Benim bebek kapatma tuşuna basılmış gibi oluyordu. Oyuncak var karşısında elini götüremiyordu ve hiçbir engel yok. Niye böyle acaba? Parmaklarını maximum olduğu yerde indirip kaldırıyor ve aşırı bunalıyordu bu yüzdenKızlar bişey sorucam bu bebek arabası pusetinde dururken sizinkiler elini kolunu hareket ettirebiliyo mu. Benimki edemıyo pek yaa çok mu gömülüyo yoksa yanlardanmı sıkıyo artık gecen gün kücük mü geliyo muhabbeti olunca ben hep boydan düşündüm ama 1 kolunu hareket ettürse digerini hiç oynatmıyo. 1 kolu da dirsekten hareket ederse ediyo
Aynisini düşündüm ama 2 aylıkkende tatlı geldi banaYa bunun aynısını dün eşimle konuştum ne kadar güzel geliyordu bize ama şu fotolara baksana dedimee şimdi de güzel geliyor acaba şimdide mi çirkin diyor
Ben bugün tabak ve kaşık aldım. Denemek için yoğurt verdim. Kaşığı biraz yaladı ve kustu.EVet denediğiniz sebzeleri püre yapıp verceksin sonra da yoğurt ve meyveye geçersiniz sanırım
Bence uğraşma temizlemekle az bir şey var ve bingildak kısmında belkide bingildavi koruyordur. Benim oğlanın sadece orasında var. Diğer yerlerdeki hemen elime geldi. Temizledim banyoda ve gunluk saçıyla oynarken ama bingildaktaki hem ele gelmiyor hemde geçmiyor. Amacı vardır diyip kendi haline bıraktım.Kızlar bu konaktan kurtulan var mı ya zeytinyağı ve konak tarağıyla her banyoda yapıyorum ama yok çoğalıyor sanki ya nolur yardım edinEki Görüntüle 3545326
Bizde de oldu. Şu an kocaman sarı bir kabuk. Verem nasıl bir hastalık dedim bende aylar geçti hala hasar veriyor o bölgeyi çürütüyor sankiBizim de böyle oldu daha da şişti sonra patladı iki kere tekrarladı sonra kendi kendine düzeldi şuanda da kabuklu doktor elleme bişey yapmana gerek yok bazı çocuklar da oluyor dedi
Ben bimden kase ve kaşık aldım 122 TL tuttu. Bu çocuk aç kitabını aldım o da 283 TL tuttu. Bir tane önlük alacağım 177 TLye. Sanırım başka bir şey kalmadı? Oioi de şişirilmiş gibi geliyor bana. Çelik ve bambulsr var daha sağlıklı o fiyatlara?Canım Mustela’nın konak kremi var onu al konak olan yere geceden sür beklesin ertesi gün zeytinyağ sürüp tarayıp yıka ben böyle böyle kuruttum bizimki inanılmaz fazlaydı bu ne kiBir de 2-3 günde bir yüz için olan Mustela nemlendiricisiyle de nemlendiriyordum doktorum öyle demişti
Ben aldım bebiş tüm her şeyi ordan aldım hatta gayet orijinal ürünler geldi merak etme djdjdj Puzze tabak porsiyonlu tabak bardak seti mama kaşığı önlük kapaklı kase meyve filesi bunların hepsi toplamda 1.700 küsüre geldi. Başka yerde sadece kase önlük kaşık 1.200 küsür satılıyor
Vakumlu mama kavanozu alsaydın keşkeKızlarcebebeğe gidicem de ek gıda için neler aldınız eksiklerimi tamamlayayım
Ayy yapar umarım bir an önceevet evet hep ekledim zeytinyağı. etkilenmez diye düşünüyordum valla çünkü max. bi yemek kaşığı yemiştir günde ama etkiledi sanırım. bizim zaten kaka olayı pek düzenli değildi 2 günde bir yapıyordu. biraz sıkıntılıydı yani.
Valla 5 aydır her banyo öncesi hindistan cevizi yağı sürüp tarıyorum bana mısın demiyor. Tepe kısmında kaldı inatçı gitmiyoKonak için bebe yağı veya hindistan Cevizi yağı kafasına sür yumuşuyor onlar yarım saat sonra emzirirken pıt pıt soy tırnağınla yenisi de çıkmıyor aldığın yerlerin
Ne için lazım olur kiVakumlu mama kavanozu alsaydın keşke
bacaklarını tutuyor, ayaklarını da tutuyor ama ağzına götüremiyor daha. çok rahat dönebilir gibi geliyor ama diyelim istediği bi oyuncağı, dönerek alabileceği bi yere bırakıyorum. artık o oyuncaktan ümidi kesiyor, dönmeyi düşünmüyor nffjfBence her ailede problemler oluyor ciddi şekilde mutsuz ailelerin çocuklarıda dediğiniz gibi. Ama bence iki türlü de mutlu evliliği olanlara göre mutlsuzlR.
