2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Oturduğu için kusmuş olabilir belki. Benimki 10 dk falan emiyor tek taraftan sonra gazını çıkarıyorum hala emmek istiyorsa diğer tarafı da veriyorum bi 10 dk da orayı emiyor

Yaa evet yaa gobegini öpeyim diorum çat die kafamı tutuyo tırnakları haftada 2 kez kontrol ediyorum artık ama ben kendi tırnaklarımı zaten düzgün kesemiyorum sürekli manikure gidiyorum bide bebe eklendi. Eee oyuncak tutmuyo lardan nerelere geldik. Bide şey şimdi biz yemek yerken allahın emri heralde asla uyumaz uyanır hemen bide ben kahve koyunca. Neyse eskiden bu babybjorn anakucagında dururdu sallardık ayagımızla yerdik oda sesler cıkarırdı falan şimdi katiyen durmuyo orda. Bizimle birlikte masada oturucak. Yakın olcak ve bizle aynı hizada. Mama sandalyesi masa kalabalık olunca yanaşmıyo ozaman ondada durmuyo kucağıma oturuyor bizi izliyo gülüyor ( tabi bunlar uykusu falan yoksa) uykusu gelimce hiçbişeyle avunmuyor

BEn o yüzden şundan almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20250131-204618_ebebek.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 82
Benim bebe de kalabalığı sevmiyor maalesef hep huzursuz ağlamaklı evden çıkmak istemiyorum bu yüzden ama kalabalığa insanlara da alışması gerekiyor bilmiyorum ne yapacağım bu konuda. Ve bebiş hep mi aynıydı uyku konusunda yoksa bu ay mi başladı 4. Ayda hepimiz aynıyız uykuya direnç temas isteği hep var

Ayy dişleri elime geldiiii
senin yazdığını görünce ben de bakayım dedim sürpriiiizzz elime bişey geldi bakınca bi beyazlık var ama tam emin de olamıyorum. elime sert değiyor sizce diş mi ya? altta sağdaki beyazlık

Eklentiler

• 1000031853.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 75
Bizimki böyle gözüküyor eline geliyosa diştir bence. Ne güzel kolay çıkartmışsınız siz
ayy galiba bizimki diş değil ya şimdi sizinkine bakınca bizde tek bi tane sertlik var zaten. ikisi aynı anda çıkardı diye düşünüyorum. tüh heyecanlanmıştım ksjsjsj neyse bir haftaya varsa da belli olur. bu arada iki gündür aşırı yoğun bi diş kaşıntısı ve uykusuzluk oldu. dün de başı hafif yanıyordu ondan ihtimal vermiştim

Aa ucuz daa banypda kullanılır mıı ben yarın banyoyaya noturak almayı dusunuyorum yaa artık tutanıyorum agor geliyo. Ben 5 lt su tasımayan insandım
Ben de hem banyoda hem mutfakta falan kullancam önünde masası olması daha iyi geldi bana masa kısmı çıkabiliyo da istersen fiyatı da baya iyi

Yaaa gerçekten nasıl büyüdüler biz de öyle babybjörnle yanımıza alıyorduk artık durmuyor masanın üzerine koyuyorum oturakla, onda da biz yerken çok istiyor yediklerimizden, içime oturuyor yediğim ama dediğin gibi uykusu varsa acayip huysuz oluyor uykuya da zor geçiyor, o aşamaya gelmeden alırsam anca o zaman sakin uyuyor
BEn o yüzden şundan almayı düşünüyorum
Ben de babyjemin oturağından almıştım ama bu daha güzelmiş ya masalı, altında vakumu var mı bunun da?
Bizimki böyle gözüküyor eline geliyosa diştir bence. Ne güzel kolay çıkartmışsınız siz
Ayyyy çok güzeeel maşallah ben de hem çıkarsın hem de canı hiç yanmasın istiyorum sizin ne kadar sürdü huzursuzluk?

Sütçüden alınanda antibiyotik varsa her markada olma ihtimali var o zaman çünkü büyük firmalarda köylerden sütleri tek tek topluyor sonra birleştirip kurulayıp satıyorlar.
Bencede. Türkiyede hiçbir şirketin isyerinin doğru düzgün denetlendigini düşünmüyorum. Gıda dedektifini takip ediyorum o kadar guvendigimiz markalardan neler çıkıyor anlatamam. En doğalı en iyisi bence bizim aldigimiz yer tanıdık kendi de içiyor aynı sütü sanmıyorum ki öyle fazla ilaç falan versin. Zaten artık öyle ekmek flan yediren yok herkes yem yediriyor.

Doktor önerisiyle stelatopia almıştık çocuğun vücudundakler çoğaldı benim elimdeki egzamayı bile tetikledi ucuz şeyler de değil ya yazık oluyo gerçekten sinirleniyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…