- 17 Temmuz 2022
- 4.624
- 3.969
- 83
- 31
koltuğa koyduğum zaman yanında oturuyorum normalde yere yorgan attım orda yuvarlanıyoCanım artık piyanoyu yere koy istersen koltuğa koyma sürüne sürüne Allah esirgesin düşer falan
Evet bizim de öyle oldu bu borçlar bizi bitirdi insan da huzur bırakmıyor ya bende Bi ara acaba aldatıyor mu felan diye düşünmedim değil çok telefonla oynuyordu bir de baya araştırdım ettim ama sonra Bi gece uykusunda karıcım seni çok seviyorum diye sayıklayınca yok dedim bu aldatmazAynı durumdayız hamile kaldım doğurdum çocuk 6 aylık olcak daha 1 kere yakınlaştık oda benim on kere söylememle. Dedim değişiklik olsun yeni elbise aldım geldi söyledim bekliyorum ki sorsun ne aldın diye oda yok. Ben direk söyledim biri olduğunu düşünüyorum yada artık beni çekici bulmuyosun dedim belki çirkin görüyorsun dedim. Tabiki kabul etmedi. Bizde biraz borç sıkıntısı içindeyiz oda onun yüzünden stresli olduğunu adapte olamadığunı söyledi. Ama asla teklifte bulunmayı düşünmüyorum bidaha çünkü zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissediyorum.
pijamasını yicem ahhaahAnlıkuyurken de yapıyo süreki bacaklar havada
Ay noldu bu bebelere 4. Aydan kurtulduk derken daha fenası geldiBizde de sürekli uyanma başladı geceleri 1 haftadır uyku uyumuyorum ya emzik istiyor ya meme istiyor bide 3 gündür alarm gibi tam 6 da uyanıyor yarım saat ağliyor
Ha gayret yakında ağzına sokarpijamasını yicem ahhaahben de oğluma ha gayret diyorum kdjdjjdd çok tatlılar ya
bize de hep öyle diyorlardı canım. bir iki güne geçer herhalde bekle bakalım. başka sıkıntı var mıYa 6. Ay aşısından sonra sağ bacağında iğne yerinde hafif şişlik oldu bide böyle sertlik var resmen ele geliyor hemşireye yazdım bazı aşılarda olabiliyor kolonyalı pamuk bas ve ov dedi akşamdan beri yapıyorum ama Bi değişiklik yok
Başka Bi sıkıntı yok çok şükür derin uyku hiç yok ya sallıyorum tam bırakıyorum beş on dakika sonra uyanıyor Bi daha sallıyorum gene aynı bütün gün böyle geçiyor kollarım koptu artık sallamaktan yabize de hep öyle diyorlardı canım. bir iki güne geçer herhalde bekle bakalım. başka sıkıntı var mı
Başladınız mı bu arada siz ek gıdayaBaşka Bi sıkıntı yok çok şükür derin uyku hiç yok ya sallıyorum tam bırakıyorum beş on dakika sonra uyanıyor Bi daha sallıyorum gene aynı bütün gün böyle geçiyor kollarım koptu artık sallamaktan ya
Bizimki genelde cam mavi görünüyo ama bazen kıyafetinden kaynaklı yeşilimsi duruyo.Kızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizimki hala kahve olmadı hareli yeşil gibi mavilik kalmadı artık ama kahve de değil rengi açık baya
Renkli göz var mı sizde mavi olacak galibaBizimki genelde cam mavi görünüyo ama bazen kıyafetinden kaynaklı yeşilimsi duruyo.
Kadını çağırmadan söyle böyle böyle diye kabul ederse yapma bi şey boşverkızlar şu an benim evimi pislik götürüyor kadın çağıracağım ama yani bulaşık falan bile yıkamadım benim evime gelen kadınlar genelde hep böyle temiz eve geldiler aslında ama şu an evimin gerçekten temizliğe ihtiyacı var sizce bu şekilde kadını cagirsam ayıp olur mu yoksa biraz bir şekilde en azından bulaşıkları falan yıkayım mı
Benşmki yeşilRenkli göz var mı sizde mavi olacak galibabizim mavilik hiç kalmadı belirgin şekilde yeşil ama açık yeşil değil ela olur belki
Rica ederim canımBB_Queen korunma haberini ve detayını yazdığın için teşekkürler canım doğru düzgün adet olamadım ilk defa geçen hafta oldum sandım ama lekelenme gibi bir kaç gün geldi sonra bitti.. bende bi doktora gideyim eğer herşey yolundaysa senin gibi devlete gidip ria spiral isteyeceğim
Gazdan kusuyor olabilir o halde bizimki gazı fazla olunca daha çok kusuyorDemire de ara verelim dedi alerjiden şüphelendi
Evet o kremleri de sürekli kullanmak iyi değilmiş ama alerjinin kaynağını da bulmak zor galiba ya napcaz bilmiyorum. İki gündür mustela sürüyodum aşırı çoğalmış ve kızarmıştı dün akşamdan beri hiçbir şey sürmedim hepsi sönmüş kızarıklığı azalmış hiç iyi gelmediCucuthecatt sanırım sen görüntü atmıştın canım bebeğinin döküntülerini.. mesajları geç görüyorum bende de aynısı var hatta yazmıştım burda. Sonra doktora gittim alerji damlası zyretec ve fucicord bi tane daha krem vermişti kortizonlu dedi söylediği şekilde kullandım kaşıntısı kızarıklığı gitmişti bi hafta geçmeden yine aynısı oldu bırakınca. Bende çok kullanmak istemiyorum içeride bişey varsa kremlerle bastırıyoruz bırakınca geri çıkarıyor diye korkuyorum açıkçası.. cildi çok kuru sadece nemlendirip bırakacağım inşallah kendiliğinden geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?