- 19 Şubat 2024
- 1.942
- 1.574
- 53
- 32
ahaa aynı şey! bu gece tam 3. gece4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena
Demire de ara verelim dedi alerjiden şüphelendiGaz da kusmaya sebep olabiliyor bizim kız bu günlerde en çok gazdan kusuyor. Ya da demir damlası da kusma yapabilir demişti doktorumuz bize bizim kızımızın çok kustuğunu biliyordu o yüzden bu konuda en sıkıntısız olanı yazıyorum dedi. Son zamanlarda başka bir şeyi değiştirmediyseniz belki ondandır
Diş çıkarıyorsunuz bence. Bizde de öyleydi ama süreç çok yavaş ilerliyor. İnşallah kolaycavık öıkarırlar tüm bebelerahaa aynı şey! bu gece tam 3. gecekaç kere uyandım belli değil. bir de uyanmak sorun değil geri uyumuyor da. acaba önceki yaşadığımız uyku gerilemesi değildi de asıl uyku gerilemesi bu mu diyorum kocama sksjsjj kundak yapıyorum biraz ağlıyor ama ancak öyle uyuyor yoksa eller sürekli ağzında ve kıpır kıpır başı da sıcak, ateşi mi var diyorum ama ateş çıkmıyor
Aynı durumdayız hamile kaldım doğurdum çocuk 6 aylık olcak daha 1 kere yakınlaştık oda benim on kere söylememle. Dedim değişiklik olsun yeni elbise aldım geldi söyledim bekliyorum ki sorsun ne aldın diye oda yok. Ben direk söyledim biri olduğunu düşünüyorum yada artık beni çekici bulmuyosun dedim belki çirkin görüyorsun dedim. Tabiki kabul etmedi. Bizde biraz borç sıkıntısı içindeyiz oda onun yüzünden stresli olduğunu adapte olamadığunı söyledi. Ama asla teklifte bulunmayı düşünmüyorum bidaha çünkü zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissediyorum.Ya uzun zamandır araba almak istiyoruz bebişi Bi yere götüremiyoruz araba olmayınca hastaneye giderken bile taksi tutuyoruz bazen para olmuyor o kadar çünkü taksi git gel en az 1100 felan tutuyor oturduğum yere uzak hastane bazen birilerinden istiyoruz araba onu çok dert ediyor para biriktiriyoruz ama tek maaşla kirada maalesef pek Bi birikim olmuyor çocuğa gelen altınlarla biraz işte bişeyler olabilir dedik bide bu ay maaşı çok az yattı ona da canı sıkkın biliyorum ama ne bileyim bunlardan istememezlik yapar mı ki?
Aynı bizim de yaa inanılmaz kötü uykuları uyanıkken de sürekli homur homur bir de şunu fark ettim uyanır uyanmaz ayaklarını tutuyor ve çığlık atıyor bu iki hareketi yeni öğrendi onları denemek için uyumuyor galiba4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena
Ayy benim oğlan da yapıyor bunu ama sen baktın mı hiç canım ben bir kere çekip baktım o ara süt tazyikli geliyor kendince sütü kesiyor galiba yavrucumbenim bebem insaflı galiba kfjcdj başını geriye atmıyor da eliyle mememi sıkıyor ve itiyor sanki ağzından çıkarmak istermiş gibi. ama ağzıyla da sımsıkı tutup emmeye devam ediyor. çıkarmak mı istiyor emmek mi karar veremiyorum
Bizde de sürekli uyanma başladı geceleri 1 haftadır uyku uyumuyorum ya emzik istiyor ya meme istiyor bide 3 gündür alarm gibi tam 6 da uyanıyor yarım saat ağliyor4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena
Ben tetagil dentinox ve nurse harveys kullandım. Bence dentinox biraz daha iyiydi. Ama calpol veriyorum dört saatte bir. Çok acısı oluyo benim yavrumun
ahaa aynı şey! bu gece tam 3. gecekaç kere uyandım belli değil. bir de uyanmak sorun değil geri uyumuyor da. acaba önceki yaşadığımız uyku gerilemesi değildi de asıl uyku gerilemesi bu mu diyorum kocama sksjsjj kundak yapıyorum biraz ağlıyor ama ancak öyle uyuyor yoksa eller sürekli ağzında ve kıpır kıpır başı da sıcak, ateşi mi var diyorum ama ateş çıkmıyor
Nurse diş jeli canım bahsettiğimGünlerdir ben de uyku uyumadım başını kaldıramıyorum ya. Dişleri çok kaşınıyor ama görünürde bir şey de yok gibi diş ihtimali üzerine durduk da olmayadabilir. Nurse gaz için kullanıyorduk evde de var kullansam mı gazı da var sanki aynı zamanda
