2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Tavukta çaprak reaksiyon oluyor onuda tüketme demişti bana doktor ben bol bol yeşillik yemiştim ekmek arası patates birde. Bizde galiba yine haftaya diyet yapacağız bu sefer hazırlıklı olacağım bende biber falan közlerim dedim ekmek arası yerim bol bolda sebze işte

Bizde de hırıltı var sanki boğazında balyam var gibi birde bazen burnunda sanki afedersiniz sümük kalmış da ileri geri gidiyor gibi pıt pıt ses geliyor burnu boş olmasına rağmen

e normal sığır eti de mi yiyemiyor? ben diyet yaparsam yandım he

Kesinlikle bi alerji şüpheliler grubu falan yapalım bilmiyorum tabi grup oluyor mu burdan
grup olsak güzel olurdu cidden jdjxnd ya alerji değildir inşallah. benim anlamadığım yüzde 1 ya da 2 ihtimalmiş alerji ama herkeste var gibi benim aklıma yatmıyor bu

Aranızda külot bez deneyen var mı ya bezlemek iyice zorlaştı asla izin vermiyor çıkartırken bişey yok takarken ayaklarıyla ittiriyor elleriyle çekiştiriyor

Kızlar iyi akşamlar ek gıdaya geçen bebek anneleri cam rende vs şeyler kullanıyor musunuz doktorumuz bugün bize birer kaşık olmak üzere günde sebze falan önerdi de haşlamak için falan aparat aldınız mı acaba önerileriniz varsa bekliyorum kızlar

Tavuk yasak dana eti yasak ne yicez ölelim mi

Ben de sürekli bu mukus mu derdim uzuyor kakası diye. Mukus olunca anladım. Kakada sadece mukus oluyor kaka çok az oluyor. Lömbür lömbür oluyor içinde hareket ediyor bezin. Bez ememiyor. Kaka asla taşmıyor.

Aranızda külot bez deneyen var mı ya bezlemek iyice zorlaştı asla izin vermiyor çıkartırken bişey yok takarken ayaklarıyla ittiriyor elleriyle çekiştiriyor
Sleepy denemiştim. Çok tatlıydı. Rahattı da. Ama hatalı çıktı. Çöpe attım tamamını. Sızdırma olmamıştı. Çok oldu deneyeli

Ben de sürekli bu mukus mu derdim uzuyor kakası diye. Mukus olunca anladım. Kakada sadece mukus oluyor kaka çok az oluyor. Lömbür lömbür oluyor içinde hareket ediyor bezin. Bez ememiyor. Kaka asla taşmıyor.
ben de buradan kaç kişiye gösterdim bilmiyorum mukus mu bu diye ndhxdhd sana da gösteriyim mi? mukus olduğuna eminim de öyle lömbür lömbür mü onu bilemedim. Bi kere öyle olmuştu böyle jöle gibi kalmıştı bezin üstünde. şimdi öyle değil, geneli normal kaka ama içinde böyle iplik iplik uzayan yerler var. bunlar rahatsız etmiyor da benim aklıma bir tek hırıltı/ıslık sesi gibi ses rahatsız ediyor. zamanla geçecek dediler 6 ay oldu geçmedi, aksine arttı sanki bu ara.

Reactions: Gao
Ya 3 şekilde etkilermiş alerji. Solunum, dışkı,cilt. Bizde kaka var, burnunun da sık temizlenmesi gerekir. Bahsettiğiniz o mu acaba? Çünkü salyalanma yüzünden arttı bizim de. Çocuğun her yeri salya. Kakası, ağzı genzi.

kusmq ve gaz da belirti değil mi? bizde üçü de var saydıklarının. bu arada düzenli olarak sabah akşam SF yapıyorum burnuna. ama bilemedim ya zaten sabahtan beri o kadar çok yorum okudum ki alerji çok muallak bi konu gibi geldi bana. bazılarınınki net alerji, o belli oluyor ama okuduklarımın çoğu ne olduğu tespit edilemeyen durumlar

ay evet ya, ek gıdaya geçenler bize tavsiyelerinizi yazın lütfen. neyle başladınız, ne kadar verdiniz filan. bebeğim hiç hazır değilmiş gibi geliyor bana ama 5 ay da bitti. doktor başlayın derse baya stres olucam

Ben de ya. Stres oldum niyeyse eğlenceli gelmiyor. Alerjiydi kabızdı korkutuyor.

Hiç bilmiyorum kusma belirti mi. Ama gaz belirti eğer çocuğun tepkisi bağırsakla ise. Ama dediğim gibi hıtıltı bu dönemdeki salyalanmayla ilgili bizim. Önce böyle değildi. Çocuk tükürüyor, salya akıtıyor. Bıktım önlük değiştirmekten. Kaka mukus bizde ve yeşil.

Tavuk yasak dana eti yasak ne yicez ölelim mi
Canım bana kendi doktorum kızdı böyle diyet olmaz dedi bana başla bir doktor onu önermişti. Kendi doktorum önce yumurtayı keseceğiz 15 gün eser miktarda dahi yumurta tüketmeyeceksin işe yararsa yumurta alerjisi varmış diyeceğiz dedi işe yaramazsa süt ürünlerine geçeceğiz bu şekilde aşama aşama. Birden yapılan diyet annenin sütünü kalitesini azaltır ve psikolojik olarak yorar hem uykusuzluk hem ağır diyet olunca stresten sütün azalır dedi.

Bence de öyle süt azalır kalitesi düşer onu yeme bunu yeme bütün gün sinirliydim çünkü aç kaldım istediğimi yiyemedim çocuğuma bakacak enerjim yok başım ağrıdı. Şekerim düştü bi ara elim ayağım titredi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…