2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Galiba çocuk olması lazım şehir hastanesi filan yok mu? Direkt çocuk alerjiye randevu alınmıyor önce çocuk doktoru, sonra o randevu açıyo yan dal olduğu için. Çocuk kardiyologu gibi
Yok ya özellere baktım yok devlet hastanesi var bi de orda da normal yetişkin alerji doktoru var bi çare bulamazaak istanbulda bakarım artık

Göğüsleri sarkan varmıı ben önemsemezdim evde pek kullanmadım sütyen şimd aldı başını gitti artık morelim bozuldu toparlayıcı istiyorum önerilere açığımmm

Göğüsleri sarkan varmıı ben önemsemezdim evde pek kullanmadım sütyen şimd aldı başını gitti artık morelim bozuldu toparlayıcı istiyorum önerilere açığımmm
Benim çok büyüdü ve sarktı 100 beden toparlayıcı bile toplayamadı sütyenin altından düşüyo memem

Biri aşağıya bakıyor biri karşıya

Yok ya özellere baktım yok devlet hastanesi var bi de orda da normal yetişkin alerji doktoru var bi çare bulamazaak istanbulda bakarım artık
Özeller de çok pahalıymış ya bizim tamamlayıcı var ama onlar da geçmiyo onlarda. İnşallah alerji değildir benim doktor bana diyet yapma dediği halde 10 gün yaptım hiçbi şey yemedim ama değişmedi mesela. Demek gerçekten kurulukmuş adam haklıymış dedim

Normal doktorumuz bile 1200 olmuş bi daha gitmicem diyodum çünkü sağlık ocağındakilerden farklı bir şey yapmıyo. Ben de 1 hafta yapıcam hatta salça domates kuruyemiş hepsini kesicem uzatmadan ortaya çıksın kuruluk mu alerji mi. Bana da bebeme de yazık zaten az uyuyoruz üstüne bi de yemek stresim olacak.

Alışana kadar kusuyorlar bizim de öyle oldu sonra düzeldi bir de tavsiyem besledikten yarım saat sonra mümkünse oturt

Anne içgüdülerine güven bence. Doktorlar her bebeği standart değerlendikleri için bazı şeyleri gözden kaçılabilirler.

Aslında her gün tek bir şey vermen daha doğru olur bende herşeyi verme taraftarıyım ama tadımlara dikkat etmek bir günde aynı öğünü vermek gerekiyor alerji olursa neyden olduğunu anlayabilmek için çünkü bazen bir gün sonra da başlayabiliyor alerji tepkisi

Ben tadım yaptırıyorum diyorum. Çünkü ek gıda ya geçmesi için dik oturup yediklerimizi yemek istemesini bekliyorum. Hatta tadım yaptırıyorum bile değil sadece tattırıyorum. Mesela bugün kahvaltı ederken uyuyordu. Bir şeyin tadına bakmadı. Ya da mesela ona hitap eden bir şey olmazsa vermiyorum. Bunu ekran fotosu aldım. 6 aylık olunca mesela kendimize balkabağı çorbası yapacağım tuz ve baharat atmadan önce ayıracağım Bi fincan onu yedireceğim. Ben böyle kendimize yaptığımız yemegi onu düşünerek yapmayi ve birazını ayırmayı düşünüyorum. Diğer türlü ona özel yemekte yaparım. Mesela meyveli pure, sebze püresi vs. Ama genel anlamda böyle yapmayı düşünüyorum. Hatalıysam uyarın beni

Eklentiler

• Screenshot_20250206_232054_com.instagram.android.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 55
Ya benim inancsizlik sorunum var. Nedense alerji olacağına inanmıyorum . Genelde inanmadığım her şeyi deneyimleyerek öğrendim ama. Ben şimdide aynı şeyi 3 gün veriyorum ya da o gün tek çeşit veriyorum. Ama mesela kerevizin suyunda limon, greyfurt, soğan, sarımsak, patates, kereviz, tuz vardı şimdi. Ya belki de 6 aylık olunca herkes gibi programli bir tadım yaptirmaliyimdir.

Ben normal doktora gitmeyi bıraktım yol+yemek+doktor parası oduyorduk hep. Dediğin gibi sağlık ocağındakilerden farklı bir şey yapmıyorlar.

Of ben hamileyken öyleydim ya üzülme sivilcen falan varsa hepsi geçiyor fresh besleniyorsun öyle düşün.
Kız beslenemiyosun bu durumda vegan gibi beslenmek lazım evde hiç öyle şeyler yok ki çok sinir oldum bu diyete baya bi hazırlık lazımmış

Tuz şekere dikkat et sen gene de. Tuzu böbrekleri süzemiyor daha. Bir süre sonra cıkıyor zararları hemen bugun tuzlu yedi bişey olmadı diyemıyoz yani. Bide bana da be şey dedi bileklerine sür alerji yapmıyorsa ertesi gün yiyebilir dedi ama bilmiyorum

Ben ilk aydan sonra hep sağdim. Eller serbest pompa ile devam ettim 2.ayinda Çekim gücü yüksek ve ilkin yara yaptı. Krem sürerek iyileştirdim. Ben devamlı sağdım arttırdım. Ama senin süt kanalları geride olunca ise yaramadi dedin ona bisi diyemedim şimdi. Hiç vazgeçmedim göğsümü vermekten benimkide 4,5 aylık. Habire teklif ediyorum hala. Bazen tutuyor. Ama senin 6 ay olmuş. Ya sende ek gıdaya erken geçersin sagdiklarin varmış zaten düzeltilmiş 6 aylık olacak elindeki sütler bitince stress yapma bence mama ver. Sağabildukce zaman buldukça da sağ sakla ya da icir. Benim ki 4.ayda ancak doğru düzgün beni emmeye başladı. O da keyfi ne zaman isterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…