Ben bugün uykusuzluktan halüsilasyon gördümAz önce oturdum ağladım ya ne gündüz ne gece uyku uyumuyor iki dakika bile dinlenemiyorum çok zoruyku gerilemesi sandığım şey kesinlikle daha çekilirdi beterin beteri varmış diyorum bu ne gerilemesi ne atağıysa hemen bitsin dayanamıyorum artık bu uyku sorunlarına çocuğum da bitik sürekli mutsuz asık surat memnuniyetsiz
Benimki normalde emziği atardı uykuya geçince şimdi o düşünce ağlıyor gece uyanıp veriyorum 10 gündür böyleBizde de sürekli uyanma başladı geceleri 1 haftadır uyku uyumuyorum ya emzik istiyor ya meme istiyor bide 3 gündür alarm gibi tam 6 da uyanıyor yarım saat ağliyor
Annemin evinde salonda emziriyorsam yapıyor genelde avizeler biraz büyük ve renkli gözü takılıyor heralde veya arkada televizyon açıksa yapıyor. Bence emmek istiyor daha çok gelsin diye mi yapıyorlar acababenim bebem insaflı galiba kfjcdj başını geriye atmıyor da eliyle mememi sıkıyor ve itiyor sanki ağzından çıkarmak istermiş gibi. ama ağzıyla da sımsıkı tutup emmeye devam ediyor. çıkarmak mı istiyor emmek mi karar veremiyorum
Ben artık kesinlikle büyüme atağı diye düşünüyorum. Mesele şu ara sırt üstü yatırdığımda direk ayaklarını yakalayıp ağzına götürmeye çalışıyor bunu bi keşfetti sürekli yapmak istiyor geçen gün babası görmüş uykuda bile ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyormuş bir yandan da inliyormuş.Algıları çok açıldı artık hızlı öğreniyorlar o da atak yapıyor benceBilmiyorum son 3 gündür felaket oldu çok yorgunum resmen uyumak istemiyorbüyüm atağı falan mı acaba ya
Sürekli çığlık atıyo ağlamıyo eğlenceli çığlık ama sürekli sinirle her şeyi yemeye çalışıyo bana da diş gibi geliyo çok agresif çünküBen de 4. Ay atağı falan sanıyofum 10 gindür i kesintisiz
1 saatten fazla uyumadım ama dişmiş
Ay aynısı başı sımsıcak ama alnı normal koltuk altından ateşe bakıyorum yok ve çok agresif sürekli bağırıp çığlık atıyo. Gece kangruruya aldım tam dalıyo gibi oluyo zorla gözlerini açıyo direniyo perişan oldukahaa aynı şey! bu gece tam 3. gecekaç kere uyandım belli değil. bir de uyanmak sorun değil geri uyumuyor da. acaba önceki yaşadığımız uyku gerilemesi değildi de asıl uyku gerilemesi bu mu diyorum kocama sksjsjj kundak yapıyorum biraz ağlıyor ama ancak öyle uyuyor yoksa eller sürekli ağzında ve kıpır kıpır başı da sıcak, ateşi mi var diyorum ama ateş çıkmıyor
AnlıkBen artık kesinlikle büyüme atağı diye düşünüyorum. Mesele şu ara sırt üstü yatırdığımda direk ayaklarını yakalayıp ağzına götürmeye çalışıyor bunu bi keşfetti sürekli yapmak istiyor geçen gün babası görmüş uykuda bile ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyormuş bir yandan da inliyormuş.Algıları çok açıldı artık hızlı öğreniyorlar o da atak yapıyor bence
ayy bunu kardeşim çok yapardı. yerdi ayaklarını sürekliBen artık kesinlikle büyüme atağı diye düşünüyorum. Mesele şu ara sırt üstü yatırdığımda direk ayaklarını yakalayıp ağzına götürmeye çalışıyor bunu bi keşfetti sürekli yapmak istiyor geçen gün babası görmüş uykuda bile ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyormuş bir yandan da inliyormuş.Algıları çok açıldı artık hızlı öğreniyorlar o da atak yapıyor bence
aslında artık tazyikli gelmiyor sütüm pek. baya yavaşladı akışı. ama acaba arada rahatsız mı ediyor hiç bilemedim. ben de acaba akışın yavaşlığından mı şikayetçi diye düşünmüştüm çünkü daha hızlı akan memede bunu pek yapmıyorAyy benim oğlan da yapıyor bunu ama sen baktın mı hiç canım ben bir kere çekip baktım o ara süt tazyikli geliyor kendince sütü kesiyor galiba yavrucum
Canım artık piyanoyu yere koy istersen koltuğa koyma sürüne sürüne Allah esirgesin düşer falanAnlıkuyurken de yapıyo süreki bacaklar havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?