Oturduğu için kusmuş olabilir belki. Benimki 10 dk falan emiyor tek taraftan sonra gazını çıkarıyorum hala emmek istiyorsa diğer tarafı da veriyorum bi 10 dk da orayı emiyorKızlar bebeklerinizi ortalama kaç dakika emziriyorsunuz ? Ben acaba çok mu emziriyorum diye düşünmeye başladım 3 saatte bir emiyor ama memede çok mu kalıyor acaba dakika da tutmadım hiç ama 15 dakika kalıyordur diye düşünüyorum bugün emdikten sonra yatırdım sonra hafif oturttum kustu az kustu ama sanki karnına bastırmışız gibi fışkırarak kustu
Yaa evet yaa gobegini öpeyim diorum çat die kafamı tutuyo tırnakları haftada 2 kez kontrol ediyorum artık ama ben kendi tırnaklarımı zaten düzgün kesemiyorum sürekli manikure gidiyorumAslında normalde yaptığıma göre daha ılıktı süt ama mayayı oranlı koymadım, çok koymuş olabilirim. Ondan oldu muhtemelen
Evet hem ağır hem başında oturmak gerektiği için kullanışsız cidden ama süt çok azalınca lazım olabilir stok yapabilmek için
Bizim hiç 3 saati bulmuyor, bazen saat başı bazen de sadece uykuya geçerken emdiği için 2 saatte bir gibi oluyor ama 4-5 dk emip uyuyor genelde. Bana da az geliyor bu emme süresi ama bilemiyorum yetiyor mu boşaltıyor mu?
Ay o tutup çekme ve meme ağzındayken geriye doğru bakma işi mahvetti beni. Büyük çocuğu olan bi arkadaşım gümüş kapakları yeniden ortaya koy bence, bu dönemde yara yapıyolar demişti, haklıymış. Cidden çok acıtıyor bazenBi de böyle yüzümü sıka sıka sevmeye başladı beni Tırnakları günü gününe kesmezsem ağzım, yüzüm, memem her yerim yara olacak
BEn o yüzden şundan almayı düşünüyorumYaa evet yaa gobegini öpeyim diorum çat die kafamı tutuyo tırnakları haftada 2 kez kontrol ediyorum artık ama ben kendi tırnaklarımı zaten düzgün kesemiyorum sürekli manikure gidiyorumbide bebe eklendi. Eee oyuncak tutmuyo lardan nerelere geldik. Bide şey şimdi biz yemek yerken allahın emri heralde asla uyumaz uyanır hemen bide ben kahve koyunca. Neyse eskiden bu babybjorn anakucagında dururdu sallardık ayagımızla yerdik oda sesler cıkarırdı falan şimdi katiyen durmuyo orda. Bizimle birlikte masada oturucak. Yakın olcak ve bizle aynı hizada. Mama sandalyesi masa kalabalık olunca yanaşmıyo ozaman ondada durmuyo kucağıma oturuyor bizi izliyo gülüyor ( tabi bunlar uykusu falan yoksa) uykusu gelimce hiçbişeyle avunmuyor
Benim bebe de kalabalığı sevmiyor maalesef hep huzursuz ağlamaklı evden çıkmak istemiyorum bu yüzden ama kalabalığa insanlara da alışması gerekiyor bilmiyorum ne yapacağım bu konuda. Ve bebiş hep mi aynıydı uyku konusunda yoksa bu ay mi başladı 4. Ayda hepimiz aynıyız uykuya direnç temas isteği hep varKokum sinsin diye bir iki gün uyku arkadaşıyla koyun koyuna yattım ama yok anacım hiçbir şey benim yerimi tutmuyor galiba illa beni istiyor. Kalabalık bi ortama girdiğimiz günler daha bi hızsuzlanıyor sanki uyurken onu fark ettim dün misafirlikteydik bakalım bugün nasıl olacak
Sen reflü yatağında yatırıyordun galiba benim reflüm yatağım yok böyle de acaba nefes alabiliyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum doğru düzgün. Beyfendi mışıl mışıl uyuyor tabi o ayrı
Aa ucuz daa banypda kullanılır mıı ben yarın banyoyaya noturak almayı dusunuyorum yaa artık tutanıyorum agor geliyo. Ben 5 lt su tasımayan insandımBEn o yüzden şundan almayı düşünüyorum
senin yazdığını görünce ben de bakayım dedim sürpriiiizzz elime bişey geldiAyy dişleri elime geldiiii
