canım benim kızım daha büyüktü ama böyle bir şey yaşamıştık cildiye doktoruna götürmüştüm o da bu tarz kremlerin daha çok yaktığını söylemişti, ilk önce tedavi edeceğiz kırmızılıklar kaybolunca kuruluk için bunları kullanacaksın demişti, Hametan, kalmosan losyon ve bi krem daha vermişti ama adını hatırlamıyorum, bunlarla geçirip sonra düzenli olarak nemlendirici kullandım ben ama dediğim gibi benim kızım 1,5 yaşında falandıKeşke minik minik deneme boyları olsa iki gündür sürüyorum gözle görülür şekilde çoğaldı kızarıklıklar
Sen benden önce davrandın gelince söyle de biz de alalımKız sipariş verdim valla ucuz da. Yoksa yarın gidicektim almaya
Zaten yakıyo ya da kaşınıyo rahatsız olduğu çok belli oluyo söyleniyo baya bi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecekcanım benim kızım daha büyüktü ama böyle bir şey yaşamıştık cildiye doktoruna götürmüştüm o da bu tarz kremlerin daha çok yaktığını söylemişti, ilk önce tedavi edeceğiz kırmızılıklar kaybolunca kuruluk için bunları kullanacaksın demişti, Hametan, kalmosan losyon ve bi krem daha vermişti ama adını hatırlamıyorum, bunlarla geçirip sonra düzenli olarak nemlendirici kullandım ben ama dediğim gibi benim kızım 1,5 yaşında falandı
Aaa demesen eşimi gönderecektim ben deVakum beirtilmemiş ama kaymıyo yazmışlar yorumlarda. Onlinea özel ürünmüş yoksa gidip bakcaktım mağazada
Ben de aslında bu tarz bişey istiyorum, şimdi oturduğumuz ev çocuk odası yapmak için pek uygun değil, seneye taşıyacağım eve bişeyler düşünüyorum. Attğım linkteki odaya benzer bişeyler belki... Ekleme çıkarma yapabilirim.Arkadaşlar, böyle yer yatağı almak istiyorum. Bu yükseklik ayağa kalktıkça zorlar mı bizi, yoksa parmaklıklar uzun beşik mi alayım?
Oh hele banyo yaptırıp koyun koyuna uyumak. Ölüyorum o mşs kokusuna yumuşacık tenineBaşlarda çok korkuyodu yüzü kapanır ezeriz falan diye ama alıştı o dahavalar ısınmaya başlayınca kesin beşiğe geçiş yapıcam ya zaten anne yanı yani yanımda uyuyo olcak yine. Şimdi hoşuma gidiyo sıcacık koyun koyuna uyumak
Oh hele banyo yaptırıp koyun koyuna uyumak. Ölüyorum o mis kokusuna yumuşacık tenineBaşlarda çok korkuyodu yüzü kapanır ezeriz falan diye ama alıştı o dahavalar ısınmaya başlayınca kesin beşiğe geçiş yapıcam ya zaten anne yanı yani yanımda uyuyo olcak yine. Şimdi hoşuma gidiyo sıcacık koyun koyuna uyumak
Yaaa ahahahsh benim hiç aklıma gelmedi denensin belki bizde işe yararSüt bile fışkırttım uyku arkadaşına ama yok :d
Kalabalık demek onlar için fazla uyaran demek galibaBenim bebe de kalabalığı sevmiyor maalesef hep huzursuz ağlamaklı evden çıkmak istemiyorum bu yüzden ama kalabalığa insanlara da alışması gerekiyor bilmiyorum ne yapacağım bu konuda. Ve bebiş hep mi aynıydı uyku konusunda yoksa bu ay mi başladı 4. Ayda hepimiz aynıyız uykuya direnç temas isteği hep var
Yaaaa ben de diyorum annecim bu meme kopmasa iyi olur daha lazım sanaAslında normalde yaptığıma göre daha ılıktı süt ama mayayı oranlı koymadım, çok koymuş olabilirim. Ondan oldu muhtemelen
Evet hem ağır hem başında oturmak gerektiği için kullanışsız cidden ama süt çok azalınca lazım olabilir stok yapabilmek için
Bizim hiç 3 saati bulmuyor, bazen saat başı bazen de sadece uykuya geçerken emdiği için 2 saatte bir gibi oluyor ama 4-5 dk emip uyuyor genelde. Bana da az geliyor bu emme süresi ama bilemiyorum yetiyor mu boşaltıyor mu?
