- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
Yok normal olan seninki bence o kadar aşırı rahatlığı sevmiyorum benYa size de oluyor mu bilmiyorum ben bazen kendimi çok mıymıntı, pimpirikli biri gibi hissediyorumbugün iftara davetliydik. kuzenimin de bizden 3 ay büyük bebeği var. ben bebeğimi mama sandalyesine koyup bıraktım, ağladığı zaman konuşup rahatlattım kucağıma hiç almadım çünkü evde de masada yanıma oturtuyorum kucağıma almıyorum. kuzenim de bebeği kucağına oturttu masada neeee varsa yedirdi. paket ayranı lıkır lıkır içirdi kfdjd ben büyüyen gözlerle bakakalmışım. çocuğu da maşallah tosun gibi bir şey aşırı iştahlı bi bebek. 9 aylık ama neredeyse yürüyor. ben yemekten sonra bebeğime özel çorba falan hazırladım mama kaşığı mama tabağı çıkardım çantamdan. herkes bana uzaylı gibi baktı kdjdjdjds kendimi bi tuhaf hissettim gerçekten ya şimdi biz yoğurdun kıvamını falan konuşurken aklıma paket ayranı içen bebe görüntüsü geldi de hshshshss
Alışırsa ramazandan sonra ağlarsın bakBizimki bizle sahura kalkmaya basladıbazen kalkmıyo biz sahurdan sonra yatarken kalkıyo. Bugun mesela beraber sahur yaptık sabah 6:30 falan uyuduk 9:30 a kadar zorla araya sahur girince 9:30 u bahşetti bana. Ama ben tabi sürekli uyan 8 gübi sıcradım sahura geç kaldık diye
Napalım onu uyutmya aclaısırken sahır biterAlışırsa ramazandan sonra ağlarsın bak
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım çok geçmiş olsun kardeşinedeÖyle olmuyor bence. Annem bana hamileyken normal beslenmiş, kardeşime hamileyken gün gün gezmiş ve margarinli şekerli pasta böreği çok yemiş. Bu sene kardeşim 25 yaşında dehb olduğunu öğrendi.Bende dün bir doktorun paylaştığı araştırmayi okudum. "hamile kadınlardan batı tarzı beslenme stili olan doymuş yağ, kızartma ve rafine şeker ile beslenen kadınların çocuklarınin otizmli ve dehbli oluşu arasında ilişki" olduğunu yazmışlar.
Canım mamalarına pürelerine falan zeytinyagini biraz arttırabilirsin bir de patates falan çok verme bir süre benim bebişte öyle oldu da toparladıkAn itibariyle kabız oldu keçi bku gibi yapmış ya nokta nokta
Ben bigun akşam yemegi yerken hurma vermiş oldum sofrada uzanınca. Elimle tuttum o kemirdi. Kabugunu soyduk. Ama heryerini degil kalkan kabugu. Armutu bizimkide pek yemedi yogurtla karıştırıp verdim. Elma yemişti az bikere. Muz yediginde kabız oldu devam etmedim. Bugun kapya verdim. Ben artık karısık gidiyorum. Tek duzgun yediği yogurt. Oyuzden digerlerini yogurtla karıştırarak veriyorum.Kızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de
Üst bacağında boğumları var kızımın sıkar mı sence goon onu denemedim henüzGoon kullanıyorum çok memnunum gündüz goon gece prima pc
Tatlıyı sevmiyor herhalde senin sıpaKızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de
Çilek 1 yaşına kadar yasak bebeğim aslında vermesen miBugün çilek verdim kızlarve beğenmedi kustu. Halbuki ben hamileyken kilo kilo çilek yerdim
Elma verebilirsin sarı olan elmalardan onlar tatlı oluyor benimki çok seviyorKızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de
Bebişler hareketlendiği için çok yoruluyoruz normal böyle hissediyor olman. Desteksiz olmak çok sor bari eşin yardımcı olsaydıBen çok bunalmış hissediyorum artık kendimi ruhen hiç iyi değilim. 5 aydır kızıma kendim bakıyorum anneanne babaanne ikisi de uzakta. Eşim de destek olmuyor. İlk aylar neyse kolaydı ama son zamanlarda o kadar yoruldum ki dayanamıyorum. Kızımı çok seviyorum her an varlığına şükrediyorum ama bazen acaba anneliğe hazır değil miymişim diye düşünüyorum. Sonra da böyle düşündüm diye pişman oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Pancar denetebiliyo muyuz acaba yaBen bigun akşam yemegi yerken hurma vermiş oldum sofrada uzanınca. Elimle tuttum o kemirdi. Kabugunu soyduk. Ama heryerini degil kalkan kabugu. Armutu bizimkide pek yemedi yogurtla karıştırıp verdim. Elma yemişti az bikere. Muz yediginde kabız oldu devam etmedim. Bugun kapya verdim. Ben artık karısık gidiyorum. Tek duzgun yediği yogurt. Oyuzden digerlerini yogurtla karıştırarak veriyorum.
