2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Evet bizim de öyle oldu bu borçlar bizi bitirdi insan da huzur bırakmıyor ya bende Bi ara acaba aldatıyor mu felan diye düşünmedim değil çok telefonla oynuyordu bir de baya araştırdım ettim ama sonra Bi gece uykusunda karıcım seni çok seviyorum diye sayıklayınca yok dedim bu aldatmaz

Ya 6. Ay aşısından sonra sağ bacağında iğne yerinde hafif şişlik oldu bide böyle sertlik var resmen ele geliyor hemşireye yazdım bazı aşılarda olabiliyor kolonyalı pamuk bas ve ov dedi akşamdan beri yapıyorum ama Bi değişiklik yok

Bizde de sürekli uyanma başladı geceleri 1 haftadır uyku uyumuyorum ya emzik istiyor ya meme istiyor bide 3 gündür alarm gibi tam 6 da uyanıyor yarım saat ağliyor
Ay noldu bu bebelere 4. Aydan kurtulduk derken daha fenası geldi

bize de hep öyle diyorlardı canım. bir iki güne geçer herhalde bekle bakalım. başka sıkıntı var mı

bize de hep öyle diyorlardı canım. bir iki güne geçer herhalde bekle bakalım. başka sıkıntı var mı
Başka Bi sıkıntı yok çok şükür derin uyku hiç yok ya sallıyorum tam bırakıyorum beş on dakika sonra uyanıyor Bi daha sallıyorum gene aynı bütün gün böyle geçiyor kollarım koptu artık sallamaktan ya

Başladınız mı bu arada siz ek gıdaya

kızlar şu an benim evimi pislik götürüyor kadın çağıracağım ama yani bulaşık falan bile yıkamadım benim evime gelen kadınlar genelde hep böyle temiz eve geldiler aslında ama şu an evimin gerçekten temizliğe ihtiyacı var sizce bu şekilde kadını cagirsam ayıp olur mu yoksa biraz bir şekilde en azından bulaşıkları falan yıkayım mı

Kadını çağırmadan söyle böyle böyle diye kabul ederse yapma bi şey boşver

Cucuthecatt sanırım sen görüntü atmıştın canım bebeğinin döküntülerini.. mesajları geç görüyorum bende de aynısı var hatta yazmıştım burda. Sonra doktora gittim alerji damlası zyretec ve fucicord bi tane daha krem vermişti kortizonlu dedi söylediği şekilde kullandım kaşıntısı kızarıklığı gitmişti bi hafta geçmeden yine aynısı oldu bırakınca. Bende çok kullanmak istemiyorum içeride bişey varsa kremlerle bastırıyoruz bırakınca geri çıkarıyor diye korkuyorum açıkçası.. cildi çok kuru sadece nemlendirip bırakacağım inşallah kendiliğinden geçer

BB_Queen korunma haberini ve detayını yazdığın için teşekkürler canım doğru düzgün adet olamadım ilk defa geçen hafta oldum sandım ama lekelenme gibi bir kaç gün geldi sonra bitti.. bende bi doktora gideyim eğer herşey yolundaysa senin gibi devlete gidip ria spiral isteyeceğim

Rica ederim canım tecrübelerimizi paylaşıcaz ki başkasına faydamız dokunsun

Evet o kremleri de sürekli kullanmak iyi değilmiş ama alerjinin kaynağını da bulmak zor galiba ya napcaz bilmiyorum. İki gündür mustela sürüyodum aşırı çoğalmış ve kızarmıştı dün akşamdan beri hiçbir şey sürmedim hepsi sönmüş kızarıklığı azalmış hiç iyi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…