- 25 Ocak 2024
- 811
- 708
- 23
- 29
kızlar aranızda adet migreni yaşayan var mı? ben hamilelikten önce de yaşıyordum ama hamilelikte unutmuştum baş ağrısını ne güzelşimdi yine başladı. bebekten önce bi şekilde idare ediyordum ilaç alıp gözlerimi bantlayıp yatıyordum ama şimdi gece emzirmeye uyandığımda filan kafamı duvardan duvara vurasım geliyor aranızda bunu yaşayıp çözümü olan vardır belki
Ama işte herkes güvenilir sütçü bulamıyo ki özellikle büyük şehirlerde. Adam sütü ne zaman sağdı ineği hasta mı ne koşullarda sakladı süte su mu karıştırdı bilmeyince insan korkuyor. Keşke tanıdık güvenilir biri olsa da alsakBenim bildiğim sütçüm var sağıp hemen satışa çıkıyor benim bildiğim kadarıyla market rafına giren her üründe koruyucu madde oluyor günlük süt adı altında satılan ürünlerde dahil biraz araştırın derim bebiş yiyecek sonuçta doğal olmalı ve Sütaş ve Migros konusunu da hatırlamıyorum yazan olduysa
Benim bebem öyle hep öyleydi doğduğundan beri benimle uyuyo ama dert etmiyorum artık alıştık gece aramızda uyuyo. Çook derin uykuya geçmeden ben de kalkamıyorum yanındanKızlar 10 gündür uyku mevzusu aşırı yoruyor beni. Ben yanında değilsem asla uyumak istemiyor uyutuyorum yanından kalktığım an uyanıyor.Gündüz de böyle gece de böyle. Bazen geceleri içli içli ağlıyor yanıma alıyorum susuyor. Mesela bugün 8.30da odaya gittik şimdi daha ancak daldı. Uyku gerilemesi böyle bir şey yapar mı daha önce bu kadar bağımlı değildi bana. Kıyamıyorum yanıma alıyorum koyun koyuna uyuyorz ama böyle de alışırsa diye korkuyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan çok yoruldum artık kaç gündür bi duşa girecek vaktim olmuyor
Ben de burda okudum activia ile yapıyolarmış denemedim ama güzel tutuyomuş normal her zaman yaptığın gibi yapıyomuşsunKızlar ya ek gıda tadımları için marketten günlük süt aldım, Activia ile mayaladım probiyotik olsun diye ama emin olamadım. Yapanlarınız nasıl yaptı?
Araştırdığım kadarıyla sütün kaynama sıcaklığına gelmesi ile içindeki proteinler vb. azaldığından bahsediyorlar. Günlük sütte bu kayıp minimal olacak zaten yoğurt yaparken kaynamaya gerek kalmadan yoğurt ısısına getirilmesi yeterli olacagı için günlük sütü öneriyorlar.kısacası bebeği besleyici olması önemli. Kutu sütten bahsetmiyorum pastörize sütten yapılmasını öneriyorlar.Benim bildiğim sütçüm var sağıp hemen satışa çıkıyor benim bildiğim kadarıyla market rafına giren her üründe koruyucu madde oluyor günlük süt adı altında satılan ürünlerde dahil biraz araştırın derim bebiş yiyecek sonuçta doğal olmalı ve Sütaş ve Migros konusunu da hatırlamıyorum yazan olduysa
Katkı maddesi oluyor yinede koruyucu olarak onlarda sütçüden günlük alıyorum ben sende öyle yap
Benim bildiğim sütçüm var sağıp hemen satışa çıkıyor benim bildiğim kadarıyla market rafına giren her üründe koruyucu madde oluyor günlük süt adı altında satılan ürünlerde dahil biraz araştırın derim bebiş yiyecek sonuçta doğal olmalı ve Sütaş ve Migros konusunu da hatırlamıyorum yazan olduysa
Sütçüden alınanlarda antibiyotik olabilir gibi bir konu geçmişti sanki burada Sütaş ve Migros önerilmişti diye hatırlıyorum
Ama işte herkes güvenilir sütçü bulamıyo ki özellikle büyük şehirlerde. Adam sütü ne zaman sağdı ineği hasta mı ne koşullarda sakladı süte su mu karıştırdı bilmeyince insan korkuyor. Keşke tanıdık güvenilir biri olsa da alsak
AynenAraştırdığım kadarıyla sütün kaynama sıcaklığına gelmesi ile içindeki proteinler vb. azaldığından bahsediyorlar. Günlük sütte bu kayıp minimal olacak zaten yoğurt yaparken kaynamaya gerek kalmadan yoğurt ısısına getirilmesi yeterli olacagı için günlük sütü öneriyorlar.kısacası bebeği besleyici olması önemli. Kutu sütten bahsetmiyorum pastörize sütten yapılmasını öneriyorlar.
