2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Keşke minik minik deneme boyları olsa iki gündür sürüyorum gözle görülür şekilde çoğaldı kızarıklıklar
canım benim kızım daha büyüktü ama böyle bir şey yaşamıştık cildiye doktoruna götürmüştüm o da bu tarz kremlerin daha çok yaktığını söylemişti, ilk önce tedavi edeceğiz kırmızılıklar kaybolunca kuruluk için bunları kullanacaksın demişti, Hametan, kalmosan losyon ve bi krem daha vermişti ama adını hatırlamıyorum, bunlarla geçirip sonra düzenli olarak nemlendirici kullandım ben ama dediğim gibi benim kızım 1,5 yaşında falandı

Zaten yakıyo ya da kaşınıyo rahatsız olduğu çok belli oluyo söyleniyo baya bi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek

Ya benim bebeğim bu seferde kusmaya başladı yani emdikten bir saat sonra bile bazen birden kusuyor gazı gürültüsü şimdi birde kusması var yavrumun miktarı çok değil ama korkuyorum bir şeye hassasiyeti varda ben mi fark etmiyorum diye sürekli elimde telefon bir şeyler okuyorum doktoruna danışıyoruz o da bir şey diyemiyor damla verdi relaktaz onu kullanıyoruz birde maflor ne zaman etki edecek derken yeni şeyler ekleniyor

Arkadaşlar, böyle yer yatağı almak istiyorum. Bu yükseklik ayağa kalktıkça zorlar mı bizi, yoksa parmaklıklar uzun beşik mi alayım?
Ben de aslında bu tarz bişey istiyorum, şimdi oturduğumuz ev çocuk odası yapmak için pek uygun değil, seneye taşıyacağım eve bişeyler düşünüyorum. Attğım linkteki odaya benzer bişeyler belki... Ekleme çıkarma yapabilirim.

Reactions: Gao
Oh hele banyo yaptırıp koyun koyuna uyumak. Ölüyorum o mşs kokusuna yumuşacık tenine

Oh hele banyo yaptırıp koyun koyuna uyumak. Ölüyorum o mis kokusuna yumuşacık tenine

Kalabalık demek onlar için fazla uyaran demek galiba . Gündüz normalde de uyumazsı gece geç uyurdu ama güzel uyurdu. Şimdi ne gece ne gindğz doğru düzgün uyumuyor illaki uyurken beni istiyor. Aşıdan sonra başladı tuhaf bir şekilde

Yaaaa ben de diyorum annecim bu meme kopmasa iyi olur daha lazım sana Ağzındayken birden başını bi geriye atıyır çok fena acıyor

Evet aşının da huy değişikliği yaptığını duymuştum galiba o da etkiledi olsun ileride bu olayları eminim gülerek hatirlicaz 5. Ay inslalh iyi gelir

Evet aşının da huy değişikliği yaptığını duymuştum galiba o da etkiledi olsun ileride bu olayları eminim gülerek hatirlicaz 5. Ay inslalh iyi gelir
İnşallah hepimize ve bebişlerimizeiyi gelir, diş dönemini de sıkıntısız atlatırlar. Özledim valla oğluşumun gülen yüzünü böyle bi aksi hep

4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena

Bizdeee ya nasıl olur gündüz uykuları felakete döndü gece saat başı kalkıyor veee uykuya direniyor ağlıyor 30 dk uyuyup çığlık atarak uyanıyor. Diş mi acaba diye tetagil aldım denedim ama yok aynı

Bilmiyorum son 3 gündür felaket oldu çok yorgunum resmen uyumak istemiyor büyüm atağı falan mı acaba ya

Gaz da kusmaya sebep olabiliyor bizim kız bu günlerde en çok gazdan kusuyor. Ya da demir damlası da kusma yapabilir demişti doktorumuz bize bizim kızımızın çok kustuğunu biliyordu o yüzden bu konuda en sıkıntısız olanı yazıyorum dedi. Son zamanlarda başka bir şeyi değiştirmediyseniz belki ondandır

Ben tetagil dentinox ve nurse harveys kullandım. Bence dentinox biraz daha iyiydi. Ama calpol veriyorum dört saatte bir. Çok acısı oluyo benim yavrumun

Yaaaa ben de diyorum annecim bu meme kopmasa iyi olur daha lazım sana Ağzındayken birden başını bi geriye atıyır çok fena acıyor
benim bebem insaflı galiba kfjcdj başını geriye atmıyor da eliyle mememi sıkıyor ve itiyor sanki ağzından çıkarmak istermiş gibi. ama ağzıyla da sımsıkı tutup emmeye devam ediyor. çıkarmak mı istiyor emmek mi karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…