümü de yap sonra ne yapıyorsan yap yaniiki gündür öyle Bi trip atıyorum ki yüzüne bakmıyorum mesajlarda hayatım aşkım yazmıyorum bakalım ne halt yiyecek
Galiba 2 bacaktan 1 tane ağızdan bu sefer. En kötüsü 2. Aydı 3 tane arka arkaya vuruyolarSağlık ocağı hemşiresi aradı 6. Ay aşılarına çağırıyor saat 1 de gel dedikızçem tam düzene girmişken gene bozulacak
Direk ele. Popüler oldu ama fiyatıda az bişey değil onun yerşne az koyup roborokc al. Ben en son baktıgımda q7 q8 arasında cok fark yoktu oyuzden q8 max aldık teyzemlere. Yani bende s5 max var baya iyi hala iyi yani 6 yıl falan olucak alalı. S sonic ler mopunu kaldıran seri. Bence cok guzel bi özellik ama halılarımız genelde kalın oldugu için mop deyiyo halıya diyenler var. Ama istasyonlu başka marka alcagıma istasyonsuz roboroc alırım. Çekim gücü cok yuksek bi marka almıştık hediye ama sürekli sıkıntı cıakrdı makşna düzegun süpğrmedi bazı odalara girmiyodu kafasına göre süpürüyodı. Ve cok uzun sürüyodu en son biyerde şarjı bitip kalıyodu. Özellik olarak karsılastırmakta iyi olmuyo bazen. / benim dreeme eski baya 5 yıllık şimdi o model yomtur ama biz gecen yaz dreame h12 dual aldık fiyat uygun özellikler guzel geldi. Bide ben philipsi falan denedim magazaya gidince bu makinayı gördük orada da denedik en iyi performans ondaydı. Kuru süpürme de yapıyor. Fiyat cok uygundu hem kuru hem ıslak diye düsünmeden aldık. Islak kısmı memnun etmezse en kotu kuru süpürge olur dedik. Ama valla rahat ettik. Diger eve de almayı dusunuyoruz. Philips motor durunca su bırakıyor yerde çizgi şeklinde bu bırakmıyor. Bide kururtma ozelligide var başlıgı yıkayıp kurutuyor. Bu özellikleriyle karcher ve philipse fark atıyo. Mpkemmel f/p ürünü yani. Yaklasık 1 yıldır kullanıyoruz ama be kadar bu performansta gider bilemiyorumXiaomi eledim kafamda okeyaslında şarjlı süpürge de istiyorum dreamenin hangi ürünü var elinde link atabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?