Evet ben de her yerde kabız olmasını önlüyor diye gördüğüm için denemek istedim. Normal yaptığım gibi mayalamıştım ama sakız gibi olmuş, okudum internette tutmamış yani. Ben sütü yine kaynama sıcaklığına getirmiştim ama nefis yemek tariflerinde bi gıda mühendisi tarifine denk geldim, o kaynatmadan 40-45 derece sıcaklığa getirip mayalamış. Yarın normal yoğurtla bi daha yapacağım. T turuncukusunguncesi canım senin eşin de gıda mühendisiydi değil mi? Siz nasıl yapacaksınız?Ben de burda okudum activia ile yapıyolarmış denemedim ama güzel tutuyomuş normal her zaman yaptığın gibi yapıyomuşsun
Tamam çok teşekkür ederimÖnce 2-3 dk dokuz devirde masaj modu. Sonra dört devirde 10 dk 9 devirde 5 dk. Çok güzel modları var siz kendinize en uygununu bulursunuz
Canım mevzu beklemesi değil zaten mesela ineğe çabuk gelişsin hasta olmasın diye antibiyotik veriyorlar ya da küflü ekmek yediriyorlar ve bunlar sütten direkt geçiyor maalesef. Ne yediğini ne içtiğini bilmediğin ineğin sütünü alma derim ben.Benim bildiğim sütçüm var sağıp hemen satışa çıkıyor benim bildiğim kadarıyla market rafına giren her üründe koruyucu madde oluyor günlük süt adı altında satılan ürünlerde dahil biraz araştırın derim bebiş yiyecek sonuçta doğal olmalı ve Sütaş ve Migros konusunu da hatırlamıyorum yazan olduysa
Aynen canım eşim maya almış paketli olanlardan onunla mayalayacak termometre siparişi verdi onu bekliyorAynendionysosss dediği gibi günlük pastörize süt dakikalarca kaynatılmadan 15 snllik bi ısıl işlemle pastörize edilerek besin değeri korunduğu için ve A Adsrfas Cucuthecatt dediği gibi çiğ sütün koşullarını bilmediğimiz için doktor günlük süt önerdi bana. Yoksa benim de hiç içime sinmiyor marketten aldığım sütle yoğurt yapmak ama diğer ihtimal daha zararlı gibi. Gözümüzün önünde ilaçsız bakıldığını bildiğimiz bi inekten süt hemen sağılıp verilse harika olur da işte bu pek mümkün değil gibi büyükşehirlerde
Evet ben de her yerde kabız olmasını önlüyor diye gördüğüm için denemek istedim. Normal yaptığım gibi mayalamıştım ama sakız gibi olmuş, okudum internette tutmamış yani. Ben sütü yine kaynama sıcaklığına getirmiştim ama nefis yemek tariflerinde bi gıda mühendisi tarifine denk geldim, o kaynatmadan 40-45 derece sıcaklığa getirip mayalamış. Yarın normal yoğurtla bi daha yapacağım. T turuncukusunguncesi canım senin eşin de gıda mühendisiydi değil mi? Siz nasıl yapacaksınız?
Yok ben emziriyorum süt artırmak ve işe başlayacağım zaman için stok amaçlı sağım yapıyorumTamam çok teşekkür ederimpeki siz hala sağarak mı besliyorsunuz miniğinizi?