Benimki dönmüyordu 5.aya yaklaşti sureklu önlem alıyorum falan. Sonra baktım dönmüyor acaba dedim dönmeyi bilmediğinden mi dönmüyor. Arada böyle hafif ittirerek kendiliğinden dönmesini sağladım. (bu arada 4 ay 20 günluk falandi) sonra bir gün Bi baktım dönüyor artık.
Ama bunun gelişimsel aşamaları da var. Mesela ayaklarını havaua kaldırmak sonra ayaklarını tutmak (hatta yemeye çalışıyor şu an xjdjd) bu iki hareket onları dönmeye hazırlıyormus. Bunları yapıyordu habire. Sonra döndü. Şimdi de yorganı tekmelemeyi öğrenmiş mesela.
Ben böyle hunharca egzersiz yaptırmak değilde oynarken egzersiz yaptırmayı mantıklı buluyorum.
Mesela şu an oturtuyorum bacaklarımın arasına öyle oynuyoruz. Oturmayı öğrensin diye yapıyorum. Ama geçmiş aylarda yığılıyordu bende üstüne gitmedim. Kaslarin gelişimi de etken burada.
aynen öyleBen dün bir yemek kaşığı havuç verdim kabız gibi hallere girdi dışkılamadı bugün sabah kahvaltıda bi tatlı kaşığı yoğurda iki damla zeytinyağı katıp verdim bolca emzirdim korktum da biraz nihayet etti kakasında havuç taneleri vardıgaribim ıkındı o kadar ben de sert koyu bekledim gayet turuncu sevimli bir kakaydı fjfjfj böyle böyle alışcak bağırsakları sanırım, bugün vermedim havuç filan yavaştan gidiyorum acelem yok tadını bilsin sevsin yeter
Son olarak aklıma gelen kıyafetlerden dolayı çamaşır deterjanı var. Umarım hızlıca geçer gider de rahat edersin. Böyle çok kafa karıştırıcı bir süreç.Sağlık bakanlığı onaylıymış bizim kullandığımız
Mesela mamayı yaptın yemedi ya da arttı vakumlu kavanozda daha uzun ömürlü kalıyormus.Ne için lazım olur ki
İnşallah eder bugün kolayca, ek gıda sürecinde bebeklerin dışkılama sayısı günü değişebiliyor uzayabiliyor diye okudum. Öyle bir şeydir inşallah. Yemin ederim o kabız gibi davranınca sanki ben kabız gibi hissediyorum analık böyle bir şey miaynen öyleilk gün havuç verdim, o gün yaptığı kakada hep havuç vardı ama sonra patatese geçtik, daha kaka maka yok
Eşim 2 yaşına kadar sadece anne sütü almış ve bu yüzden hiçbir yemeği yemek istememiş hatta çocukken annesi yemek hazırladığında biz böyle her gün her gün yemek mi yicez diyormuş sjfhjdkd alışmış sonra tabi ama kaynanam bayağı zorlanmış. O yüzden ufak ufak da olsa veriyorum çünkü en seçmeden yiyebildiği dönem 5+ ya. Takip ettiğim bir hesap var kızı mamayla besleniyor diye 4,5 aylıkken muz ile başlattı ek gıdaya. Kabızlık yaşamadı mı yaşadı. Ama onun çözümü olarak eğer sabah patates/havuç/muz verdiyse akşamına armut/elma bir şeyler veriyordu ve muhakkak zeytinyağı koyuyordu hepsine az da olsa. 6 aylıkken dürüm vardı elinde… Ve SU. Kızlarr su verin mutlaka tadım yaptığınızda bile. Ben ilkinde unuttum arada verince kana kana içti resmen susamış bebeğimYa burada Özbekistan mi öyle bir yerde yaşayan biri vardı. Ek gıdaya 1 yaşında basliyorlarmis. Onun mantığı bağırsağın hazır olması olabilir mi? Acaba biz erken mi başlıyoruz? Belkide 1 yaş bağırsaklar için daha mı uygun?
Bahsettiğim hesap bu, paylaşımları güzel. Güzel ve sağlıklı kilo aldırdı bebeğine. Başlarım gelecek aydan itibaren adamakıllı.Eşim 2 yaşına kadar sadece anne sütü almış ve bu yüzden hiçbir yemeği yemek istememiş hatta çocukken annesi yemek hazırladığında biz böyle her gün her gün yemek mi yicez diyormuş sjfhjdkd alışmış sonra tabi ama kaynanam bayağı zorlanmış. O yüzden ufak ufak da olsa veriyorum çünkü en seçmeden yiyebildiği dönem 5+ ya. Takip ettiğim bir hesap var kızı mamayla besleniyor diye 4,5 aylıkken muz ile başlattı ek gıdaya. Kabızlık yaşamadı mı yaşadı. Ama onun çözümü olarak eğer sabah patates/havuç/muz verdiyse akşamına armut/elma bir şeyler veriyordu ve muhakkak zeytinyağı koyuyordu hepsine az da olsa. 6 aylıkken dürüm vardı elinde… Ve SU. Kızlarr su verin mutlaka tadım yaptığınızda bile. Ben ilkinde unuttum arada verince kana kana içti resmen susamış bebeğim( sindirimi için de önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?