Kuşum hepsini cam rendede rendeliyorum püre oluyor zaten benim kızım birtek avakadoyu sevmedi onu yoğurtla pekmezle denedim yine beğenmediAy sormapüre haline getirdim dimi sadece suyla veya yoğurt gibi bişey ekledinmi
Bizde bir de kiren tarhanası var kızılcıktan yapılıyo pembe oluyo çorbasıkurutma işlemi aynı ama önce büyük sonra küçük parçalar
Ben işe geri döndüğüm için mecbur erken kalıyorum ancak daha erkeni nasıl olur bilmiyorumaaa bu açıklama çok mantıklı geldi şu an. çünkü yatma saati değişmedi ama kalkma saati resmen 8e sabitlenmiş gibi. nadiren 8 buçuğa kadar pışpışla falan uzatıyorum. 10 buçuğa kadar emzirip oynatıyorum, 10 buçukta bir daha uyuyo 2 saatama benim uykum çoktan açılmış oluyor
ay 10.30 çok iyi ya benim içinBen işe geri döndüğüm için mecbur erken kalıyorum ancak daha erkeni nasıl olur bilmiyorum10.30 geç ama ya gün biter öyle sabahı seviyorum benim bebeğimde sabah bebesi bence
Ben onunla erken yatıyorum başka türlü uykumu anlamıyorum dediğin gibi gece sürekli uyanıyoruz.ay 10.30 çok iyi ya benim içinhele gece boyu uyandıysam ancak dinleniyordum. bir de alıştığım için herhalde, günümü hep o saate göre planlıyordum şimdi bütün gün geçmek bilmiyor kfdjf bugün yatma saati de geri geldi. 9 olmadan uyku istedi
Biz geçtik canım. Kullanıyoruz oto koltuğu, doktora da sormuştum uygun demişti. Bizimki zaten 0+ itibaren kullanılıyormuş ama şuanda gayet uygun dedi.SelamlarrrKızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
Çamaşıra ve ev temizliğine yardımcı oluyor ama bebek konusunda sıfır yardım. Çocuğu veriyorum iftardan sonra ortalığı toplayayım diye onda bile başımda dikiliyor sinir oluyorum toplamadan çocuğu alıp gidiyorum ama sahurda yine bana kalıyor mesela o bulaşık. Bir de gece kalkıp süt sağıyorum derken gece çocuk uyurken bile uyanık kalıyorum uykumu alamıyorum. Bir de üzerine grip oldum şimdi ne yapacağım bilmiyorumÇalışıyosan daha zoreşinle konuşup akşamları iş bölümü yapın bence yani yapmak zorunda çünlü eşit şartlardasınız sen de işe gidiyosun. Sen ne yapıyosan o da yapacak çamaşır bulaşık ütü bebek bakımı ne gerekiyorsa sanki çocuğu tek başına yaptın
+0 sa uygundur ama bizimki 9-36 kg oto koltuğu yani daha çok dik duranlardan o yüzden emin olamadımBiz geçtik canım. Kullanıyoruz oto koltuğu, doktora da sormuştum uygun demişti. Bizimki zaten 0+ itibaren kullanılıyormuş ama şuanda gayet uygun dedi.