Evet kimseye güvenmiyorum ben de tanıdık bile olsa güvenmemAma işte herkes güvenilir sütçü bulamıyo ki özellikle büyük şehirlerde. Adam sütü ne zaman sağdı ineği hasta mı ne koşullarda sakladı süte su mu karıştırdı bilmeyince insan korkuyor. Keşke tanıdık güvenilir biri olsa da alsak
Koruyucuların hepsi zehir değil :) ne yediğini nasıl yetiştiğini bilmediğim ineklerin sütünden çok daha güvenilir ve sıkı denetimliBenim bildiğim sütçüm var sağıp hemen satışa çıkıyor benim bildiğim kadarıyla market rafına giren her üründe koruyucu madde oluyor günlük süt adı altında satılan ürünlerde dahil biraz araştırın derim bebiş yiyecek sonuçta doğal olmalı ve Sütaş ve Migros konusunu da hatırlamıyorum yazan olduysa
Tabi bu konuda haklısın ben o yönden şanslıyım galibaAma işte herkes güvenilir sütçü bulamıyo ki özellikle büyük şehirlerde. Adam sütü ne zaman sağdı ineği hasta mı ne koşullarda sakladı süte su mu karıştırdı bilmeyince insan korkuyor. Keşke tanıdık güvenilir biri olsa da alsak
Ben çok kullanışlı bulmadım açıkçasıEvet ya hastane tiplerinin de çekim güçleri çok iyiymiş ama sanayi tipini duymamıştım hiç. Kiralama fiyatı da çok iyiymişGerçekten başına oturmak zor gelmese ben de kiralayacağım da ondan sordum, sağol canım
Kokum sinsin diye bir iki gün uyku arkadaşıyla koyun koyuna yattım ama yok anacım hiçbir şey benim yerimi tutmuyor galiba illa beni istiyor. Kalabalık bi ortama girdiğimiz günler daha bi hızsuzlanıyor sanki uyurken onu fark ettim dün misafirlikteydik bakalım bugün nasıl olacakYatağina yatırınca yanına üzerindeki kazak ceket ne varsa çıkar koy kokunu alırsa yanında sanıp uyumaya devam eder
Sen reflü yatağında yatırıyordun galiba benim reflüm yatağım yok böyle de acaba nefes alabiliyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum doğru düzgün. Beyfendi mışıl mışıl uyuyor tabi o ayrıBenim bebem öyle hep öyleydi doğduğundan beri benimle uyuyo ama dert etmiyorum artık alıştık gece aramızda uyuyo. Çook derin uykuya geçmeden ben de kalkamıyorum yanından
Evet bi de artık dönme ihtimali olduğu için örtüyle sıkıştırıyorum iki yandanKokum sinsin diye bir iki gün uyku arkadaşıyla koyun koyuna yattım ama yok anacım hiçbir şey benim yerimi tutmuyor galiba illa beni istiyor. Kalabalık bi ortama girdiğimiz günler daha bi hızsuzlanıyor sanki uyurken onu fark ettim dün misafirlikteydik bakalım bugün nasıl olacak
Sen reflü yatağında yatırıyordun galiba benim reflüm yatağım yok böyle de acaba nefes alabiliyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum doğru düzgün. Beyfendi mışıl mışıl uyuyor tabi o ayrı
Ben her istediğinde emziriyorum gündüz max 2 saat uyuyacaksa 25 dk falan sürüyo uyumayacaksa 10 dk falan oyunlarla beraber amaKızlar bebeklerinizi ortalama kaç dakika emziriyorsunuz ? Ben acaba çok mu emziriyorum diye düşünmeye başladım 3 saatte bir emiyor ama memede çok mu kalıyor acaba dakika da tutmadım hiç ama 15 dakika kalıyordur diye düşünüyorum bugün emdikten sonra yatırdım sonra hafif oturttum kustu az kustu ama sanki karnına bastırmışız gibi fışkırarak kustu
Hangi sitedeAyyy sitede ne biçim aşı karşıtları var delirmişler
Ben bayadır takipe e diyorum 3-4 dk anca. Diger memeyide zorluyorum bazen. 4 saatte falan anca acıkıyo öncesinde zorla emiyoKızlar bebeklerinizi ortalama kaç dakika emziriyorsunuz ? Ben acaba çok mu emziriyorum diye düşünmeye başladım 3 saatte bir emiyor ama memede çok mu kalıyor acaba dakika da tutmadım hiç ama 15 dakika kalıyordur diye düşünüyorum bugün emdikten sonra yatırdım sonra hafif oturttum kustu az kustu ama sanki karnına bastırmışız gibi fışkırarak kustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?