2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena
ahaa aynı şey! bu gece tam 3. gece kaç kere uyandım belli değil. bir de uyanmak sorun değil geri uyumuyor da. acaba önceki yaşadığımız uyku gerilemesi değildi de asıl uyku gerilemesi bu mu diyorum kocama sksjsjj kundak yapıyorum biraz ağlıyor ama ancak öyle uyuyor yoksa eller sürekli ağzında ve kıpır kıpır başı da sıcak, ateşi mi var diyorum ama ateş çıkmıyor

Demire de ara verelim dedi alerjiden şüphelendi

Diş çıkarıyorsunuz bence. Bizde de öyleydi ama süreç çok yavaş ilerliyor. İnşallah kolaycavık öıkarırlar tüm bebeler

Aynı durumdayız hamile kaldım doğurdum çocuk 6 aylık olcak daha 1 kere yakınlaştık oda benim on kere söylememle. Dedim değişiklik olsun yeni elbise aldım geldi söyledim bekliyorum ki sorsun ne aldın diye oda yok. Ben direk söyledim biri olduğunu düşünüyorum yada artık beni çekici bulmuyosun dedim belki çirkin görüyorsun dedim. Tabiki kabul etmedi. Bizde biraz borç sıkıntısı içindeyiz oda onun yüzünden stresli olduğunu adapte olamadığunı söyledi. Ama asla teklifte bulunmayı düşünmüyorum bidaha çünkü zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissediyorum.

4. Ayda bile yaşamadığınımız derecede uyku reddi yaşıyoruz 3 gündür çok fena
Aynı bizim de yaa inanılmaz kötü uykuları uyanıkken de sürekli homur homur bir de şunu fark ettim uyanır uyanmaz ayaklarını tutuyor ve çığlık atıyor bu iki hareketi yeni öğrendi onları denemek için uyumuyor galiba
Ayy benim oğlan da yapıyor bunu ama sen baktın mı hiç canım ben bir kere çekip baktım o ara süt tazyikli geliyor kendince sütü kesiyor galiba yavrucum

Ben tetagil dentinox ve nurse harveys kullandım. Bence dentinox biraz daha iyiydi. Ama calpol veriyorum dört saatte bir. Çok acısı oluyo benim yavrumun

Günlerdir ben de uyku uyumadım başını kaldıramıyorum ya. Dişleri çok kaşınıyor ama görünürde bir şey de yok gibi diş ihtimali üzerine durduk da olmayadabilir. Nurse gaz için kullanıyorduk evde de var kullansam mı gazı da var sanki aynı zamanda

Az önce oturdum ağladım ya ne gündüz ne gece uyku uyumuyor iki dakika bile dinlenemiyorum çok zor uyku gerilemesi sandığım şey kesinlikle daha çekilirdi beterin beteri varmış diyorum bu ne gerilemesi ne atağıysa hemen bitsin dayanamıyorum artık bu uyku sorunlarına çocuğum da bitik sürekli mutsuz asık surat memnuniyetsiz

Kızlar ben size dün 3-4 saate 1 emiyo dedim ya bu gunduz için geçerli geceleri max 2 saat duruyo turtugum emzirme takvimine baktım normalde tersi olmazmıydı yaaa.
Bizde dün gece ne yaşadık anlamadım aşı ateşi oldu calpol verdim gece düştü. Normal emip uyuma dongusundeydi ki Sonra gece 3-4 müydü neydi sesler geliyo yanımda acıktı heralde dedim ama benim bebe uykusunda konuşuyordu yuzume falan püf püf yapıyo( uykuda tüküremıyo galiba üfleme olarak sadece ) korktum cok hasta die ateş ölçtüm ama 37,5 tan fazla değildi. Bi süre konustu konustu sonra uyandı 15 dk falan heralde. Bi süre de öyle uyutmaya calıstık

Nurse diş jeli canım bahsettiğim

Ben bugün uykusuzluktan halüsilasyon gördüm

Bizde de sürekli uyanma başladı geceleri 1 haftadır uyku uyumuyorum ya emzik istiyor ya meme istiyor bide 3 gündür alarm gibi tam 6 da uyanıyor yarım saat ağliyor
Benimki normalde emziği atardı uykuya geçince şimdi o düşünce ağlıyor gece uyanıp veriyorum 10 gündür böyle

Annemin evinde salonda emziriyorsam yapıyor genelde avizeler biraz büyük ve renkli gözü takılıyor heralde veya arkada televizyon açıksa yapıyor. Bence emmek istiyor daha çok gelsin diye mi yapıyorlar acaba

Bilmiyorum son 3 gündür felaket oldu çok yorgunum resmen uyumak istemiyor büyüm atağı falan mı acaba ya
Ben artık kesinlikle büyüme atağı diye düşünüyorum. Mesele şu ara sırt üstü yatırdığımda direk ayaklarını yakalayıp ağzına götürmeye çalışıyor bunu bi keşfetti sürekli yapmak istiyor geçen gün babası görmüş uykuda bile ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyormuş bir yandan da inliyormuş.Algıları çok açıldı artık hızlı öğreniyorlar o da atak yapıyor bence

Ay aynısı başı sımsıcak ama alnı normal koltuk altından ateşe bakıyorum yok ve çok agresif sürekli bağırıp çığlık atıyo. Gece kangruruya aldım tam dalıyo gibi oluyo zorla gözlerini açıyo direniyo perişan olduk

Anlık uyurken de yapıyo süreki bacaklar havada

Eklentiler

• 20250207_103718.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 56
ayy bunu kardeşim çok yapardı. yerdi ayaklarını sürekli benim oğlum daha anca eliyle uzanmaya çalışıyor ağzına götürmeye çok var kddjj

Ayy benim oğlan da yapıyor bunu ama sen baktın mı hiç canım ben bir kere çekip baktım o ara süt tazyikli geliyor kendince sütü kesiyor galiba yavrucum
aslında artık tazyikli gelmiyor sütüm pek. baya yavaşladı akışı. ama acaba arada rahatsız mı ediyor hiç bilemedim. ben de acaba akışın yavaşlığından mı şikayetçi diye düşünmüştüm çünkü daha hızlı akan memede bunu pek yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…