2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Kızlar muzik vardı ya bebeği sakinleştiren adı neydi susmıyor bu imdat diye bağırıcam

Canım doktor görsün bence. Tahin yiyor musun? Ondaki susam da etkiliyor olabilir mesela çok sebep olabiliyor aklımıza gelmeyen

Canım doktor görsün bence. Tahin yiyor musun? Ondaki susam da etkiliyor olabilir mesela çok sebep olabiliyor aklımıza gelmeyen
Yok uzun zamandır yemedim hiç. Cuma kontrol randevumuz var yine bakıcak. Değişik bir şey de yemiyorum klasik ev yemekleri bi kaç kere cips yedim bu ay ondan olabilir mi bilmiyorum ki

Yok uzun zamandır yemedim hiç. Cuma kontrol randevumuz var yine bakıcak. Değişik bir şey de yemiyorum klasik ev yemekleri bi kaç kere cips yedim bu ay ondan olabilir mi bilmiyorum ki
Yok ya cips değildir sanmıyorum. Bana seninki de alerji değil kuruluk gibi geliyo inş öyledir bize doktor kortizonlu fucicort verdi üç gün kullandık ikinci gün geçmişti kızarıklıklar. Bu hafta göbek bölgesi tekrar kızarıyor gibi bakim ne diyecek doktor ama kesinlikle alerji değil demişti

Zaten gıda alerjisi olsa kakası da değişmez miydi? Kollarında bacaklarında ve yüzünde yok sadece gövde kısmında var bu losyon işe yaramazsa biodermayı denicem inş geçicidir

Bazı bebekler kakayla, bazıları ciltle tepki verirmiş.

Doktor ne dediyse ona göre gittik aslında birde aşı takvimimiz kaymıştı biraz devlet aşıları ile arasına 20 gün girdi
Nerdeyse 1 ay varmış gene de. Bizim saglık ocagı ebesi cok dikat ediyo zamanlara sünnet zamanı bile sünnet doktoru ertesi gün bile aşı olabilirsiniz dedi ama bizim ebe en az 10 gün koyalım dedi. Enfeksiyon olur bişey olur diye.

Bizim ebenin haberi bile yoktur heralde aşılardan hep ben takip ediyorum

Yapmaz mı tabi yapar. Ciddi sıkıntılar bunlar hiç kolay değil. Erkekler geçimi çok takar kafaya. Çok tedirgin ve güvensizlik içinde hissediyorlar. Bence.

kızlar aranızda adet migreni yaşayan var mı? ben hamilelikten önce de yaşıyordum ama hamilelikte unutmuştum baş ağrısını ne güzel şimdi yine başladı. bebekten önce bi şekilde idare ediyordum ilaç alıp gözlerimi bantlayıp yatıyordum ama şimdi gece emzirmeye uyandığımda filan kafamı duvardan duvara vurasım geliyor aranızda bunu yaşayıp çözümü olan vardır belki

Kızlar ya ek gıda tadımları için marketten günlük süt aldım, Activia ile mayaladım probiyotik olsun diye ama emin olamadım. Yapanlarınız nasıl yaptı?

Kızlar 10 gündür uyku mevzusu aşırı yoruyor beni. Ben yanında değilsem asla uyumak istemiyor uyutuyorum yanından kalktığım an uyanıyor.Gündüz de böyle gece de böyle. Bazen geceleri içli içli ağlıyor yanıma alıyorum susuyor. Mesela bugün 8.30da odaya gittik şimdi daha ancak daldı. Uyku gerilemesi böyle bir şey yapar mı daha önce bu kadar bağımlı değildi bana. Kıyamıyorum yanıma alıyorum koyun koyuna uyuyorz ama böyle de alışırsa diye korkuyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan çok yoruldum artık kaç gündür bi duşa girecek vaktim olmuyor

Sütçüden alınanlarda antibiyotik olabilir gibi bir konu geçmişti sanki burada Sütaş ve Migros önerilmişti diye hatırlıyorum
Benim bildiğim sütçüm var sağıp hemen satışa çıkıyor benim bildiğim kadarıyla market rafına giren her üründe koruyucu madde oluyor günlük süt adı altında satılan ürünlerde dahil biraz araştırın derim bebiş yiyecek sonuçta doğal olmalı ve Sütaş ve Migros konusunu da hatırlamıyorum yazan olduysa

Yatağina yatırınca yanına üzerindeki kazak ceket ne varsa çıkar koy kokunu alırsa yanında sanıp uyumaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…