Bebemin vücudundaki döküntüler çok daha kötü oldu. Yumurtadan mı diyodul ama 1 haftadır yumurta yemiyorum. Losyonu kullanmaya başladık ama daha feci kızardı sanki. Banyosunu bile arıtma suyundan yaptırıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum ne oldu birden anlam veremiyorum.
Yok uzun zamandır yemedim hiç. Cuma kontrol randevumuz var yine bakıcak. Değişik bir şey de yemiyorum klasik ev yemekleri bi kaç kere cips yedim bu ay ondan olabilir mi bilmiyorum ki
Yok uzun zamandır yemedim hiç. Cuma kontrol randevumuz var yine bakıcak. Değişik bir şey de yemiyorum klasik ev yemekleri bi kaç kere cips yedim bu ay ondan olabilir mi bilmiyorum ki
Yok ya cips değildir sanmıyorum. Bana seninki de alerji değil kuruluk gibi geliyo inş öyledir bize doktor kortizonlu fucicort verdi üç gün kullandık ikinci gün geçmişti kızarıklıklar. Bu hafta göbek bölgesi tekrar kızarıyor gibi bakim ne diyecek doktor ama kesinlikle alerji değil demişti
Yok ya cips değildir sanmıyorum. Bana seninki de alerji değil kuruluk gibi geliyo inş öyledir bize doktor kortizonlu fucicort verdi üç gün kullandık ikinci gün geçmişti kızarıklıklar. Bu hafta göbek bölgesi tekrar kızarıyor gibi bakim ne diyecek doktor ama kesinlikle alerji değil demişti
Zaten gıda alerjisi olsa kakası da değişmez miydi? Kollarında bacaklarında ve yüzünde yok sadece gövde kısmında var bu losyon işe yaramazsa biodermayı denicem inş geçicidir
2 3 günde bir banyo yapıyo yağ sürmedim hiç losyon sürüyodum doktorun önerdiğini aldım şimdi onu kullanıyorum. Gün içinde azalıp çoğalıyo sanki sabah baya sönmüştü biraz önce banyo yaptırdık sırtındakiler çoğalmış daha da kızarmış. Çocuğa kullandığım hiçbir ürün değişmedi banyo suyu 37.5 38 derece yapıyorum 2 3 banyoda bir vücudunu köpüklüyorum sadece başına konak şampuanı kullanıyorum. Anlamadım gıda alerjisi olsa kakası da bozulurdu
Nerdeyse 1 ay varmış gene de. Bizim saglık ocagı ebesi cok dikat ediyo zamanlara sünnet zamanı bile sünnet doktoru ertesi gün bile aşı olabilirsiniz dedi ama bizim ebe en az 10 gün koyalım dedi. Enfeksiyon olur bişey olur diye.
Nerdeyse 1 ay varmış gene de. Bizim saglık ocagı ebesi cok dikat ediyo zamanlara sünnet zamanı bile sünnet doktoru ertesi gün bile aşı olabilirsiniz dedi ama bizim ebe en az 10 gün koyalım dedi. Enfeksiyon olur bişey olur diye.
Ya uzun zamandır araba almak istiyoruz bebişi Bi yere götüremiyoruz araba olmayınca hastaneye giderken bile taksi tutuyoruz bazen para olmuyor o kadar çünkü taksi git gel en az 1100 felan tutuyor oturduğum yere uzak hastane bazen birilerinden istiyoruz araba onu çok dert ediyor para biriktiriyoruz ama tek maaşla kirada maalesef pek Bi birikim olmuyor çocuğa gelen altınlarla biraz işte bişeyler olabilir dedik bide bu ay maaşı çok az yattı ona da canı sıkkın biliyorum ama ne bileyim bunlardan istememezlik yapar mı ki?
Yapmaz mı tabi yapar. Ciddi sıkıntılar bunlar hiç kolay değil. Erkekler geçimi çok takar kafaya. Çok tedirgin ve güvensizlik içinde hissediyorlar. Bence.
kızlar aranızda adet migreni yaşayan var mı? ben hamilelikten önce de yaşıyordum ama hamilelikte unutmuştum baş ağrısını ne güzel şimdi yine başladı. bebekten önce bi şekilde idare ediyordum ilaç alıp gözlerimi bantlayıp yatıyordum ama şimdi gece emzirmeye uyandığımda filan kafamı duvardan duvara vurasım geliyor aranızda bunu yaşayıp çözümü olan vardır belki
Kızlar 10 gündür uyku mevzusu aşırı yoruyor beni. Ben yanında değilsem asla uyumak istemiyor uyutuyorum yanından kalktığım an uyanıyor.Gündüz de böyle gece de böyle. Bazen geceleri içli içli ağlıyor yanıma alıyorum susuyor. Mesela bugün 8.30da odaya gittik şimdi daha ancak daldı. Uyku gerilemesi böyle bir şey yapar mı daha önce bu kadar bağımlı değildi bana. Kıyamıyorum yanıma alıyorum koyun koyuna uyuyorz ama böyle de alışırsa diye korkuyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan çok yoruldum artık kaç gündür bi duşa girecek vaktim olmuyor
Benim bildiğim sütçüm var sağıp hemen satışa çıkıyor benim bildiğim kadarıyla market rafına giren her üründe koruyucu madde oluyor günlük süt adı altında satılan ürünlerde dahil biraz araştırın derim bebiş yiyecek sonuçta doğal olmalı ve Sütaş ve Migros konusunu da hatırlamıyorum yazan olduysa
Kızlar 10 gündür uyku mevzusu aşırı yoruyor beni. Ben yanında değilsem asla uyumak istemiyor uyutuyorum yanından kalktığım an uyanıyor.Gündüz de böyle gece de böyle. Bazen geceleri içli içli ağlıyor yanıma alıyorum susuyor. Mesela bugün 8.30da odaya gittik şimdi daha ancak daldı. Uyku gerilemesi böyle bir şey yapar mı daha önce bu kadar bağımlı değildi bana. Kıyamıyorum yanıma alıyorum koyun koyuna uyuyorz ama böyle de alışırsa diye korkuyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan çok yoruldum artık kaç gündür bi duşa girecek vaktim olmuyor