2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay sorma püre haline getirdim dimi sadece suyla veya yoğurt gibi bişey ekledinmi
Kuşum hepsini cam rendede rendeliyorum püre oluyor zaten benim kızım birtek avakadoyu sevmedi onu yoğurtla pekmezle denedim yine beğenmedi ama yedi yinede birşeyi ilk yediğinde dudağını büzüyor sonra vermeye devam ettikçe ağzını açıyor tadını alıyor sanırım

Ben işe geri döndüğüm için mecbur erken kalıyorum ancak daha erkeni nasıl olur bilmiyorum 10.30 geç ama ya gün biter öyle sabahı seviyorum benim bebeğimde sabah bebesi bence

Kızlar diş çıkmaya başlayınca gece beslenmesi kesmeyi öneriyorlar. Hiç aramızda gece beslenmesini kesen var mı ?

Ben işe geri döndüğüm için mecbur erken kalıyorum ancak daha erkeni nasıl olur bilmiyorum 10.30 geç ama ya gün biter öyle sabahı seviyorum benim bebeğimde sabah bebesi bence
ay 10.30 çok iyi ya benim için hele gece boyu uyandıysam ancak dinleniyordum. bir de alıştığım için herhalde, günümü hep o saate göre planlıyordum şimdi bütün gün geçmek bilmiyor kfdjf bugün yatma saati de geri geldi. 9 olmadan uyku istedi

Ben onunla erken yatıyorum başka türlü uykumu anlamıyorum dediğin gibi gece sürekli uyanıyoruz.

Selamlarrr Kızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?

Selamlarrr Kızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
Biz geçtik canım. Kullanıyoruz oto koltuğu, doktora da sormuştum uygun demişti. Bizimki zaten 0+ itibaren kullanılıyormuş ama şuanda gayet uygun dedi.

Çamaşıra ve ev temizliğine yardımcı oluyor ama bebek konusunda sıfır yardım. Çocuğu veriyorum iftardan sonra ortalığı toplayayım diye onda bile başımda dikiliyor sinir oluyorum toplamadan çocuğu alıp gidiyorum ama sahurda yine bana kalıyor mesela o bulaşık. Bir de gece kalkıp süt sağıyorum derken gece çocuk uyurken bile uyanık kalıyorum uykumu alamıyorum. Bir de üzerine grip oldum şimdi ne yapacağım bilmiyorum

Biz geçtik canım. Kullanıyoruz oto koltuğu, doktora da sormuştum uygun demişti. Bizimki zaten 0+ itibaren kullanılıyormuş ama şuanda gayet uygun dedi.
+0 sa uygundur ama bizimki 9-36 kg oto koltuğu yani daha çok dik duranlardan o yüzden emin olamadım

Biz 4 saatlik yol gittik ama kafa kısmı uyurken öne düşüyordu hafif bundan dolayı yolda pusete geçtik yani tam yatar pozisyonda bile tam yatmıyor

süper güçlerin falan yoksa böyle bir hayata yetişmen mümkün değil canım. ben evlenmeden önce kesin kararlıydım bebek olunca kesinlikle çalışmak istemiyorum demiştim. şu an sadece ev işleri ve bebekle bile pertim çıkıyor. siz iş hayatını nasıl bölüştüyseniz evi ve çocuğu da aynen bölüşmeniz gerekiyor. yardım falan da değil yani, kocanın sorumluluk alması lazım. doldurmak istemiyorum seni ama adil olan bu yani. hem evde, hem işte, hem çocukta aktifsin. kocan da ev işlerine "yardım" ediyor, yeterli olmaz tabii ki

Üst bacağında boğumları var kızımın sıkar mı sence goon onu denemedim henüz
benim bebe 7 buçuk kilo. 4 numara goon 9 kilodan başlatmasına rağmen şu an tam oluyor. bacakları da baya sıkıyor canım. iz kalıyor hep yani yenidoğanken goondan çok memnundum ama bez değiştirme süresi uzadıkça goon asla yeterli gelmiyor, tavsiye etmiyorum. gece özellikle 6 saat kalsa hemen nemli oluyor çamaşırları. sadece gündüz kullanıp çabuk değiştireceksen olabilir

O zaman ya çocukla ilgilen ya da evi topla seç birini diceksin. "Yardımcı oluyor" diye düşünmen yanlış bir kere. İş bölümü olmalı onun adı çünkü eşit şartlarda ikiniz de çalışıyorsunuz. Bir gün o yemek yaparken sen bebeğe bakıyosan diğer gün o bebeğe bakacak sen yemek yapcaksın. Yoksa çok yıpranırsın böyle giderse.

Bizim otokoltıguda 0+ ama daha gecmedik. Ben bayramdan sonra ya ertelemek istiyorum. Bayram ziyaretlerinide pusetle yapalım şindi uyur kalır falan ki öyle oluyor arabada. Bu sabah instagramda 6 aylık bebek arabası kullanımı puseti ne kadar kullanmaşı gibi bi post denk gelmişti. Bebek arabası için bikaç saat sonra mutlaka tam yatış pozisyonuna getirin falan diodu. Dik oturtmayın gibi şeyler yazıyprdu tam okuyamadan benimki uyandı sonra postu bulamadım

Yaa şey oluyo bizdede. Kardeşim falan gelince de. Eşime de bazen diorum ki bebenin altı değişcek üstünü değiştirin. Mutfak mı bu mu. Eşim mutfagı seçiyor

Yaa şey oluyo bizdede. Kardeşim falan gelince de. Eşime de bazen diorum ki bebenin altı değişcek üstünü değiştirin. Mutfak mı bu mu. Eşim mutfagı seçiyor
Bu erkekler niye böyle ya en azından mutfağı temizliyosa o da güzel

Bende aynı durumdayım çok zayıfladığım ve besinsiz kaldığım için bacaklarımda kocaman kocaman morluklar çıkmaya başladı hatta korktum doktora gittim dinlenmemek ve besin yetersizliği açlıktan dedi vitamin verdi bir sürü bebekle düzgün beslenmek imkansız ki hiç durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…