En son zamanlarda o kadar çok ağlıyor ki sürekli ağlamasından acaba Bir problem mi var diye düşünmeye başlıyorum bu da sıkıntı yaratıyor Bir de çalışmak çok yıpratıcı işe gidiyorum zaten işte çok yoruluyorum eve geldiğim zaman da benzer bir yorgunluğu yaşamak hatta daha fazlasını yaşamak fazla yıprattı beni gittikçe zayıflamaya başladım fizyolojik olarak bile çok yıprandım doğumdan önceki kilomun bile altına düştümBebişler hareketlendiği için çok yoruluyoruz normal böyle hissediyor olman. Desteksiz olmak çok sor bari eşin yardımcı olsaydıgeçecek ama bugünler alışcaz illa ki sürekli kötüye odaklama kendini
Çalışıyosan daha zorBen çok bunalmış hissediyorum artık kendimi ruhen hiç iyi değilim. 5 aydır kızıma kendim bakıyorum anneanne babaanne ikisi de uzakta. Eşim de destek olmuyor. İlk aylar neyse kolaydı ama son zamanlarda o kadar yoruldum ki dayanamıyorum. Kızımı çok seviyorum her an varlığına şükrediyorum ama bazen acaba anneliğe hazır değil miymişim diye düşünüyorum. Sonra da böyle düşündüm diye pişman oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.
En son zamanlarda o kadar çok ağlıyor ki sürekli ağlamasından acaba Bir problem mi var diye düşünmeye başlıyorum bu da sıkıntı yaratıyor Bir de çalışmak çok yıpratıcı işe gidiyorum zaten işte çok yoruluyorum eve geldiğim zaman da benzer bir yorgunluğu yaşamak hatta daha fazlasını yaşamak fazla yıprattı beni gittikçe zayıflamaya başladım fizyolojik olarak bile çok yıprandım doğumdan önceki kilomun bile altına düştüm
tam olarak böyle yapmıştım ama tutmadı ya. geçen sefer tutmuştu biraz sünmüştü sadece. şimdi komple süt kalmış jdjsjss neyse ev mayasından devam benKızlar biz şöyle mayalıyoruz farklı mı bir bakın bakalım farklıysa bir de böyle deneyin. Öncelikle bir cezvede 1 çay bardağı kadar sütü ısıtıp 42 dereceye inince mayayı katıyoruz bu arada kalan sütü bir tencerede ısıtmaya başlıyoruz o ara mayalı olan süt 10 dakika bekliyor kalan süt de yine 42 derece olunca mayayı verip küçük kavanozlara alıyoruz. Evde marka maya kullanıyoruz ve hiç sünme olmadı taş gibi her seferinde tadı da güzel sadece ekşi değil o da normal diyor eşim.
Çökmeyi anlıyorum hissettiklerini geçen hafta bende öyleydim ama eşinin böyle davranması hiç hoş değil bizi toparlayacak olan onlar biz zaten çok yoruluyoruz emzirmek bile çok yorucu bir şey. Hislerin çok normal suçlu hissetme kendini. Bazı bebekler daha zor oluyor ben de hamile kaldığım kilodan 4 kilo daha azım şu an çok zayıfladım ve bel fıtığı olmusum çünkü 10 gün kucakta gezdi oğlum. İşten gelince yemek yapma olmadı yapamadım de yorgundum çocuk durmadı de bitti kimsenin ilişkisine yorum yapmak istemem ama böyle bebekli annelerin o bunalmıslıgını yorgunlugunu o kadar iyi anlıyorum ve hissediyorum ki yorum yapmadan duramadım ama burda kendini suçlu hissedecekse eşim hissetmeli.En son zamanlarda o kadar çok ağlıyor ki sürekli ağlamasından acaba Bir problem mi var diye düşünmeye başlıyorum bu da sıkıntı yaratıyor Bir de çalışmak çok yıpratıcı işe gidiyorum zaten işte çok yoruluyorum eve geldiğim zaman da benzer bir yorgunluğu yaşamak hatta daha fazlasını yaşamak fazla yıprattı beni gittikçe zayıflamaya başladım fizyolojik olarak bile çok yıprandım doğumdan önceki kilomun bile altına düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?