2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Galiba 2 bacaktan 1 tane ağızdan bu sefer. En kötüsü 2. Aydı 3 tane arka arkaya vuruyolar
Bizim 2 ay verem aşısı şuan kolunda kabuklandı ya. Bi süredir takip ediyoeuz hafif belirginleşti derken bu hafta kızardı 2 gun once sivilce gibiyisi şimdide kırmızı kabuklanmış. Bizde yarın menenjitlerin 2. Dozu ve eotaya gidicez

Bizim ki de nerdeyse 1 ay oldu kızardı kabardı içi dolu hatta banyo yaparken patladı beyaz bi şey aktı içinden Hala kırmızı kabarık doktor normal dedi biz menenjitleri 7. 9. Ayda yaptırcaz

S8 ile q8 arasında kaldım eşim molaya çıkınca arıcam onu larat veririz gelince dreame şarjlı süpürgeyi de araya sıkıştırırsam ne mutlu çok teşekkürlerr cidden

Benim psikolojim de altüst durumda gece kalkıyrm besliyorum sonra süt sağıyrm derken 5te uyanıp 7de tekrar uyuyum diyorum 7.30da oğluş uyanıyor
Benimde öyleydi gece uyuyordu ben süt sağmaya gidiyordum süt sağmadan gelince de bebe uyanıyordum bu sefer uykusuzluktan rahatsızlanıyordum aşırı ben 3 saatte bir sağıyordum düzenli başta fabrikasyon makina vardı bende sonra Bi yere taşıyamıyorum diye Bi daha kiralamadık sonra baby me pompa aldım oda sürekli sağmaktan belli bi zaman sonra çekmemeye başladı hep problem yani sağmanın her şeyi

S8 ile q8 arasında kaldım eşim molaya çıkınca arıcam onu larat veririz gelince dreame şarjlı süpürgeyi de araya sıkıştırırsam ne mutlu çok teşekkürlerr cidden
Bu ürün tam sana göre! Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor!

DREAME H12 Dual Islak ve Kuru Dikey Süpürge Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Kuzu bizdeki bu biz 14-15 gibi bişeye aldık. Daha yeni vakte gelesiye kadar 13 civarıydı biz aldıktan sonra düştü yani. Şimdi fiyat yukselmiş ama gerçek yeğrmi bilmiyorum bi araştır

İkisi arasında mop kaldırma muhabbeti dısında pek fark var gibi düsünme. Evet bi performans farkıda vardır belki ama q8 seni üzmez. Bütçe okeyse s8 sonic alabilirsin daha akıllı sonucta. Ama 10 bin gibi fark var muhtemelen arada. Onun yerüne q8 max alım diyebilirsin q7 q8 fiyat farkı cok azdı en son baktıgımızda.

Hımm kv’ye de alıcaz ne alıcaksak ve takside gircez muhtemelen öyleyse uygun olanı almak daha makul bu durumda

Evde bebek varken herşey çok büyük iş ordan oraya taşı filan zor şeyler bebiş ana kucağında durduğu dönem onun önünde oyun gibi temizliyordum da şimdi kucak bebesi olduğu için süs oldu bizimki
Evet canım lastikliler ama dediğim gibi pure and softun lastiği daha güzel. Pure and softa marletlerde hiç denk gelmedim ya bulması zor sürekli internette indirim kovalıyorum
Ben sleepy bionatural kullanıyodum, o da hep internette olunca zor olmuştu. Kaç gündür sipariş veremedim çocuk bezsiz kalacak, artık bugün birini söylicem bakalım. Çok sağol canım
Kendi kendini temizleyenler 35₺’den açılış yapıyordu sanki bakıyım yine de dhdjd
Amaniiiiiinnn 35 mi ben çok uzak kalmışım piyasadan, ben alalı 2 seneyi geçti. Ondan hiç bakmamıştım. 35 de çok be

Sağlık ocağı hemşiresi aradı 6. Ay aşılarına çağırıyor saat 1 de gel dedi kızçem tam düzene girmişken gene bozulacak
Of evet ya aşılar bebişlerin huylarını değiştiriyor biz geçen aykini de geç yaptırmıştık, ondan bunu da geç yaptırıcaz da hiç istemiyorum bu sefer. Tam rahatlıyo bi daha aşı dönemi geliyo
Bizim de bir ay önce filan şişti iltihap gibi oldu, kendi kendine patladı. Şimdi hala kızarık ama şiş değil.
Hastane tipi pompa mıydı canım ilk kullandığın? Hangisiydi? Ağır diye mi taşıyamıyordun?

Şu küçük beyazlar diş olabilir mi sizce

Eklentiler

• IMG_3670.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 62
Bizim ki de nerdeyse 1 ay oldu kızardı kabardı içi dolu hatta banyo yaparken patladı beyaz bi şey aktı içinden Hala kırmızı kabarık doktor normal dedi biz menenjitleri 7. 9. Ayda yaptırcaz
Bize de doktor 1 yaştan sonra dedi menenjitleri şaşırdım ama o ne diyorsa öyle ilerleyeceğiz bakalım

Bize de doktor 1 yaştan sonra dedi menenjitleri şaşırdım ama o ne diyorsa öyle ilerleyeceğiz bakalım
Yaa bu aşı konusu benim kafamı cok kurcalıyo. İnternette şuan 13. Ay aşılarıyla ilgili çok muhabbet dönüyo. Aşı karşıtı değilim genetik hastalıkların sonradan cıkmıycagını biliyorum ama karacigere agır gelip yan etki sonucu farklı hastalıklara sebep olması mevzusu falan derin mevzular dönüyo. Bi yandan da kardeşim cocuk doktoru yani bir sürü örnekle karsılasıyolar mesela bi cocuk düşüp geliyo kafatasında sıkıntı oluşuyo neyse iyileşiyo taburcu ediyolar ederkende menenjitleri olmasını istiyolar cünkü beyin menenjite çok açık şuan daha savunmasız die. Tabi aile yaptırmamıs kısa süre sonra cocuk menenjit olarak basvuruyo. Daha kücük bebeklerde ölümlü senaryolarla da karşılaştı. Hani o sebeple aşı olmamak ve sonucları nın ne olacagı benim alabileceğim bi mesuliyet değil. Ama belli tepki alan bi durum varsa onu da düşünmek istiyorum. ( haa bu arada aşı lobisinden ziyade ben aşı karşıtı lobiden daha çok çekiniyorum şahsen. Çünkü nufusu azaltmanın en etkili yollarından biri çocukları hastalandırmak , saglıksız nesiller oluşturmak. Aşı karşıtlarınında aşı olanlarında tek düşüncesi cocugunun saglıgı) sizce durumlar nee

Şu sayfa denk geldi instagramda. Bunu aşıya baglayanlar var ama baba agır ekrana maruz kaldılar dıyo

Ben de aşıdan biraz çekiniyordum ama çevremde çocuğu olan tüm doktorlara danıştım hepsi bütün aşıları yaptırıyordu artıları kesin aşının zararları ise net değil bunu düşünüp yaptırdık bizde memenjitin de 2. Dozunu 2 gün önce olduk yani insan korkmuyor değil ama kar zarar durumuna göre değerlendirdik yaptırdık inşallah çocuklarımızı koruyordur yaptıdıgımız aşılar öyle düşünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…