Oturmasında sıkıntı yoksa kullanılabilir ama uzun süreli kullanım olacaksa doktora bi sor istersen canım+0 sa uygundur ama bizimki 9-36 kg oto koltuğu yani daha çok dik duranlardan o yüzden emin olamadım
Bilemedim :/ alıp denemek lazım. Ama mesela 3 numara 7 kgdan başlıyor demesine rağmen kızım 6 kg olduğundan beri kullanıyoruz tam oluyorÜst bacağında boğumları var kızımın sıkar mı sence goon onu denemedim henüz
Biz 4 saatlik yol gittik ama kafa kısmı uyurken öne düşüyordu hafif bundan dolayı yolda pusete geçtik yani tam yatar pozisyonda bile tam yatmıyorSelamlarrrKızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
süper güçlerin falan yoksa böyle bir hayata yetişmen mümkün değil canım. ben evlenmeden önce kesin kararlıydım bebek olunca kesinlikle çalışmak istemiyorum demiştim. şu an sadece ev işleri ve bebekle bile pertim çıkıyor. siz iş hayatını nasıl bölüştüyseniz evi ve çocuğu da aynen bölüşmeniz gerekiyor. yardım falan da değil yani, kocanın sorumluluk alması lazım. doldurmak istemiyorum seni ama adil olan bu yani. hem evde, hem işte, hem çocukta aktifsin. kocan da ev işlerine "yardım" ediyor, yeterli olmaz tabii kiÇamaşıra ve ev temizliğine yardımcı oluyor ama bebek konusunda sıfır yardım. Çocuğu veriyorum iftardan sonra ortalığı toplayayım diye onda bile başımda dikiliyor sinir oluyorum toplamadan çocuğu alıp gidiyorum ama sahurda yine bana kalıyor mesela o bulaşık. Bir de gece kalkıp süt sağıyorum derken gece çocuk uyurken bile uyanık kalıyorum uykumu alamıyorum. Bir de üzerine grip oldum şimdi ne yapacağım bilmiyorum
benim bebe 7 buçuk kilo. 4 numara goon 9 kilodan başlatmasına rağmen şu an tam oluyor. bacakları da baya sıkıyor canım. iz kalıyor hep yaniÜst bacağında boğumları var kızımın sıkar mı sence goon onu denemedim henüz
O zaman ya çocukla ilgilen ya da evi topla seç birini diceksin. "Yardımcı oluyor" diye düşünmen yanlış bir kere. İş bölümü olmalı onun adı çünkü eşit şartlarda ikiniz de çalışıyorsunuz. Bir gün o yemek yaparken sen bebeğe bakıyosan diğer gün o bebeğe bakacak sen yemek yapcaksın. Yoksa çok yıpranırsın böyle giderse.Çamaşıra ve ev temizliğine yardımcı oluyor ama bebek konusunda sıfır yardım. Çocuğu veriyorum iftardan sonra ortalığı toplayayım diye onda bile başımda dikiliyor sinir oluyorum toplamadan çocuğu alıp gidiyorum ama sahurda yine bana kalıyor mesela o bulaşık. Bir de gece kalkıp süt sağıyorum derken gece çocuk uyurken bile uyanık kalıyorum uykumu alamıyorum. Bir de üzerine grip oldum şimdi ne yapacağım
Bizim otokoltıguda 0+ ama daha gecmedik. Ben bayramdan sonra ya ertelemek istiyorum. Bayram ziyaretlerinide pusetle yapalımSelamlarrrKızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
Yaa şey oluyo bizdede. Kardeşim falan gelince de. Eşime de bazen diorum ki bebenin altı değişcek üstünü değiştirin. Mutfak mı bu mu. Eşim mutfagı seçiyorO zaman ya çocukla ilgilen ya da evi topla seç birini diceksin. "Yardımcı oluyor" diye düşünmen yanlış bir kere. İş bölümü olmalı onun adı çünkü eşit şartlarda ikiniz de çalışıyorsunuz. Bir gün o yemek yaparken sen bebeğe bakıyosan diğer gün o bebeğe bakacak sen yemek yapcaksın. Yoksa çok yıpranırsın böyle giderse.
Bu erkekler niye böyle yaYaa şey oluyo bizdede. Kardeşim falan gelince de. Eşime de bazen diorum ki bebenin altı değişcek üstünü değiştirin. Mutfak mı bu mu. Eşim mutfagı seçiyor
Bende aynı durumdayım çok zayıfladığım ve besinsiz kaldığım için bacaklarımda kocaman kocaman morluklar çıkmaya başladı hatta korktum doktora gittim dinlenmemek ve besin yetersizliği açlıktan dedi vitamin verdi bir sürü bebekle düzgün beslenmek imkansız ki hiç durmuyorBen çok bunalmış hissediyorum artık kendimi ruhen hiç iyi değilim. 5 aydır kızıma kendim bakıyorum anneanne babaanne ikisi de uzakta. Eşim de destek olmuyor. İlk aylar neyse kolaydı ama son zamanlarda o kadar yoruldum ki dayanamıyorum. Kızımı çok seviyorum her an varlığına şükrediyorum ama bazen acaba anneliğe hazır değil miymişim diye düşünüyorum. Sonra da böyle düşündüm diye pişman oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.
En son zamanlarda o kadar çok ağlıyor ki sürekli ağlamasından acaba Bir problem mi var diye düşünmeye başlıyorum bu da sıkıntı yaratıyor Bir de çalışmak çok yıpratıcı işe gidiyorum zaten işte çok yoruluyorum eve geldiğim zaman da benzer bir yorgunluğu yaşamak hatta daha fazlasını yaşamak fazla yıprattı beni gittikçe zayıflamaya başladım fizyolojik olarak bile çok yıprandım doğumdan önceki kilomun bile altına düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?