Ay o tutup çekme ve meme ağzındayken geriye doğru bakma işi mahvetti beni. Büyük çocuğu olan bi arkadaşım gümüş kapakları yeniden ortaya koy bence, bu dönemde yara yapıyolar demişti, haklıymış. Cidden çok acıtıyor bazenBi de böyle yüzümü sıka sıka sevmeye başladı beni Tırnakları günü gününe kesmezsem ağzım, yüzüm, memem her yerim yara olacak
Evet aşının da huy değişikliği yaptığını duymuştum galiba o da etkiledi olsun ileride bu olayları eminim gülerek hatirlicaz 5. Ay inslalh iyi gelirKalabalık demek onlar için fazla uyaran demek galiba. Gündüz normalde de uyumazsı gece geç uyurdu ama güzel uyurdu. Şimdi ne gece ne gindğz doğru düzgün uyumuyor illaki uyurken beni istiyor. Aşıdan sonra başladı tuhaf bir şekilde
İnşallah hepimize ve bebişlerimizeiyi gelir, diş dönemini de sıkıntısız atlatırlar. Özledim valla oğluşumun gülen yüzünü böyle bi aksi hepEvet aşının da huy değişikliği yaptığını duymuştum galiba o da etkiledi olsun ileride bu olayları eminim gülerek hatirlicaz 5. Ay inslalh iyi gelir
4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena
Bilmiyorum son 3 gündür felaket oldu çok yorgunum resmen uyumak istemiyorBizdeee ya nasıl olurgündüz uykuları felakete döndü gece saat başı kalkıyor veee uykuya direniyor ağlıyor 30 dk uyuyup çığlık atarak uyanıyor. Diş mi acaba diye tetagil aldım denedim ama yok aynı
Gaz da kusmaya sebep olabiliyor bizim kız bu günlerde en çok gazdan kusuyor. Ya da demir damlası da kusma yapabilir demişti doktorumuz bize bizim kızımızın çok kustuğunu biliyordu o yüzden bu konuda en sıkıntısız olanı yazıyorum dedi. Son zamanlarda başka bir şeyi değiştirmediyseniz belki ondandırYa benim bebeğim bu seferde kusmaya başladı yani emdikten bir saat sonra bile bazen birden kusuyor gazı gürültüsü şimdi birde kusması var yavrumun miktarı çok değil ama korkuyorum bir şeye hassasiyeti varda ben mi fark etmiyorum diye sürekli elimde telefon bir şeyler okuyorum doktoruna danışıyoruz o da bir şey diyemiyor damla verdi relaktaz onu kullanıyoruz birde maflor ne zaman etki edecek derken yeni şeyler ekleniyor
Ben de 4. Ay atağı falan sanıyofum 10 gindür i kesintisiz4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena
Ben tetagil dentinox ve nurse harveys kullandım. Bence dentinox biraz daha iyiydi. Ama calpol veriyorum dört saatte bir. Çok acısı oluyo benim yavrumunBizdeee ya nasıl olurgündüz uykuları felakete döndü gece saat başı kalkıyor veee uykuya direniyor ağlıyor 30 dk uyuyup çığlık atarak uyanıyor. Diş mi acaba diye tetagil aldım denedim ama yok aynı
benim bebem insaflı galiba kfjcdj başını geriye atmıyor da eliyle mememi sıkıyor ve itiyor sanki ağzından çıkarmak istermiş gibi. ama ağzıyla da sımsıkı tutup emmeye devam ediyor. çıkarmak mı istiyor emmek mi karar veremiyorumYaaaa ben de diyorum annecim bu meme kopmasa iyi olur daha lazım sanaAğzındayken birden başını bi geriye atıyır çok fena acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?