2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim bebek kapatma tuşuna basılmış gibi oluyordu. Oyuncak var karşısında elini götüremiyordu ve hiçbir engel yok. Niye böyle acaba? Parmaklarını maximum olduğu yerde indirip kaldırıyor ve aşırı bunalıyordu bu yüzden

EVet denediğiniz sebzeleri püre yapıp verceksin sonra da yoğurt ve meyveye geçersiniz sanırım
Ben bugün tabak ve kaşık aldım. Denemek için yoğurt verdim. Kaşığı biraz yaladı ve kustu. ama çok eğlenceliydi. Ya ben arada böyle ağzına bandiriyorum yemekleri acaba yaptığım şey tadıma girer mi? 2 dkya kusuyor ya.

Kızlar bu konaktan kurtulan var mı ya zeytinyağı ve konak tarağıyla her banyoda yapıyorum ama yok çoğalıyor sanki ya nolur yardım edin Eki Görüntüle 3545326
Bence uğraşma temizlemekle az bir şey var ve bingildak kısmında belkide bingildavi koruyordur. Benim oğlanın sadece orasında var. Diğer yerlerdeki hemen elime geldi. Temizledim banyoda ve gunluk saçıyla oynarken ama bingildaktaki hem ele gelmiyor hemde geçmiyor. Amacı vardır diyip kendi haline bıraktım.

Bizim de böyle oldu daha da şişti sonra patladı iki kere tekrarladı sonra kendi kendine düzeldi şuanda da kabuklu doktor elleme bişey yapmana gerek yok bazı çocuklar da oluyor dedi
Bizde de oldu. Şu an kocaman sarı bir kabuk. Verem nasıl bir hastalık dedim bende aylar geçti hala hasar veriyor o bölgeyi çürütüyor sanki

Ben bimden kase ve kaşık aldım 122 TL tuttu. Bu çocuk aç kitabını aldım o da 283 TL tuttu. Bir tane önlük alacağım 177 TLye. Sanırım başka bir şey kalmadı? Oioi de şişirilmiş gibi geliyor bana. Çelik ve bambulsr var daha sağlıklı o fiyatlara?

Konak için bebe yağı veya hindistan Cevizi yağı kafasına sür yumuşuyor onlar yarım saat sonra emzirirken pıt pıt soy tırnağınla yenisi de çıkmıyor aldığın yerlerin
Valla 5 aydır her banyo öncesi hindistan cevizi yağı sürüp tarıyorum bana mısın demiyor. Tepe kısmında kaldı inatçı gitmiyo

bacaklarını tutuyor, ayaklarını da tutuyor ama ağzına götüremiyor daha. çok rahat dönebilir gibi geliyor ama diyelim istediği bi oyuncağı, dönerek alabileceği bi yere bırakıyorum. artık o oyuncaktan ümidi kesiyor, dönmeyi düşünmüyor nffjf

aynen öyle ilk gün havuç verdim, o gün yaptığı kakada hep havuç vardı ama sonra patatese geçtik, daha kaka maka yok

aynen öyle ilk gün havuç verdim, o gün yaptığı kakada hep havuç vardı ama sonra patatese geçtik, daha kaka maka yok
İnşallah eder bugün kolayca, ek gıda sürecinde bebeklerin dışkılama sayısı günü değişebiliyor uzayabiliyor diye okudum. Öyle bir şeydir inşallah. Yemin ederim o kabız gibi davranınca sanki ben kabız gibi hissediyorum analık böyle bir şey mi

Eşim 2 yaşına kadar sadece anne sütü almış ve bu yüzden hiçbir yemeği yemek istememiş hatta çocukken annesi yemek hazırladığında biz böyle her gün her gün yemek mi yicez diyormuş sjfhjdkd alışmış sonra tabi ama kaynanam bayağı zorlanmış. O yüzden ufak ufak da olsa veriyorum çünkü en seçmeden yiyebildiği dönem 5+ ya. Takip ettiğim bir hesap var kızı mamayla besleniyor diye 4,5 aylıkken muz ile başlattı ek gıdaya. Kabızlık yaşamadı mı yaşadı. Ama onun çözümü olarak eğer sabah patates/havuç/muz verdiyse akşamına armut/elma bir şeyler veriyordu ve muhakkak zeytinyağı koyuyordu hepsine az da olsa. 6 aylıkken dürüm vardı elinde… Ve SU. Kızlarr su verin mutlaka tadım yaptığınızda bile. Ben ilkinde unuttum arada verince kana kana içti resmen susamış bebeğim ( sindirimi için de önemli.

Bahsettiğim hesap bu, paylaşımları güzel. Güzel ve sağlıklı kilo aldırdı bebeğine. Başlarım gelecek aydan itibaren adamakıllı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…