2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ben her istediğinde emziriyorum gündüz max 2 saat uyuyacaksa 25 dk falan sürüyo uyumayacaksa 10 dk falan oyunlarla beraber ama
Ben her istediğinde emzirirsem gaz bombası olur kucağıma alınca illa bi yokluyor artık kasını sürüyor memeye ama oyalıyorum eğer oyalanmıyorsa ağlıyor gerçekten acıkmış diyorum

Benim bebem 3 saat duramıyo emmeden 3 4 dakika cuk cuk emiyo sonra oyuna çeviriyo tutup bırakıyo etrafa bakıyo gülüyo

Hangi sitede

Ben bayadır takipe e diyorum 3-4 dk anca. Diger memeyide zorluyorum bazen. 4 saatte falan anca acıkıyo öncesinde zorla emiyo
Benim ki hala tek memede doyuyo nadiren diğer memeyi veriyorum ama 4 saat falan duramıyo ya maks 2 saat

Hangi sitede

Ben bayadır takipe e diyorum 3-4 dk anca. Diger memeyide zorluyorum bazen. 4 saatte falan anca acıkıyo öncesinde zorla emiyo
Ben bayağı emziriyorum o zaman yaa ben de bi takip edeyim dakikalarını çünkü artık daha da iyi çekiyor çene kası da güçlendi fazla fazla emiyor sanırım

Benim bebem 3 saat duramıyo emmeden 3 4 dakika cuk cuk emiyo sonra oyuna çeviriyo tutup bırakıyo etrafa bakıyo gülüyo
Benimki de 2.5 3 saat duruyor ama bence benim küçük ayıcık bi 10 dakika aktif emiyor sonra oyuna başlıyor bugün takip edilen belkide fazla beslenmeye başladı ondan kusuyor bu aralar

Burda cok dolasmamısım yaa
Ay evet ya 3 dk so ra ıkınıyo osurıyo etrafı izliyo. Kalkmaya calısıyo beni cekiştirip. Biraz once gene baktım 3,5 -4 saat oldu emeli 3 dk sonra bıraktı digerini verdim anca zorlaya zorlaya 3 dk da o. Bide o tutup cekme olayı canımı acıtıyor ya. Eşimde dio öyle tepki verme annemin canını yakıyorum s anıp emmeyi bırakıyolarmıs dio.
Ben bayağı emziriyorum o zaman yaa ben de bi takip edeyim dakikalarını çünkü artık daha da iyi çekiyor çene kası da güçlendi fazla fazla emiyor sanırım
Bencede öyle ya cünkü kilo alıyor yani.

Damağıyla meme ucunu ezip çekiştiriyo dimi diş yüzünden mi yapıyolae acaba ya

İyi eşin de biz niye 3 kişi yatıyoruz demiyor benimki olsa biz bu beşiği boşuna mı aldık der

Saat başı emzirmeyw çalışıyorum zorla, max 5 dk duruyor, dikkati çabuk dağılıyor ve bırakıyor… Cumartesi kontrolü var kilo alımına bakıp yorum yapıcam çünkü doyuyor mu emin değilim. Bir kez kustı sadece o da dün. Günde bir kaka yapıyor çişli bez yeterli ama şu beş dk çok az geliyo bana ya

Damağıyla meme ucunu ezip çekiştiriyo dimi diş yüzünden mi yapıyolae acaba ya
Ay bende bu yuzden dişten suphelenmeye basladım işte. Bide acıtıyo artık ya
Yaa ben ilk dogdugu zaman 1 saate yakın emzirdigimi bilirim ya. İlk panigim 10-15 dklara düstügünde oldu. Sonra 7-8 dkya düştü doymuyo cocuk ac dedim Şimdide 3-4 dk insan ikna olmuyor annelerimiz bie yemek yedirirken doydum dioduk ama şunuda ye bunuda ye diodu ya. İşte biz o anne oluyoruz artık

Bu aya kadar kilo alımı nasıldı ?bizimki bu ay 600 gram almış yeterlidir diye düşündüm

Reactions: Gao
İyi eşin de biz niye 3 kişi yatıyoruz demiyor benimki olsa biz bu beşiği boşuna mı aldık der
Başlarda çok korkuyodu yüzü kapanır ezeriz falan diye ama alıştı o da havalar ısınmaya başlayınca kesin beşiğe geçiş yapıcam ya zaten anne yanı yani yanımda uyuyo olcak yine. Şimdi hoşuma gidiyo sıcacık koyun koyuna uyumak

Kilo alımına da bi bak tabi de doyuyodur bence yoksa emmek ister zaten

Evet baya acıtıyo
Bence hiçbir zaman tamam doydu demicez ya annelik içgüdüsü işte hep doymuyo gibi geliyo

Kız bende dün gece aynı bahaneye sıgındım. İlk basta besigine koyuyoruz gece kaçta uyanırsa yanıma alıyorum. Bu gece erken uyandı 12-1 arası normalde uyutur koyarız geri ama yanıma aldım dedümki bugun hava sıguk üşümesin yarında aşısı var zaten hasta olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…