ayy galiba bizimki diş değil ya şimdi sizinkine bakınca bizde tek bi tane sertlik var zaten. ikisi aynı anda çıkardı diye düşünüyorum. tüh heyecanlanmıştım ksjsjsj neyse bir haftaya varsa da belli olur. bu arada iki gündür aşırı yoğun bi diş kaşıntısı ve uykusuzluk oldu. dün de başı hafif yanıyordu ondan ihtimal vermiştimBizimki böyle gözüküyor eline geliyosa diştir bence. Ne güzel kolay çıkartmışsınız siz
Ben de hem banyoda hem mutfakta falan kullancam önünde masası olması daha iyi geldi bana masa kısmı çıkabiliyo da istersen fiyatı da baya iyiAa ucuz daa banypda kullanılır mıı ben yarın banyoyaya noturak almayı dusunuyorum yaa artık tutanıyorum agor geliyo. Ben 5 lt su tasımayan insandım
Aaa maşallah kız diş patlatmışBizimki böyle gözüküyor eline geliyosa diştir bence. Ne güzel kolay çıkartmışsınız siz
Yaaa gerçekten nasıl büyüdülerYaa evet yaa gobegini öpeyim diorum çat die kafamı tutuyo tırnakları haftada 2 kez kontrol ediyorum artık ama ben kendi tırnaklarımı zaten düzgün kesemiyorum sürekli manikure gidiyorumbide bebe eklendi. Eee oyuncak tutmuyo lardan nerelere geldik. Bide şey şimdi biz yemek yerken allahın emri heralde asla uyumaz uyanır hemen bide ben kahve koyunca. Neyse eskiden bu babybjorn anakucagında dururdu sallardık ayagımızla yerdik oda sesler cıkarırdı falan şimdi katiyen durmuyo orda. Bizimle birlikte masada oturucak. Yakın olcak ve bizle aynı hizada. Mama sandalyesi masa kalabalık olunca yanaşmıyo ozaman ondada durmuyo kucağıma oturuyor bizi izliyo gülüyor ( tabi bunlar uykusu falan yoksa) uykusu gelimce hiçbişeyle avunmuyor
Ben de babyjemin oturağından almıştım ama bu daha güzelmiş ya masalı, altında vakumu var mı bunun da?BEn o yüzden şundan almayı düşünüyorum
Ayyyy çok güzeeelBizimki böyle gözüküyor eline geliyosa diştir bence. Ne güzel kolay çıkartmışsınız siz
Vakum beirtilmemiş ama kaymıyo yazmışlar yorumlarda. Onlinea özel ürünmüş yoksa gidip bakcaktım mağazadaBen de babyjemin oturağından almıştım ama bu daha güzelmiş ya masalı, altında vakumu var mı bunun da?
Ay bende mgazada bakım diodummVakum beirtilmemiş ama kaymıyo yazmışlar yorumlarda. Onlinea özel ürünmüş yoksa gidip bakcaktım mağazada
Öyle yazıyo ya ben de bakcaktım ama hepsiburada da alanlar fotoğraflı yorum yapmış baya güzel duruyoAy bende mgazada bakım diodumm
Bencede. Türkiyede hiçbir şirketin isyerinin doğru düzgün denetlendigini düşünmüyorum. Gıda dedektifini takip ediyorum o kadar guvendigimiz markalardan neler çıkıyor anlatamam. En doğalı en iyisi bence bizim aldigimiz yer tanıdık kendi de içiyor aynı sütü sanmıyorum ki öyle fazla ilaç falan versin. Zaten artık öyle ekmek flan yediren yok herkes yem yediriyor.Sütçüden alınanda antibiyotik varsa her markada olma ihtimali var o zaman çünkü büyük firmalarda köylerden sütleri tek tek topluyor sonra birleştirip kurulayıp satıyorlar.
Benim bebeğime çok iyi gelmişti o bizede ecowel hiç iyi gelmediDoktor önerisiyle stelatopia almıştık çocuğun vücudundakler çoğaldı benim elimdeki egzamayı bile tetikledi ucuz şeyler de değil ya yazık oluyo gerçekten sinirleniyorum artık
Keşke minik minik deneme boyları olsa iki gündür sürüyorum gözle görülür şekilde çoğaldı kızarıklıklarBenim bebeğime çok iyi gelmişti o bizede ecowel hiç iyi gelmedi
Kız sipariş verdim valla ucuz da. Yoksa yarın gidicektim almayaÖyle yazıyo ya ben de bakcaktım ama hepsiburada da alanlar fotoğraflı yorum yapmış baya güzel duruyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?